07.02.12
01:26
Л-КАРНИТИН + СИНЕФРИН , имам нужда да изчистия 5-6 килограма подкожна мазнина ,това съчетание дали ще ми помогне и ако не какво би дало по-добри резултати ?
Или Йохимбе с Л-карнитин течен и ако може съвет и как да ги взимам :)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 07.02.12 06:22.
07.02.12
09:22
Принципно можеш да ги комбинираш и 3-те - синефрин, йохимбин и л-карнитин, но според мен не си заслужава за 5-6кг.
Опитай с Pure Nutrition Synephrine/Pure Nutrition Yohimbine + опционално Scitec Caffeine/NOW Foods Green tea extract
5-6 килограма можеш да смъкнеш за 1 месец и без добавки, ако наблегнеш малко на диетата. :)
07.02.12
11:03
Правете разлика между екстракта от йохимбе и йохимбина. От първото се наблюдават термогенни свойства, второто го предпочитат тези, къде вдигат самолета !
07.02.12
11:41
Nikolai, говориш за едно и също нещо. Йохимбинът е екстракт от йохимбето (растението). И при bark-а и при HCL-а се наблюдава стимулация (и същевременно успокоение) на централната и периферната нервна система, както и “вдигане на самолета”. Последното се смята, че е в резултат именно на стимулацията на парасимпатикуса.
Редно е автора на темата да е запознат с възможните странични ефекти от йохимбина и синефрина, като при последния не е чак толкова страшно. Все пак, ако има сърдечно-съдови проблеми, високо кръвно или проблеми с бъбреците, двата продукта са крайно непрепоръчителни за него.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 07.02.12 11:42.
Най-добре си вземе нещо, което потиска апетита, направи си режим и готово.
П.П.
Какво лошо има в това “да вдигаш самолета”? Да не би да е по-добре да се возиш? :D
07.02.12
17:42
казано от Тихомир Велев на 07.02.12, 09:22:
Принципно можеш да ги комбинираш и 3-те - синефрин, йохимбин и л-карнитин, но според мен не си заслужава за 5-6кг.
Опитай с Pure Nutrition Synephrine/Pure Nutrition Yohimbine + опционално Scitec Caffeine/NOW Foods Green tea extract
5-6 килограма можеш да смъкнеш за 1 месец и без добавки, ако наблегнеш малко на диетата. :)
Колко процента е синефрина в Bitter Orange ?
07.02.12
17:46
30%. Извинявам се, ще го допълним в етикета.
07.02.12
22:04
Мерси, значи тва шишенце би ми стигнало за максимум 9 дни |-(
08.02.12
04:25
Добре,и в край на сметка кой е по-подходящ за комбинация с Л-КАРНИТИН , за л-карнитина избрах карни-екс на Скайтек.
08.02.12
09:15
И двата са подходящи, няма по-подходящ. Ако искаш друг да направи избора - вземи йохимбина.
Мила ‘‘Mon coeur’‘, 100мг. синефрин дневно...не ти ли идват малко в повече. 10 до 30мг. е препоръчителното според толеранса, някои взимат и повечко, но 100мг...да не си развила резистентност? :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 08.02.12 09:16.
08.02.12
09:47
казано от Тихомир Велев на 08.02.12, 09:15:
И двата са подходящи, няма по-подходящ. Ако искаш друг да направи избора - вземи йохимбина.
Мила ‘‘Mon coeur’‘, 100мг. синефрин дневно...не ти ли идват малко в повече. 10 до 30мг. е препоръчителното според толеранса, някои взимат и повечко, но 100мг...да не си развила резистентност? :)
И аз съм за йохимбина.
@Тихомире, не мисля, че съм развила резистентност. Синефрина го употребявам като ми изпадне оферта и се чудя коя да е следващата глупост, на която да си похарча парите. Последния път ми беше останало малко повече от половин шише на Прайма и аз реших да вдигам дозите, и да ми се махне от главата. На 100 мг дневно не усещах глад. Сигурно цял ден можех да стоя без да ям. И сега като се сещам в STIZM имаше 100 мг синефрин и май @емзо беше потвърдил подтискане на апетит (ревю).