01.07.05
11:59
Значи аз съм на 16 години висок около 178см. и тежа 60кг. и мисля да си взема протеини на Biogame Pro 80 http://biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=29 и искам да ви попитам дали точно тези протеини ще ми помогнат да натрупам по-бързо мускулна маса а ако не препоръчайте ми други.
И разбира се какви аминокисели трябва да взимам към тях засега съм се спрял на Amino Acid 3800 също на Biogame.
От българските продукти Биогеим са наи зле,така че според мен си вземи по добре на Нутрим или JK
[quote author=“G_UniTeD”]От българските продукти Биогеим са наи зле,така че според мен си вземи по добре на Нутрим или JK
Извинявай, би ли споделил кои от продуктите на Биогейм си опитвал?
Ами добре може да си взема и на Нутрим но все пак бихте ли ми дали съвет как мога да кача малко повече килограми защото съм малко слабичък 60кг. и съм висок 178см.
В една друга тема в този форум прочетох че първо трябва да взема Супермасс и полсе креатин+глутамин но кога трябва да започна да взимам креатина+глутамина след като изпия Супермасс и съм доволен от качените килограми или заедно?
01.07.05
14:32
Всичко което ползвам е на Биогаме и сам доволен (Протаин креатин и глутамин)
Пич според мен по добре е да си вземеш Супермасс 2100.
[quote author=“cRuSh”]Всичко което ползвам е на Биогаме и сам доволен (Протаин креатин и глутамин)
Аз се колебаех между Супермасс и Супермасс 2100 но най-вероятно ще си взема както ти каза Супермасс 2100.
А искам да те попитам него сигурно ще трябва да го пия с някакви аминокиселини какво ще ми препоръчаш аз съм се спраял на Амино Ацид 3800 ?
01.07.05
15:53
[quote author=“Iskren”][quote author=“cRuSh”]Всичко което ползвам е на Биогаме и сам доволен (Протаин креатин и глутамин)
Аз се колебаех между Супермасс и Супермасс 2100 но най-вероятно ще си взема както ти каза Супермасс 2100.
А искам да те попитам него сигурно ще трябва да го пия с някакви аминокиселини какво ще ми препоръчаш аз съм се спраял на Амино Ацид 3800 ?
за аминото без кометар .... амино 2700 на универсал !!!
а за тоя супермасс...аз пия са .... на JK super gain и е 32 лева за 3 кила по добре си земи него !само гледаи да не си земеш със вкъс на шоколад че после има да ме псуваш доживотно :)
[quote author=“hollowlife”][quote author=“Iskren”][quote author=“cRuSh”]Всичко което ползвам е на Биогаме и сам доволен (Протаин креатин и глутамин)
за аминото без кометар .... амино 2700 на универсал !!!
а за тоя супермасс...аз пия са .... на JK super gain и е 32 лева за 3 кила по добре си земи него !само гледаи да не си земеш със вкъс на шоколад че после има да ме псуваш доживотно :)
Е аз току що си поръчах от Биогейм Амино Ацид 3800 и Супермасс 2100.Аминото изглежда доста скъпо 16лв. 60 таблетки но ефекта няма лид а е по-добър?
п.с. Супермасс на Биогейм си го поръчах с вкус на банан :) хехе тоя с шоколад какво да не е някоя гадост :) ?
01.07.05
15:57
Аз си взех също на ЖК Ултимейт Уей Гейнър и вътре е пълно с боклуци ,приличащи на екскременти от кокарача.Пил съм 2100 на биогейм и съм по-доволен от този Уей Гейнър на ЖК.Пък и нямаше боклуци вътре.Въпрос на избор !
[quote author=“Trenirashtia”]Аз си взех също на ЖК Ултимейт Уей Гейнър и вътре е пълно с боклуци ,приличащи на екскременти от кокарача.Пил съм 2100 на биогейм и съм по-доволен от този Уей Гейнър на ЖК.Пък и нямаше боклуци вътре.Въпрос на избор !
А с какво комбинира Супермасс 2100 на Биогейм или не си го комбинирвал?
[quote author=“kaloian.georgiev”][quote author=“G_UniTeD”]От българските продукти Биогеим са наи зле,така че според мен си вземи по добре на Нутрим или JK
Извинявай, би ли споделил кои от продуктите на Биогейм си опитвал?
Пил съм им Млечния протеин84%,суроватачния и съшто креатина.Не бях особенно доволен :?
01.07.05
17:57
Безплатно да ми дават на JK нищо няма да пия !!!
За кво да се бъхтам със СТЕРОИДИ ?????
Аз мисля че избрах добри продукти Супермасс 2100+Амино Ацид 3800 на Биогейм вие как мислите?
И може ли някой който ги е използвал вече да каже дали е останал доволен от тях?
01.07.05
18:23
Аз съм ползвал Амино 3800 и останах доволен.Но според мен не излизат изгодно като покупка,поради високата си цена.
[quote author=“Trenirashtia”]Аз съм ползвал Амино 3800 и останах доволен.Но според мен не излизат изгодно като покупка,поради високата си цена.
