Въпрос свързан с гърдите (снимка)

05.02.12
21:33

Здравейте,тренирам от 8-9 месеца,когато почнах бях 57 кг ,сега съм 67-68кг.
Вчера се гледах в огледалото и имам чувството ,че някоя част от гърдите ми изостава,поне така си мисля аз.

Тренировката ми за гърди е тази:
Лежанка - 3x8
Полулег с дъмбели - 3х8
Пек-Дек - 3х8
Кофички - 3хотказ +5кг

Тренирам с цел качване на по-чиста ММ.
Гледам да си набавям нужното количество В,Б,М.
Вижте снимката и кажете ,дали ми изостава нещо в гърдите или се лъжа...

Някоя част? Ем, че то са само две части, а и за съжаление и двете ти изостават. Проблемът не е в теб, просто им трябва маса, а тя се трупа с времето. Не става за 10 месеца.

Продължавай да тренираш и да хапваш. Резултатите ще дойдат.

Успех!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 05.02.12 21:36.

05.02.12
22:14

Ок,мерси :)

05.02.12
23:29

казано от instructor на 05.02.12, 21:33:

Какви са ти мерките в профила? Струва ми се,че имаш тесни рамене и тесни гърди. Не могат да изпъкнат както и да са тренирани. И освен това предмишниците са доста слаби, а ръцете нагоре също им трябва още. Обаче за това кратко време си постигнал голям успех с теглото си. :)

06.02.12
10:08

Може ли да направиш една снимка в отпуснато състояние (да не си се флекс-нал) и се изправи хубаво, защото на снимката си притиснал раменете навътре и изглежда все едно гърдите са ти хлътнали навътре. Сменяш ли упражненията? Програмата? Ако да-през колко време? Ако можеш също си опиши хранителния режим за тренировъчен и нетренировъчен ден. :)
Браво за резултатите, които си постигнал досега!
Продължавай добрата работа, яж, тренирай и резултатите няма да закъснеят! :)
Поздрави и успех!

Аз като гледам всичко ти изостава.
Съвета ми е - просто тренирай и се храни пълноценно. Нещата ще се наместят с времето.

няма маса... качи още 10 кг и тогава питай :)

06.02.12
16:10

Аз пък казвам, че Нищо не изостава. За тези килограми размерите са нормални. Гърдите няма как да не изпъкнат, стига да има достатъчно маса в тях. Да не качвам снимки аз какъв съм бил и сега какъв съм.. :)

Още не си достигнал това ниво за да разбереш кое ти изостава.
@NRG - качи снимки, че ми стана интересно

06.02.12
17:59

Мерси за съветите. Просто съм доста редовен,спазвам хранителен режим - има резултати ,но мисля ,че са недостатъчни за стажа. Знам ,че нещата стават бавно ,но ме дразни ,че има момчета от фитнеса които тренират ей така както им каже приятел и ядат боклуци ,а имат по добри тела.

06.02.12
20:23

Някой искаше снимка в отпуснато състояние ,по надолу ще дам. Тази седмица обаче нямам пари за фитнес :( и ще трябва да пропусна за жалост.
Но сега си направих в нас една тренировка за гърди. Ето снимки:

Преди тренировка в отпуснато състояние: http://store.picbg.net/pubpic/12/EF/e8732c4ae5fb12ef.jpg
След тренировка в отпуснато състояние: http://store.picbg.net/pubpic/0D/D3/3d38c5236a3c0dd3.jpg
След домашна тренировка в Стегнато състояние: http://store.picbg.net/pubpic/ED/7A/e85358bcb359ed7a.jpg

// Извинявам се за дубъл поста.

Мнението беше редактирано от instructor на 06.02.12 20:23.

Случайно да си слушал или чел за така наречения полулег? :)

06.02.12
21:08

казано от Александър  Илиев на 06.02.12, 21:05:

Случайно да си слушал или чел за така наречения полулег? :)

а ти случайно да си чел първият пост на момчето ?

Полулег с дъмбели - 3х8

06.02.12
23:00

Не ти изостават гърдите , просто си внушаваш.А и мисля че е рано да коментираш кое ти изостава и кое не , при условие че имаш още доста да градиш докато стигнеш лимита си и тогава да коментираш кое ти изостава и кое не.Ако искаш развитие в гърдите , сменяй всяка тренировка за тях , например единия ден с дъмбели , другия път само с лостове и така ги редувай всеки път.Също вкарай флайса ако не си го вкарал в програмата ти за гърди и така с времето ще станат както искаш да ги виждаш :)

07.02.12
15:47

Както каза някой по - горе, качи още маса в гърдите, а тогава и сам ще разбереш кое куца и вече ще зададеш конкретен въпрос за дадената част. От тези снимки ми се струва, че малко външната част, която дава обем я няма, както беше при мен. Оправих го с кофички стил Жиронда + долен флайс на крос оувъра с допиране на дланите в кръста. И двете упражнения са обяснени от Гуруто и наистина за около 1-2 месеца се оформиха но и маса качих стабилно, което доста допринесе.

07.02.12
18:15

Мерси на всички,въпроса ми е кое упражнение да махна ,за да мога да добавя Флайс ? За да не станат 5 упражнения ...ще са много.

Лежанка
Полулег
Флайс
Кофички

07.02.12
18:27

Наблегни на тежкото клякане и леките и бавни пулоувъри и ще качиш месо навсякъде.

08.02.12
16:23

казано от Димитър Иванов на 06.02.12, 17:02:

@NRG - качи снимки, че ми стана интересно

http://storage3.album.bg/10e/071010_180848_bf8ef_13229895.jpg

Дано се вижда разликата.

09.02.12
08:54

казано от instructor на 05.02.12, 21:33:

Здравейте,тренирам от 8-9 месеца,когато почнах бях 57 кг ,сега съм 67-68кг.
Вчера се гледах в огледалото и имам чувството ,че някоя част от гърдите ми изостава,поне така си мисля аз.

Тренировката ми за гърди е тази:
Лежанка - 3x8
Полулег с дъмбели - 3х8
Пек-Дек - 3х8
Кофички - 3хотказ +5кг

Тренирам с цел качване на по-чиста ММ.
Гледам да си набавям нужното количество В,Б,М.

Не, нищо не ти изостава в гърдите. Продължавай да си трупаш маса.

13.02.12
11:51

Здравейте,както казах в началото на темата програмата ми за гърди е :
Лежанка - 3x8
Полулег с дъмбели - 3х8
Пек-Дек - 3х8
Кофички - 3хотказ +5кг

Въпроса ми е мога ли към тези 4 упражнения да Добавя упражнението пулоувър като последно ? Гръдния ми кош е доста тесен,дали ще ми се отрази това упражнение, изпълнявано правилно.

Благодаря!

Мнението беше редактирано от instructor на 13.02.12 11:52.

13.02.12
18:40

Почвай с горната лежанка, после хоризонтална/долна, горен флайс и накрая кофи. Всичко тук по 3 работни серии, и накрая завърши с 3 пулоувър.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1