имам въпрос..помогнете ми, нужна ми е информация

UL

30.06.05
13:20

зрдавеите ..искам да ви питам , има ли нещо вярно в това и има ли смисъл да го правя.. тежа 102 килограма и съм висок 1.80 ..искам да отслабна ..казаха ми че ако не ям след 18:00 часа до 12:00 на другия ден ще има следния ефект... след 18:00 стомаха ми разгражда храната около 8 часа до към 02:00 и след това започва да разгражда запасите си .. тоест тлъстините и гадните неща дето ме правят дебел... намалил съм и въглехидратите .. след 18:00 пя само тачности ..
кажете ми този начин добър ли е ..ако продължа за напред да си ям в този режим .. или ако не какво ме съветвате да направя
а и щях да забравя ..какво е кардио

30.06.05
14:13

От 18:00 до 12:00 са 18 часа. Тоест можеш да ядеш само в интервал от 6 часа? :shock:  Попрегледай сайта и ще намериш доста полезна информация, а ако си наблюдателен може и да откриеш що е то кардио.
http://www.bb-team.org/nutrition/000141.php

30.06.05
14:29

Може да се приложи този метод! Но не е правилно да не ядеш до 12:00 часа сутринта, защото освен ако не правиш кардио сутрин е добре да си хапнеш я плодове, я някви яйца с овесен ядки и т.н. До 10 часа организма е неспособен да ползва храната за мазнини. Та можеш да пробваш тоя метод с изключването на храната от еди колко си време до еди колко си. Само ако може Владо да каже какво мисли. Значи намалява се всеки ден с по 30 минути това време. Примерно почваш от 20 часа да спираш яденето до другата сутрин. И така 5 дни намаляваш с 30 минути докато стигнеш до 17:30 и след това на шестият ден ядеш свободно с полужителен баланс и до колкото си искаш време. Трябва да съчетаеш тази диета с анаеробни тренировки поне 2пъти седмично и аеробни тренировки. Можеш да бягаш примерно сутрин и да не ядеш тогава. Но когато не го правиш хапвай по нещо.
по-здрави

UL

30.06.05
15:17

благодаря много за отговорите ..
аз до 12:00 да не ям не ми е такъв проблем защото горе долу тогава ставам от съм ... и даже като стана не съм гладен веднага та се случва да ям към 13:00 ...но от няколко дена забелязвам намаление в килограмите с около 4 ..ако имате да ми кажете още нещо по темата ще ви очаквам

30.06.05
15:34

[quote author=“uli”]благодаря много за отговорите ..
аз до 12:00 да не ям не ми е такъв проблем защото горе долу тогава ставам от съм ... и даже като стана не съм гладен веднага та се случва да ям към 13:00 ...но от няколко дена забелязвам намаление в килограмите с около 4 ..ако имате да ми кажете още нещо по темата ще ви очаквам

Ами най-важното е внимателно да сваляш да не загубваш мускулна маса. Ако си от София ела на някоя от срещите, които организираме като тази сега в събота от 14 на НДК ще можем да си поговорим на халба бири или чаша протеин. Който на каквото е.
по-здрави

UL

30.06.05
16:52

къде точно ..ако е на бир феста , също трябва да ми обяшниш къде точно .. може да дойда защото наистина искам да отслабна , без разбира се да се овредя нещо или после да вдигна повече килограми и ми трябва някои които е вътре в тея неща да ми обясни по добре

30.06.05
17:13

Ами дам там имаше, сега незнам дали има бир фест. Неможе да незнаеш къде е НДК, защото си е баш в центара на София. Кажи откъде идваш и ще ти кажа с какъв транспорт можеш да дойдеш ако не се сещаш. Иначе дам на живо по-лесно се обаснява от по нета и доста могат да ти помогнат с инфо и знания по въпросите. И Марто можеш да питаш и Йода и Петко К. Виж в тук съм дал гсм ако нещо неможеш да ни намериш на срещата или т.н.
по-здрави

30.06.05
19:06

преди малко написах в една тема, беше нещо от рода: “как да збързам метаболизма си” съветите, които се съотнасят 1 към 1 в твоя случай.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1