Да цената наистина е малко висока 16лв. 60 таблетки.
А ти с какво си взимал тези аминокиселини?
01.07.05
19:32
[quote author=“cRuSh”]Безплатно да ми дават на JK нищо няма да пия !!!
значи онази тема в форума прави много лошо впечатление и антиреклама из целия форум ще ме извинявате ама....вижте колко хора се отказаха от тази фирма заради онази тема....
а ти crush първо се научи как се казва не “протаин” ами “протеин” и второ ти кой от продуктите на JK си използвал че да казваш че са бухани с стероиди? а как може да правите антиреклама и да давате мнения за биогейм след като ама нито един продукт не сте ползвали(според мен) просто сте чули някой казал те са боклук и това е..... :twisted:
а G-united ето пример купуваш си на оптиум примерно креатин обаче просто твоя организъм е различно настроен към различните креатини тоест този на оптиум на теб не ти действа а примерно на нутрим ти действа и какво казваш ъъъъ те оптиум са боклуци..... :evil:
01.07.05
20:00
[quote author=“snEjk0”][quote author=“cRuSh”]Безплатно да ми дават на JK нищо няма да пия !!!
значи онази тема в форума прави много лошо впечатление и антиреклама из целия форум ще ме извинявате ама....вижте колко хора се отказаха от тази фирма заради онази тема....
а ти crush първо се научи как се казва не “протаин” ами “протеин” и второ ти кой от продуктите на JK си използвал че да казваш че са бухани с стероиди? а как може да правите антиреклама и да давате мнения за биогейм след като ама нито един продукт не сте ползвали(според мен) просто сте чули някой казал те са боклук и това е..... :twisted:
а G-united ето пример купуваш си на оптиум примерно креатин обаче просто твоя организъм е различно настроен към различните креатини тоест този на оптиум на теб не ти действа а примерно на нутрим ти действа и какво казваш ъъъъ те оптиум са боклуци..... :evil:
Ами за кво да пробвам на JK ......... никога няма да ги пробвам.
Аз един пат писах в една тема че 1 нещо НЕможе да има един и сащи ефект варху всеки човек.
А за въпроса какво сам ползвал ма Биогаме ... ползвал сам Креатин Глутамин и ПРОТЕИН :oops: (СуперМасс2100)
cRuSh понеже току що ми донесоха Супермасс 2100 и Амино Ацид 3800 и от утре смятам да започна да ги взимам искам да те попитам Супермасс 2100 кога се взима преди/след трениторвка или преди лягане как по-точно и по-колко пъти?
п.с. ти Супермасс 2100 ли си пил или Креатин, Гкутамин и Протеин взети заедно?
02.07.05
07:29
аз продължавам да не ти вярвам crush и те питам защо не би си взел на JK ?
02.07.05
08:35
[quote author=“Iskren”][quote author=“Trenirashtia”]Аз съм ползвал Амино 3800 и останах доволен.Но според мен не излизат изгодно като покупка,поради високата си цена.
Пиех ги сутрин,а след тренировка пиех Амино 5300 на МЛО и креатин.Сутринта пиех по една таблета Амино 3800 след закуска,и за минути се усещаше ефекта типичен за амино ! Вътре има и Б6 и креатин,което допълнително усилва ефекта !
02.07.05
08:57
[quote author=“Iskren”]cRuSh понеже току що ми донесоха Супермасс 2100 и Амино Ацид 3800 и от утре смятам да започна да ги взимам искам да те попитам Супермасс 2100 кога се взима преди/след трениторвка или преди лягане как по-точно и по-колко пъти?
п.с. ти Супермасс 2100 ли си пил или Креатин, Гкутамин и Протеин взети заедно?
Вземаи по 3 лажички (45гр.) след трен.Пии го всеки ден! В Нетренировъчните дни пии по 1-2 лъжички (все пак за да ти стигне за повече време)
02.07.05
08:59
НЕми вярваш че Сам пил (тоест се още пия) Глутамин и Креатин на БиоГаме ? ако исакш мога да ти препиша всичко дусловно каквото пише на опаковките ??? А за JK-to НЕискам да го пия заради оная статия!!! :lol: Просто неискам да рискувам
[quote author=“Trenirashtia”][quote author=“Iskren”][quote author=“Trenirashtia”]Аз съм ползвал Амино 3800 и останах доволен.Но според мен не излизат изгодно като покупка,поради високата си цена.
Пиех ги сутрин,а след тренировка пиех Амино 5300 на МЛО и креатин.Сутринта пиех по една таблета Амино 3800 след закуска,и за минути се усещаше ефекта типичен за амино ! Вътре има и Б6 и креатин,което допълнително усилва ефекта !
Ама ти си пиел Амино 5300+ Амино 3800 заедно ли защото на Амино 3800 в дозировката пише да се взимат 2 таблетки след закуска или 20мин. след тренировка.
