Въпрос за AX Mass FX Power Pack

03.02.12
03:17

Здравейте, на почти 21 години съм, висок 187, 72 кила, типичен ектоморф. Имам около 3-4 години стаж в залата с доста прекъсвания. Целта е ясна - качване на маса, при възможност по-чиста. Взимал съм доста видове добавки, като в момента съм на Syntha 6 и SizeOn Max Performance. Хранителният ми режим не е най-перфектният, но се старая всяка сутрин да ям белтъци, през деня към 100-200 грама пилешко филе, останалите хранения са с каквото има в хладилника. За съжаление с времето се убедих, че нямам волята и паричната възможност да водя по-добър начин на хранене. След като ми свърши креатина, смятам да пробвам тези продукти и ме интересува някакво мнения от хора които са го пробвали или са доста запознати с тях. Като цяло доста прочетох по темите за тях, но специално за новата формула (+ powercell-a) не намерих почти нищо. Интересува ме смятате ли, че с този пак бих постигнал добри резултати и заслужават ли си те парите, тъй като за по-добри резултати смятам да взема 2 опаковки за 2 месеца цикъл, а това не са никак малко пари. Добра ли е новата форма комбинирана с аспартовата киселина, или няма да има огромна разлика ако си взема просто 2 опаковки Mass FX и го комбинирам с един азотен бустер примерно (парите пак ще са същите). Ще съм благодарен за малко разяснения по темата.

Темата беше редактирана от WhiteForce на 06.02.12 01:17.

03.02.12
11:54

С това ядене което си описал няма да станат нещата... Ако искащ и 10 опаковки да вземеш ако няма качествено хранене, няма да има и резултати. Интересно казваш , че за храна нямаш възможност да отделяш пари, но за добавки имаш. Я сметни колко пари си дал за тези добавки и ги превърни в месо и други качествени продукти.Това са “ДОБАВКИ” към основно хранене.

03.02.12
15:17

Добре, да кажем по-скоро нямам волята всеки ден да си приготвям и ям точно определени храни, в точно определен грамаж, в точно определен час. Старая се да ям възможно най-много белтъци и въглехидрати, като отделно си приемам протейн като добавка. Та един вид да разбирам, че ако не вода перфектен начин на хранене, е безсмислено да приемам суплементи от всякакъв вид ?

HE

03.02.12
16:16

казано от WhiteForce на 03.02.12, 15:17:

Та един вид да разбирам, че ако не вода перфектен начин на хранене, е безсмислено да приемам суплементи от всякакъв вид ?

Един вид разбирай, че не си ли оправиш храненето - файда няма. Може да има към момента /някакво минимално повишение на силата 1-2 кг. качени/, но след спиране на приема ти давам 1-2 месеца и си същия, какъвто си бил и преди това.

03.02.12
18:27

Разбирам. Е тогава ще се постарая да съм по-сериозен към храненето.

И все пак ако може малко разяснение по въпросите ми относно пака. Смятате ли, че тези продукти си заслужават цената, има ли по-добра алтернатива от конкуренцията и като цяло ще има ли някаква съществена разлика ако взема новата форума пред старата (без аспартовата кисленина). Естествено, отделно ще приемам протейн (смятам да сменя Синтата със Myofusion, тъй като дозата излиза по-евтино), както и ще наблегна по-сериозно на храненето, както вече написах.

Мнението беше редактирано от WhiteForce на 03.02.12 18:29.

06.02.12
01:17

Е, май няма хора които са пробвали вече продукта и ще се наложи аз да вляза в ролята на опитното зайче хаха. Ако нещо във времето не ме разубеди, вероятно следващия месец ще взема 2 опаковки от продукта и след завършека на цикъла ще споделя мнение и резултати.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1