05.02.12
15:14
здравей те!взех си от гърция гейнер мутант мега мас 6.8гк.пише че трябва да пия по две дози на шейк,но от както почнах да пия първо ми се издува корема и имам мн. газове и на гърдите ми се получиха от ония топченца,който се получават когато си в пубертета а аз от давна съм го мина на 26г. съм.вземам и трибукс хапчета възможно ли е да е от комбинация им с гейнера,но до преди седмица пиех оптиум и нямах проблеми.благодаря ви!етого и гейнера http://www.musclefinesse.com/shop/category/Gain-Weight/2/Mutant-Mass-68kg/683/detail
05.02.12
15:29
На “ония топчета” им се казва гинекомастия /освен ако нямаш предвид другите топчета, които се образуват по време на пубертета/.
И не се получават от комбинацията гейнър с трибулус, а само от трибулус. И обикновено се получава, когато някой пие нещо, което не знае какво е.
Заминавай на доктор, защото никой във форума не може да ти каже със сигурност какво е. Докато пътуваш към доктора размишлявай по въпроса за човешката глупост и същевременно се моли да не е гинекомастия, че се оправя само, като играе скалпела.
п.п. Като гледам, какви си ги свършил най-вероятно си мислиш, че мутираш от Мутант мас-а :D :D :D
Ако не касаеше здравето на човек - сигурно много щях да ти се подигравам!
Мнението беше редактирано от head_hunter на 05.02.12 15:31.
в тая наща държава на първо място явно всеки гледа да парите а не здравето на човека,защото гейнера и хапчетата си ги взех от магазин за добавки и човека който ми ги даде какво ли не ми каза че не са химия алаба,а просто ще ли да ми засилят апетита ццц какви хора има не вс. е пари.на какъв доктор да отида кожен или не знам казвай те че ми запуши главата.
05.02.12
20:35
Отиваш при личния си лекар и той ще ти даде направление за ендокринолог.
Обясни му за какво става въпрос, ако ти каже “нищо ти няма” - консултирай се и с друг специалист.
Стана трудно вече да се намери читав доктор.
Това не е химия, но обикновено всеки е специалист по всичко и за пореден път казвам, че добавки не се препоръчват току така.
На мен трибулуса, ми влиае по един начин, на теб по друг, на трети по съвсем различен, съответно ако през пубертета си бил предразположен към гинекомастия, то трибулуса е спомогнал.
Издуването на корема и газовете са ... нормален страничен ефект от консумацията на протеини и гейнери. Случва се с много видове добавки. Нотрмално е.
Обясни повече какви са тия “топченца”. Не се паникьосвай още - не е задължително да е гинекомастия. Къде се намират? Колко са големи? Дълбоко под кожата ли се усещат или са по-скоро повърхностни?
А какво значи “не е химия”. Ако не е химия какво е? Да си виждал по дърветата да растат прахообразни гейнери? Или капсули трибулус??? Всичко, що се продава като добавка е преминало през един или друг химичен процес за да достигне желаното състояние.
имам само едно топче на самото зърно на гърдата и е под кожата да твърдо е топчето и ме наболява само когато го питам голямо е колкото лешник.