п.с. какъв е ефекта аз току що закусвах и взех две таблетки и леко така се чувствам малко с повече енегия :)
cRuSh мерси за съвета :) аз даже и тези от Биогейм ги питах те казаха че трябва да видят в интернет и чак в понедлник някъде можели да ми кажат даже ми казаха да проверя и в този форум :) в който аз проверявах още преди те да ми кажат :)
Значи аз понеже съм на 16 години ще трябва да пия макс 35гр. от Супермасс 2100 поне така пише в дозировката :)
02.07.05
10:45
хаха ... 35 грама .... ама 35 сутрин и 35 след трен та даже повече требе да се пие към 100 грама на ден общо ... аз от моя на JK пия по 150 на ден :D и има ефект да ти кажа :P
02.07.05
13:00
има ефект защото има стероиди в него :lol: :D 8)
02.07.05
13:19
абе и на мен ми се щеше точно в моита кофа да има ама нема ... :P :P :P ако имаше щях да разбера ... най малко по качването на силата :lol: не съм толкос глупав :P и да ти светна ... стероидите бяха намерени в креатина им не в геинера им :P
Кви стероиди кви пет лева? Къде намери доказателства за такова нещо? При други такива постове - неподплатени с доказателства ще трия въпросните постове!!!
К
02.07.05
16:09
Абе хора да ве питам ... Ако креатина е станал леко на бучки значи ли че се е развалил или нещо такова ?
02.07.05
16:17
Влага - от това може да стане на бучки.
[quote author=“hollowlife”]хаха ... 35 грама .... ама 35 сутрин и 35 след трен та даже повече требе да се пие към 100 грама на ден общо ... аз от моя на JK пия по 150 на ден :D и има ефект да ти кажа :P
Пич ти шегуваш ли се 100гр. на ден но за активно спортуващи даже между 100-120гр. на ден но за спортисти иначе на мен трябва около 20-35гр. това е за деца тъй като аз съм на 16 години и се водя горе-голу към тази група и все още не съм активно спортуващ тъй като започнах да тренирам от днес и преди пренирах но спрях защото изглежда без добавки нищо няма да стане а за възрастни е между 60-90гр. това го пише на онаковката на гейнера и на сайта на Биогейм.
[quote author=“Iskren”][quote author=“hollowlife”]хаха ... 35 грама .... ама 35 сутрин и 35 след трен та даже повече требе да се пие към 100 грама на ден общо ... аз от моя на JK пия по 150 на ден :D и има ефект да ти кажа :P
Пич ти шегуваш ли се 100гр. на ден но за активно спортуващи даже между 100-120гр. на ден но за спортисти иначе на мен трябва около 20-35гр. това е за деца тъй като аз съм на 16 години и се водя горе-голу към тази група и все още не съм активно спортуващ тъй като започнах да тренирам от днес и преди пренирах но спрях защото изглежда без добавки нищо няма да стане а за възрастни е между 60-90гр. това го пише на онаковката на гейнера и на сайта на Биогейм.
абе ти не ги гледай какво пишат аз от протеина усетих ефекта чак като почнах по 100гр да пия на ден иначе съм на 17
[quote author=“Size”][quote author=“Iskren”][quote author=“hollowlife”]хаха ... 35 грама .... ама 35 сутрин и 35 след трен та даже повече требе да се пие към 100 грама на ден общо ... аз от моя на JK пия по 150 на ден :D и има ефект да ти кажа :P
абе ти не ги гледай какво пишат аз от протеина усетих ефекта чак като почнах по 100гр да пия на ден иначе съм на 17
Е аз не могада усетя ефекта веднага след като съм започнал да тренирам от днес.Иначе аз ако започна да пия по 100гр. на ден трябва да си купя 1 кило и то ще ми стигне за 10 дена а 1кг. на Биогейм ще излезе 16.40лв. нали 500гр. са 8.20лв.
еми най много с 2 лева по евтино да ти излезе,-ми скъпо излиза да.Е,все пак,може и по 50 да вземаш пак ще е добре аз сега така правя за да мога да не ям още месо най важно е яденето добавките рано или късно разочароват
02.07.05
17:46
Ама това че е на бучки лошо ли е да не се е развалил нещо ?
Ако може някои да ми каже че ътре почвам да го пия .... да не “обърна очите” :lol:
Съгласен съм че трябва и да се яде защото само добаките нищо няма да направят само си даваш парите на вятъра.
Ти тези добавки като заместител на месото ли ги взимаш?
ами не само на месото и на другите белтъчни храни понеже не мога да ям по 500гр месо на ден(много ми идва) и ям примерно по 300гр + протеин
02.07.05
19:29
хммм а колко кила си .... аз са ще почвам да пия по 60 грама на ден 30 след трен и 30 преди лягане ... малко ли ти се струва тва ... ?!?
[quote author=“hollowlife”]хммм а колко кила си .... аз са ще почвам да пия по 60 грама на ден 30 след трен и 30 преди лягане ... малко ли ти се струва тва ... ?!?
Кой питаш?
02.07.05
20:45
size питам :D
02.07.05
21:01
стероиди не бяха намерени ами просто някой беше пуснал такава тема :D