Kre-alkacyn na Biotech USA прием?

02.02.12
17:15

Закупих си кре-алкалина на капсули(210 по 750мгр)знам че трябва да се взима по 3 гр на ден или 4 капсули така пише и на опаковката,но продавача в  магазина ми каза в нетренировачен да взимам по 4 хапчета а в тренировачен 8 хапа има ли смисъл от това или само ще го похабя?

HE

02.02.12
18:26

Специално при креалкалина с дозите предписани от производителя - ефекта е минимален.
При удвоена доза нещата си идват на мястото. Само не знам, защо ти е препоръчал в не тренировъчни дни да пиеш по четири капсули - все едно тогава не възстановяваш.

05.02.12
11:01

Трябва ли да вземем кре-алканина с въглехидрат(натурален сок)на опаковката пише да се приема 80 мин преди тренировка а 60 мин преди тренировка 100гр въглехидрати

При всеки креатин е препоръчително да ти е леко повишен инсулинът, когато го приемаш, а това става най-добре с въглехидрати. :)

05.02.12
11:23

А има ли значение дали е бърз или бавен?

Според теб кой от двата би повишил повече и по-бързо инсулина? ;)

05.02.12
12:10

Бързия.
Незнам но начина на приемане ми се струва много кофти.Пише на празен стомах което означава 2 часа след хранене и 80 мин преди тренировка и ако тренировката ми е 1 час излиза че 4 и 30 мин не трябва да се храня.Дали е удачно ако се вземе 1 час след хранене или е кратък периода?

Празен стомах е малко вероятно да имаш 2 часа след хранене. Понякога пълното изпразване на стомаха може да стигне и до 4 часа, че и повече. Много зависи какво и колко си ял.

Пише след хранене, защото тогава ще имаш покачен инсулин. Не го мисли толкова. Оставяй 1-2 часа време след хранене и го пий...или 30мин. преди хранене или по всяко време на деня с някаква въглехидратна напитка - кока-кола, натурален сок и т.н.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 05.02.12 12:48.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1