04.02.12
11:27
Здравейте пак :)
Не съм много сигурна,че това е правилният раздел за тази тема,но ми се струва поне като да е най-близкият :).
Преди малко се сдобих с няколко масла на “Икаров” ,съответно бадемово,от гроздови семена,кайсиево,пшенично,от жожоба и от авокадо.
Ще ми се да ги смеся всички в едно шише и да им изсипя една най-обикновена сладкарска есенция за аромат,но се притеснявам да не им убия добрите качества.
Как мислите вие - има ли значение дали са смесени?
Целта на занятието е да заместя лосионите за тяло,които вече никак не ми харесват ,а и са пълни с какви ли не щуротии...
04.02.12
12:21
Предполагам, че искаш да им сложиш есенция, защото не миришат много приятно, но след като се намажеш с тях, след 30-40 минути тялото ти не мирише на маслата. Аз използвам тези масла, точно с тази цел всичко да е натурално. Поради същата причина Икаров не слагат аромати.
Дали сладкарската есенция е най-подходяща в този случай, есенциите за лосионите мисля, че са различни от сладкарските (не съм запозната точно)
04.02.12
12:26
(bow) Мерси за отговора - ти винаги се отзоваваш (F) :)А относно смесването на самите масла ?
04.02.12
12:31
Моля ;) Смесвай ги без проблем.