Три от 4 продукта?

03.02.12
19:15

Здравейте.
Спрял съм се на 4 продукта, но трябва (имам възможност) да закупя само 3 от тях.
Продуктите са селдните.
CONTROLLED LABS Green MAGnitude , CONTROLLED LABS Purple Wraath , OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standart , Сasein.
Искам да покача чиста мускулна маса с минимално омазняване (лесно се омазнявам).
Кои 3 да избера? Мисля, че от Касейна нямам много нужда заради въглехитратите, но се пак кажете мненията си.
Ако има и други по-добри мнения за комбинация , ще се радвам да ги споделите.

Темата беше редактирана от Izrd izrd на 03.02.12 19:15.

PH

03.02.12
19:20

Я пак за казеина и за въглехидратите че не разбрах ?

Поредната тема “не ща да се омазнявам”. Явно хората не разбраха, че омазняването няма да им дойде от добавките, а от храната, ама ... :) Акъл море, глава шамандура, че и пробита.

Да не говорим, че не си дал и една йота информация за това как се храниш и как тренираш. Комбинацията е следната : четене, четене и още четене.

03.02.12
19:51

Еми не е само от храната омазняването поне при мен така виждам. Пиех преди Синта която е с повече въгл. + целлмасс и видно станах по омазнял..
Тренирам през ден. Стаж 2г. Относно режима гледам да е на ниво понякой път си нося в даскало а ям др път ако нямам готова храна внас или въможност от нас да я нося си купувам някои друг бут + ориз от Фантастико и т.н.

Мнението беше редактирано от Izrd izrd на 03.02.12 19:52.

Добре, написа мнение без реална стойност. Единствената информация в него беше “бут + ориз от Фантастико”. Стаж 2 години. Ок - какво правиш в тоя фитнес бе човек?

Cellmass е креатинова матрица. Синтата е протеинова матрица и в нея въглехидратите са фибри. Последен опит да ти измъкна информация с кука от устата :

1. Опиши си храненето, ПОДРОБНО.
2. Дай информация за себе си - ръст, тегло, години
3. Опиши как тренираш - ПОДРОБНО. Едно е да ходиш да сгъваш за бицарка, друго е да ходиш и да тренираш клек, лег, тяга, гребане и т.н.

HE

03.02.12
22:02

казано от Izrd izrd на 01.02.11, 23:42:

Хаха вярно ,че имам правописни грешки , както и да е..

Стажа в залата ми е година и 2-3 месеца , 173 СМ 67-68 КГ..

Тренирам 3 пъти в седмицата, относно хранителния режим не е нещо особено , просто гледам да не ям вредни,мазни неща да не пия газирано и т.н.

Едно от първите ти мнения.

казано от Izrd izrd на 27.01.12, 00:07:

Тежа 69-70Кг искам да изгоря мазнините които са по мен и на тяхно место да кача чиста мускулна маса. Ходя и на фитнес от 2г.

Ето и следващото, което ме кара да си мисля, че още спазваш първия хранителен режим :D :D :D
А сега си помисли дали цялата работа опира до това, какви добавки, ще вземеш?!
Аз, ще ти кажа, какви да са - НИКАКВИ! Вземи си оправи храненето, че каквото и да пиеш, ще си взе със същия вид!

04.02.12
00:34

няколко човека ползваме тази регистрация :)

04.02.12
00:48

казано от Херцог Трън на 03.02.12, 19:56:

Добре, написа мнение без реална стойност. Единствената информация в него беше “бут + ориз от Фантастико”. Стаж 2 години. Ок - какво правиш в тоя фитнес бе човек?

Cellmass е креатинова матрица. Синтата е протеинова матрица и в нея въглехидратите са фибри. Последен опит да ти измъкна информация с кука от устата :

1. Опиши си храненето, ПОДРОБНО.
2. Дай информация за себе си - ръст, тегло, години
3. Опиши как тренираш - ПОДРОБНО. Едно е да ходиш да сгъваш за бицарка, друго е да ходиш и да тренираш клек, лег, тяга, гребане и т.н.

6.30- Макарони със сирене , ориз с месо 200гр

8.10- 2-3 банана

10.00- Ориз + месо 200гр

11.30-12.00- Протеин ако имам наличен ако ли не няколко яйца или нещо други.

12.30-13:00 Тренировка

14.30 Край на тренировката

15:00 2-3 банана или протеин

18.00 Пиле

21;00 протеинче

23.00 ядки , сирене

Горе доло това е. Може да има разминаване малко с часовете и малко с храните, но главно това.

На 18г съм. 71-72 Кг

Тренирам ето така:

Гърди- Лежанка нормална и горна 4-5 серии 12х 10х 10х 8х 6х. Редувам ги 1 седмица лежанка 1 с думбели. флайс на скрипеца също правя

Гръб- Дърпане пред гръб. Тяга , чукчета и гребане с дъмбел.

Ръце- Трицепс лежанка , въже на скрипец , френско (не мн често заради лактите) Кофички, Дигнати крака на пейката с КГ (като кофи) Дъмбел зад главата. Редувам ги
Бъцепс- Дъмбели , крив, прав лост, скрипец
Гледам рацете да правя макс по 3 опражнения по 3-4 серии макс,за да не ги претоварвам.

Крака- Клекове , на машината , тичане.

Рамо- С дъмбели в страни на пред. Лост над глава или дъмбели. Задно с лоста или на скрипеца дърпания

Трапец с лоста на машината или с дъмбели.

Мнението беше редактирано от Izrd izrd на 04.02.12 00:55.

04.02.12
01:16

И за 2 години не успя да научиш дори имената на упражненията ли ?

А за правописа и граматиката..Щом аз дето съм прост откривам грешки,представи си колко е зле работата и то говорим за 18 годишен...

04.02.12
09:35

вземай гриин-маг-а и двата протеина
няма да е лошо да попрочетреш малко кое, кога, как, защо се приема.

всички са единодушни ... седни да четеш каквото и да е :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1