Една Година :)

06.02.12
12:26

Не се сещам за друго име на заглавието та :

Преди малко повече от година бях приет в редиците на функционално трениращите не е от кой да е , а от самият Слави Павлов.
Тренировката се проведе в небезизвестният фитнес на ЦСКА.
Та комплексчето което ме накара да направя този Плевенски субект бе:

5 рунда за време от :
20 суинг с 32
15 обръщане тласкане 2/3 от ЛТ
10 набирания
Майката ми се е.. Пусках вдигах псувах :) ама го изкарах. Тогава 20 суинга ми се струваха като постижение от нереален свят.
Времето ми  22-25 някъде тогава, отдавна се каня пак да го повторя ,скоро и това ще стане.

Слави колко народ е зарибил само той си знае :)

Пробвай го пак комплекса, ще си дръпнал значително.

06.02.12
17:21

Мина ли една година:)))
А колко дръпна оттогава досега само ти си знаеш...че и се състезавахме заедно, а и занапред ще действаме заедно...кой при мъже, кой при мастърса:)
Тия дни ще пускам комплекс...ще направя този да видя с колко ще те сгъна:))))

А да тренирам с мъжага като теб си е удоволствие, тръпка и задължение да давам 100% от себе си:)...И въпреки, че имаш една-две победи, не се разсейвай, Славко винаги е някъде наоколо:)

06.02.12
19:48

Недей така, ще ме разплачеш :)

06.02.12
22:14

набиранията стриктни или кипове?

06.02.12
22:17

Разгънат лакът долу, брадичка над лоста...кипове, китове...както искаш:)
По принцип, ако не е уточнено конкретно какви да са набиранията, правиш тези които ти осигуряват бързина...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1