за триене

Темата е заключена.

02.02.12
00:27

за триене

Темата беше редактирана от HustleHard на 18.09.13 17:02.

02.02.12
00:49

Не бързай с добавките. Може да ги пробваш не след месец.. ами след година дори. БИ имал добри резултати и без тях, стига да се храниш правилно, както казваш. Програмата ти, честно казано, не ми харесва хич. Сам ли я прави ? Виж в сайта има кръгови тренировки в графа Фитнес - Фитнес програми.

Мнението беше редактирано от NRG на 02.02.12 00:54.

02.02.12
13:45

за триене

Мнението беше редактирано от HustleHard на 18.09.13 17:02.

02.02.12
15:46

16-24 серии ти е общия обем на цялата тренировка.
Пример ти давам да схванеш по-лесно. Избираш 8 упражнения. От всяко правиш по 1 серия от 8-10 повторения.  И до тук имаш 8 серии общ обем. Повтаряш същата процедура още 1 път и стават 8х2 16 серии. Или от всяко упражнение си направил по 2 серии, но с малко по-различен подход.
Втората програма е с убийствен обем. Не ти я препоръчвам. Имаш 12 упражнения по 3 серии всяко -> 36 работни серии.. Тежестта ти трябва да е 50% от макса сигурно, че да можеш да възстановиш. Не виждам смисъл в нея.
Вероятно сега в началото си пълен с енергия, нахъсан си, тренира ти се доста, но е добре да започнеш по-плавно, ако целиш дълголетие и добро здраве. : )
Протеина никога не е излишен. Ако имаш парички си вземай големи разфасовки, излизат по-изгодно. Но идеята ми беше, че за начало трябва да наблегнеш на храната. Търси материали за въглехидратна ротация, РБД или ВВД направо.

Мнението беше редактирано от NRG на 02.02.12 15:47.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1