FATALNO LI 6TE E AKO SPRA KLEKA I TQGATA...

Темата е заключена.
CH

02.06.04
21:16

Abe iskam da vi pitam prekalena zaguba li 6te e ako spra kleka i murtvata tqga za nqkolko meseca za6toto imam bolki v krusta!Ina4e 6te s treniram vsi4ko drugo pak na 100%...samo tezi dvete da spra mn. li 6te izgubq?Blagodarq vi!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:48.

02.06.04
21:44

Ti che shte izgubish shte izgubish - obache zamisli se - po-dobre li e da se kontuzish traino i da ne mojesh 6 meseca ili poveche da si obuvash sam chorapite? Slushai tqloto si i kato ne ti e dobre ne trenirai! Izchakai da ti se opravi krusta, hodi na masaj, na terapiq na fizioterapiq kvoto se setish! Moje i na lekar nai napred da otidesh =)

Uspeh!

CH

03.06.04
00:00

Zna4i na lekar ne hodih 6toto go maja s edni mazila i mi minava,prosto sum raztegnal ne6to i ne iskam da go tovarq v bliskite 2 meseca ... ina4e si4ko drygo 6te si treniram i tva e!M/y drygoto 1 godina treniram i ne sum se kontuzval…a daskala ni po fizkultura ni kara da pravim skok ot mqsto na asvalta…i ot tam me zabolq qko.Ne e ot tejesti…ne pravete kvoto vi karat daskalite….py da mu eba maikata na moq!Gplqm pedal e da ni kara da ska4ame na toz ciment…abe ko da razpravqm neznam glupavi hora ....

CH

03.06.04
00:00

Zna4i na lekar ne hodih 6toto go maja s edni mazila i mi minava,prosto sum raztegnal ne6to i ne iskam da go tovarq v bliskite 2 meseca ... ina4e si4ko drygo 6te si treniram i tva e!M/y drygoto 1 godina treniram i ne sum se kontuzval…a daskala ni po fizkultura ni kara da pravim skok ot mqsto na asvalta…i ot tam me zabolq qko.Ne e ot tejesti…ne pravete kvoto vi karat daskalite….py da mu eba maikata na moq!Gplqm pedal e da ni kara da ska4ame na toz ciment…abe ko da razpravqm neznam glupavi hora ....

03.06.04
01:24

Shtom e takava rabotata - spri tqgata i klekovete za 3-4 sedmizi da se vuzstanovish, posle zapochni pak no leko, s poveche povtoreniq, ne se stremi kum golemite kilgorami a kum pravilnata forma, tejestite sami shte si doidat s vremeto! Uspeh!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1