Помощ за избор на неовкусен протеин.

Трябва ми протеин неовкусен и неоцветен. Има ли такива защото намерих само един два и се колебая. :)
Протеина ще се употребява с цел след аминокиселини и сутрин веднага след сън пак след аминокиселини.
Благодаря

Какво мислите за:
Redis Млечен протеин концентрат wpc 80% / 900 gr. виждам че цената е около 30 лв за 900 грама защо е толкова евтин според вас млечните поне доколкото съм запознат са доста по - скъпи по принцип.

Намерих и такъв:
Now Whey protein isolate - 544 g. на цена около 35 лв който е с 400 грама по - лек.

Въпрова ми е каква е основната разлика между суроватъчен и млечен протеин , че се чудя суроватката не е ли пак млечен продукт ?

Темата беше редактирана от Цветан Радуевш на 06.02.12 11:08.

06.02.12
11:29

Протеина на Bulk powders e това което търсиш имат и изолат имат и концентрат имат и млечен ако толкова държиш. Разлика между млечен и суроватъчен има, основното е че млечния съдържа и казеин и другата разлика е в цената :D Аз лично не бих се доверил на Redis ако правилно се сещам това е румънска фирма, а те са същите маймуни да не кажа и по-барабар и от нас българите.

Мнението беше редактирано от Valdis на 06.02.12 11:30.

Тоест млечния се усвоява по - бавно така ли да го разбирам  ? :) щом има и казеин.

казано от Gladiator6 на 06.02.12, 14:02:

Тоест млечния се усвоява по - бавно така ли да го разбирам  ? :) щом има и казеин.

точно така ;)

06.02.12
15:06

казано от Gladiator6 на 06.02.12, 14:02:

От доста време имам желание да пробвам неовкусен млечен протеин, но цената му определено не си заслужава а ако е концентрат е възможно и доста високо съдържание на лактоза.

Мнението беше редактирано от Valdis на 06.02.12 15:07.

И все пак има ли предимства или да си вземам една суроватка и да си решавам проблема :)

Благодаря за помоща.

06.02.12
22:33

Взимай суроватката, ако държиш на бавен протеин преди лягане, добави казеин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1