Терзанията на един новак

Темата е заключена.

31.01.12
13:02

Здравейте .
Дълго се чудих дали да си правя дневник , но накрая се реших . Малко информация за мен - на 18 години съм , занимавам се с тренировки от около 3 години . Преди се занимавах предимно с железа , но сега се фокусирах върху стрийт фитнеса . Тренирам по следната кръгова програма от около месец :
1.Набирания с широк хват - 3х до отказ ;
2.Набирания с раменен надхват - 3х до отказ;
3.Кофички - 3х 18/10/10 ;
4.Лицеви опори - 3х20 ;
5.Използвам дъмбели за рамото - 3х10 ;
6.Набирания за бицепс - 3х до отказ ;
7.Кофички на пейка/диамантени лицеви опори - 3х15 ;
Целите сами да се поорелефя за летния сезон , пък оттам насетне каквото сабя покаже . Не си знам размерите , защото не съм се мерил отдавна , но имам някаква представа :
1.Височина - 1.80 ;
2. Бедро - 56см ;
3. Ръка - 36(отпусната)/40(стегната) ;
4. Гръдна обиколка - 96 см ;
5. Талия - 77 см;

За другите не знам , защото никога не съм ги мерил . Надявам се на съвети относно тренировката , а храната ще я опиша по - късно ;
По- здрави !

03.02.12
00:19

Здравейте !
Не съм писал тези дни , защото имам много за четене и нямах време . Вчера беше тренировъчен ден и тренирах по посечената горе тренировка , а днес (четвъртък) имаше почивка . Храната беше следната :
7 : 30 - 2 суп. лъжици мед , овесени ядки и кисело мляко ; 
10 : 00 - 2 сандвича (бял хляб , сирене и маргарин на фурна) и кисело мляко ;
14 : 00 - кофичка кисело мляко и 2 кафета ( така се получи , защото бях навън с приятели ) ;
17 : 00 - зелка с месо и гъби ; (не мога да избера подходящо следобедно хранене , моля за малко помощ ) 
20 : 00 - 4 картофени кюфтета на тефлонов тиган , сирене и кисело мляко ;
22 : 00 - чаша кисело мляко (330 мл) .
Утре отново ще е тренировъчен ден и се надявам да успея да я опиша . Приятна вечер от мен .
По - здрави !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1