Не знам какво точно да направя. Странен проблем.

03.02.12
00:31

Здравейте на всички маняци, ентусиасти и любители! Много бих се радвала, ако някой ми даде съвет за моят така странен според мен проблем.
На 20 години съм, момиче 170 64кг
Историята ми е сладната... Като бях малка много ама много карах колело, което доведе до доста едри и здрави прасци, които ненавиждам... Баща ми е доста едър и аз така като него (за жалост), като е бил млад даже са го карали да става културист, но той не проявил желание, даже съм сигурна, че някой ако ме види ще започне да ме убеждава и аз да се занимавам, но аз целя точно обратното... ясно е че всяка жена иска да изглежда елегантна, слаба, фина и стройна...
Сигурна съм, че доста лесно мога да натрупам мускулна маса и да стопя мазнини, за жалост нищо не разбирам от тези неща и знам, че трябва да отида при сециалист при всички положения, но в момента прост нямам възможност. Чета, чета и колкото повече чета толкова повече се обърквам, всъщност насясно съм какво трябва да се направи за да стопя мазнини и да кача маса...
Преди няколко месеца бях 80 килограма, не знам как успях да стана 64, но е факт, имам подкожна мазнина, която не стои увиснало, в смисъл стегната е и тя, но се чувствам просто огромна.
И така страх ме е за сега да предприема каквото и да било, защото се притеснявам да не загубя формата си, в такъв смисъл да стана несъразмерна.
Имам голям проблем с бюста след като отслабнах той стана просто отвратителен, даже не мога да си намеря сутиен който да ми става и да ми стои нормално! Имам доста едър гръден кош и рамене, но мазнината по ханша компенсира, тоест имам огромни бричове и не мога да нося тесни дънки, защото изглеждам смешно. Чудех се какво мога да направя за да стегна бюста, но да не трупам по ръцете? и да не заприличам на Рамбо. Тазът пък ми е малък (баща ми...) и се притеснявам, ако отслябна в коремната област и дупето да не стана с форма “обратен триъгълник” и без талия...
Като цяло искам да си стегна гърдите без да натоврвам ръцете, да стегна корема, и да намаля леко ханша и най-важното, което ми се струва невъзможно без да отслабна на дрги места - да махна мазнините от прасците.
Знам, че трябва консултация със специалист, ще се радвам някой да ми каже колко би струвало всичко небходимо, диета + програми и каквото трябва още.
Общо взето искам да намаля мазнините, но да запазя формата си, с леки корекции...
Най-спешен ми е бюста, мисля, че и без лични консултации ще можете да ме посъветвате нещо за да започна отнякъде.

Много благодаря за вниманието, на тези които изчетоха този роман... :)

03.02.12
15:19

Преди да взимаш каквито и да е съвети запомни, че някои имат перфектни фигури и без да си дават зор, други обратно. Ти обаче няма да гледаш нито манекенките, нито дебеланите- ще гледаш себе си.

1. Започни да правиш нещо- каквото и движение да е, пак по-добре от да стоиш на фейсбука или да се чудиш
2. Използвай онзи предмет, който вие жените така обичате -огледалото. В процеса на трениране няма да мериш само колко кила колко не знам си кво- ще се гледаш в огледалото и ще си правиш снимки да сравняваш. Нищо не ни говори “голям гръден кош, но тесен таз”- ти описваш мъж,а разбира се, че всичко което казваш е според твоите възприятия.
3. Не ти трябва някакъв велик специалист, просто започни да ходиш на фитнес и попитай инструктора за нещо за начинаещи. С 1 месец тренировки няма да станеш нито Рамбо, нито Роки, нито Командо, нито Терминатора... Гледай се в огледалото, направи си някакви ориентировъчни снимки
4. Последно, но не по важност- научи се да се храниш правилно, а не да ни се хвалиш, че си свалила 16 кг без да знаеш и ти как- всичко си има причина

С най-добри чувства и успех ;]

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1