05.02.12
11:49
Добър ден,
Днес се загледах докато си сипвах мюсли и забелязах, че в него има малки гадинки, по-малки от мравки. Отворих след това и нов пакет, и в него имаше. Въпроса ми е, какви са тези гадинки? И за коша ли са мюслитата?
Поздрави,
Васил
05.02.12
11:58
Вероятно е така наречената “гъгрица”. Да, за коша са мюслите. ;) Някои хора си хапват и така, но риска от зарази и нфекции е неприемлив според мен. Същите гадинки можеш да видиш и в боб (зрял фасул) или ориз понякога.
05.02.12
12:05
Може да имат силно анаболен ефект така :))))))))))
Шегата на страна - може би е влезнал въздух от някъде и са се завъдили. Виж срока на годност.
Ако пазиш касова бележка и помниш от къде е купен - аз бих си задоволила удоволствието да го покажа в магазина + да се звънне на производителите.
Но като цяло - едва ли ще постигнеш нещо.
Бих ги хвърлила.
Наскоро лененото ми семе завъди червейчета. Директно в коша. Даже не знам как може да го поставяш под въпрос това:)
Не сме на някой остров, на доизживяване и оцеляване.
05.02.12
12:35
Благодаря за бързите отговори.
Скоро ги купувах и знам от къде съм ги взел, но не пазя касова бележка, иначе са в срок. Както и да е, ще търся алтернативна марка и ще се надявам да няма буболечки.
На всяка една пакетирана храна се оставя дупчица от където да влиза въздух. От там влизат и гъгриците. Направо ги завивай хубаво в няколко найлона тия пакети с мюслита и ги връщай в магазина от където си ги купил. Според мен ще ти ги сменят дори и да не пазиш касовата бележка. Но се отърви от тях колко се може по-бързо понеже тия гадове се размножават много бързо и не ти трябват вкъщи...