27.06.05
18:13
Много често чувам “...абе я не се занимавай с глупости, кви са тия позйорщини, за ко ти е да си голям, нали ще увиснеш, ...” и ей такива работи. Вашето мнение какво е :?: :?: :?:
Не пишете с 4-ки и 6-ци.Спазвайте правилата на форума.мерси
art_of_pain
27.06.05
18:14
секи щи каже че като се погледне в огледалото и види прогрес му е достатъчно.Аз за са следя кантара и като показва по-малко съм на 6 8)
при мен като показва повече тогава съм на 6 :D . а тва за увисването го казват хора дето не разбират. аз си тренирам за самочуствие и защото искам да стана голям :wink:
:shock: уаааааау ^MaD^ като гледам на аватара ти - особенно висящото ти самочувствие е доста голямо -(това в кръга на майтапа), а иначе по темата - мисля че най добре е да се започне за здраве, а след това от самосебеси идва и самочувствието и визията и въобще всички готени неща. Но за да продължава готеното - трябва просто постоянство, а не тренинг отвреме на време. Нека bb да стане като наркотик, и когато не си тренирал да се чувстваш кофти :wink:
28.06.05
09:02
дам много точно казано :twisted: и ас тренирам за същото хубаво е чуството да се чуства добре човек в тялото си без да може да се оплаче от нещо си :D
Аз тренирам за да може като се погледна в огледалото да се харесам и като ида на плаж да не се срамувам от тялото си... а след т’ва искам и голям да стана...
[quote author=“daddy”]мисля че най добре е да се започне за здраве, а след това от самосебеси идва и самочувствието и визията и въобще всички готени неща. Но за да продължава готеното - трябва просто постоянство, а не тренинг отвреме на време. Нека bb да стане като наркотик, и когато не си тренирал да се чувстваш кофти :wink:
Ей това е истината :D
Аз тренирам за здраво,хармонично тяло , самочувстие и уважение от страна на другите.
Аз тренирам като един вид лек от стреса, но и заради лятото, защото съм морско чедо. ;)
28.06.05
20:57
самочувствие,респект
28.06.05
22:45
ЩЕ ОТКАЧА таман да имам някакъв прогрес щото почвам нормален хранителен режим там с 2 , 5 белтък и наще скивай кав си грозен голям и нацепен ... е това мноо го мразя и ми дава стимул ... ПС за стриии плс хелп кажете нещо евтино да го мажа че мнго стават незнам и защо стават МНого бати
Кое ми дава стимул ли ? ;)
Стимул ми дават филмчетата , като си пусна и видя културистите и ми се тренира много. Също така като си пусна някоя песен наистина готина и веднага ми се тренира и яде :) . И като попозирам в огледалото по ритъма на яки песни и се радвам , наистина съм доволен от резултата и искам още и още да напредвам... 8)
стимул да тренирам ми дават някои от моите приятели(клйощави слаби) :wink: неискам като порасна да сьм като тях а искам да имам релефно здраво и красиво тяло :wink:
24.08.05
02:23
Тялото на баща ми: бивш републикански шампион на 200 м. делфин.
Също, мисълта за релефно тяло и за да не съм “плазмодий” или както средният американец с корем на няколко минути пред него!
24.08.05
12:00
Изкарване на негативна енергия предимно :twisted:
24.08.05
12:12
само като си пусна краля скорпион или гледам нещ о с арни не издържам :))) винаги още от малък съм искал да бъда като тях ( имам предвид още от 6 - 7 годишен бях гледал някакво състезание по култоризъм и от тогава сякаш под съзнателно и всички любими филми са ми с бичета и така нататък ) :))) който каквото иска да мисли за мене истината е да си биг
24.08.05
12:32
ми напоследък стимул ми дава този сайт и хората в него ;-)
п.с. по-точно за форума говоря..