Странно усещане в слабините.

03.02.12
16:24

Имам едно много странно усещане, като пулсиране в единия тестис, когато тренирам, но не винаги. Не ме боли, просто някакво леко усещане. Ходих 3 пъти на лекар, защото се страхувах от Ингвинална херния. Два пъти беше на уролог, гледа ме и на видеозон първия път, през лятото, другите ме пипаха и караха да кашлям. Казаха че няма данни за херния. Единия каза да спра да ходя на лекари. Понякога това изчезва за месеци, понякога се появява за период от време. Все едно тестиса ми се прибира леко на горе, трудно е да обясня. Когато тренирам не ме боли, но усещам някакво странно чувство трудно за описване. Не е болка, все едно е мускулно натоварване. Понякога усещам и в кръста лека много лека болка, но не е остра, а почти не ми прави впечатление. Но ме притеснява да не е херния. Единия лекар се усъмни само във разширени вени там, но какво общо имат с тренировките и не е винаги.

03.02.12
19:35

Отиди на уролог и нека те прегледат конкретно за варикоцеле. Ако имаш слаби кръвоносни съдове е възможно да са се получили разширявания при чести напъни с по-голяма тежест.

Ако си от София мога да ти препоръчам д-р Милен Кацаров.

Този,който ти е казал да спреш да ходиш на лекари е най-акуратен от всичките,но и не съвсем прав.Просто друг тип лекар ти е необходим.Трима уролози няма как да не забележат най-често срещаните патологии в техните специалности.Психо-моторен е най-вероятно проблема.Опитай да се успокоиш,избягвай стреса и конфликтните ситуации,може да опиташ с масажи и подобни процедури,действащи релаксиращо.

03.02.12
21:02

Първия беше общо практикуващ, пипа ме и изключи херния, и спомена Варикоцелето, прати ме на уролог, той не можа да измисли диагноза след близо 40 мин преглед, гледа ме и на видеозон два пъти, рови на някой места. Каза възпаление след дълго умуване. Може и да е имало такова, но не е от това. Втория уролог пак ме пипа долу и каза че ми няма нищо. Проблема беше отшумял за около 3 месеца, но пак се появи, по леко, само нещо тупти леко на моменти, а като тренирам е все едно да правиш някакво упражнение и да усетиш напрежение в мускула по който работиш, но не е болка.

Какво е това психо-моторен, защото имам проблем с нервите по принцип, последната година от живота ми беше ад, Развод, после депресии и т.н. Именно заради това почнах и тренировките, за да се взема в ръце. Нервите ми са опънати по принцип, затова поясни ми, че се заинтригувах.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1