Muscle Marinade + какво ?

04.02.12
17:20

В момента пия джакед и е към края.Насочих се към асаулт даже ходих да го взимам но се отказах тъй като ми казаха че Мъсъл Маринейд било доста по добро.Момчето от магазина го познавам не е някой който да гледа само да ме набута.Каза че много хора го хвалели и дори професионални билдъри били много доволни от него.Седнах да чета сега за него и открих че доста хора са доволни.Дава доста сила енергия и фокус.Освен това в него има аминокиселини и е добър и за възстановяване.Единственото което не ми хареса е че няма ефекта на издуване като при джакед и повечето други буустери.Четох и ревюто на Саломон Кейн и той също пише от него да не се очаква напомпване и разтеж на мускула.Въпроса ми към вас е ако взема този продукт с какво да го комбинирам за да постигна “издуването” ?

хмм :) ай ся по същия начин си намери комбинации кат си чел за резултатите както ти казваш .. хайде момче давай

А храненето как е ?
Защото да взимаш добавки без да се храниш добре е като да купиш добавка за горивото на колата, но да забравиш да сложиш гориво.

04.02.12
20:17

Еми нямам възможност да спазвам диета.Досега за 2 месеца постигнах доста добри резултати.Трябва ми съставката която я има в джака но липсва в асаулт.Това ми е въпроса.Аргинин ли беше.AAKG или нещо от сорта.Не ги разбирам много.

04.02.12
20:22

Като за два месеца си постигнал добри резултати за къде бързаш с добавките?Оправи си първо храната като не следиш много , тогава мисли за ” магическите и шарени бурканчета” .

(1) Голямата истина е, че ако търсиш значими резултати, ще се наложи да обърнеш внимание преди всичко на храненето.

(2) Готов си да приемаш добавки, които нямаш идея нито какво представляват, нито как работят. Не го прави.

(3) Съжалявам, че няма да видиш отговорите, които очакваш.

05.02.12
00:38

Както вече споменах нямам възможност да спазвам диета.НЕ че неискам.Просто няма как.

HE

05.02.12
01:18

Ами в такъв случай се отказваш и това е. Стигнал до където стигнал и се примиряваш.
Пробвай ги всичките предлагани добавки, но ефекта, ще е един и същ - временен.
Тялото ти има нужда от определени вещества за целите, които си поставил, а те се набавят от храна, не от пудрички в лъскави опаковки.
На мен ми е много интересно, как така нямаш възможност?

05.02.12
03:29

Да се отказвам само защото немога да спазвам диета ? Ако нямаш какво да кажеш по темата по добре не го казвай.Тренирал съм футбол 10 години и досега никога не съм имал проблеми с теглото.Направил съм доста крака от футбола без грам фитнес и диета.Много ви мраза изказванията на вас дето спазвате диетите.За вас ако не се спазва диета значи е дошъл края на света.Тренирам от 2 месеца и съм постигнал доста добри резултати.Мера се и на килограми и на сантриметри и преди да започна не съм очаквал такива резултати за толкова кратко време.И като сила и като натрупана ММ.Без диета да спазвам диетата.За резултатите които постигнах досега съм повече от доволен ти ще ми викаш да се отказвам ....

PH

05.02.12
08:44

А бе пич я вместо да се мериш на килограми и на мерки,вземи си измери температурата !

HE

05.02.12
09:39

Пак не ми отговори защо не можеш да спазваш диета?
Съжалявам, че написах нещо, което не ти се искаше да прочетеш, но това е положението.
Както обичам често да казвам - каквито усилията, такива и резултатите.
В началото резултатите идват сравнително бързо, но после става тегаво.
Нямам си идея, защо след втория месец се хвърляш на хранителни добавки, но си е твоя работа - прави, каквото знаеш.
Аз се опитвам да ти кажа, какъв е начина, а това, че на теб не ти харесва си е лично твой проблем.

и какви са тия толкова страхотни резултати за два месеца без хранене, и какви още резултати очакваш за в бъдеще пак без хранене. хранителните добавки още с името си ни казват много за себе си, добавки към храненето. а и ти го казаха, първите няколко кила и сантиметри са лесни за качване, тялото веднага реагира на новото, в случея фитнеса. ама щом пък при теб става и без диети и специално хранене, джазкай креатинче, издуй с малко водица бицарите, па то за лятото кво повече ти трябва

Мнението беше редактирано от Цветелин Домушки на 05.02.12 14:48.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1