30.06.05
22:13
ЗНА4И някои ако може дами помогне и да ме посаветва с какви продукти мога да постигна максимален релеф за 20-дни!ЗначИ Хода на фитнес от 2-3 месеца но сега сам спрял по финансови причини!Сега мисла за 20-тина дена да се пооформа и мисла да тренирам по 2-4аса на ден и 2-4аса ти4ане! кажете ми дали ще мога да направа някакав релеф!Мерките ми са височина =174 см, 98 кг, но неиска при свалянето да губа мусклулна маса!Цел Максимален релеф за 20=дни! Кажете ми някакви продукти до 40 лв! Ше 4акам вашите отговори! БЛагодаря предварително! :roll:
е ти пък много си се разбързал :) .. съмнява ме за 20 дена да направиш това което искаш(е, то зависи и до голяма степен как изглеждаш в момента), хем бързо хем без загуба на мускулна маса.. Иначе и на мен ще ми е интересно ако има такава “рецепта” :) да я чуя
продуктите са най-малкият ти проблем :) ако правилно съм те разбрал,искаш да тренираш по около 4-8ч. на ден.така ли е ?.освен една огромна преумора не виждам,какво друго ще постигнеш.идея си нямам ,колко продукти ще са ти нужни за да се възстановиш :roll: .като начало вземи и си направи една диетка.пак си бягай ,но и не се изсилвай.плюс това ,бързото сваляне на килограми въобще не е здравословно.помисли си дали си струва.а и ако гладуваш бъди сигурен,че после веднага ще ги върнеш тия килограми.дори и при най-малкото отпускане.темата със свалянето е много дълга и трябва да ти пиша цял ден,но в общи линии си в голяма грешка .измисли нещо друго :lol:
Хахах. С нигерийските маратонци ли ще тичаш по 2 часа на ден? За 174см. 98кг. са си доста така, че не те виждам повече от 10-15мин. тичане.
Иначе по темата използвай или Л-карнитин, или фет-бърнър. Л-карнитин на Нутрим е 20лв. Фет-бърнър на Американ Масъл - 15лв.
Сега се сетих че скоро четох една статия на сайта->
http://www.bb-team.org/nutrition/000313.php
Мисля че не е точно това което искаш, но може да ти е полезна, прочети я.