Стягане на отпусната кожа?

07.02.12
00:21

Здравейте искам да помоля за съвет за програмата която сам си измисли за вкъщи винаги сам бил дебел но последните 5,6 месеца успях да сваля около 30 килограма и сега вече от 105 станах около 77 обаче на корема,гърдите и на кръста ми остана да виси много неприятно кожа и реших да опитам да се стегна с следни упражнения на всеки 2 часа да правя по 10 лицеви,25 коремни,30 клека и допълнително с дъмбели и ако може някой който има повече опит да ми каже дали може да има ефект или ще е загуба на време благодаря предварително :)

Кожата трябва да се третира постоянно с разни тонизиращи я масла, мазила, билкови екстракти и др. Освен това ако са запазени еластичните й качества с времето сама ще се поприбере, ако подържаш това си тегло. Нормално е да увисне, ако си отслабнал прекомерно бързо.  По мои препоръки зависи на колко си години , но Q10 или ХУМА трябва да помогнат. След хумата обаче не е зле да се понамазваш с нещо стягащо(козметика, природни “помади”) тва е което мога да ти кажа. Успех. Препоръчвам ти да се поинтересуваш повечко преди да пристъпиш към закупуване на който и да е продукт. Не се хвърляй на първия,а избери нещо, което ще е максимално близо до твоя проблем.

08.02.12
16:56

1. Вариант - Чакаш да се прибере сама във времето.
2. Вариант - Пак чакаш, но междувременно пълниш изпразненото с мускули и така хем кожата ще е необходимо да се свива по-малко, хем визуалния ефект ще е далеч по-добър.

Сами по себе си упражненията няма да помогнат за прибирането на кожата, затова хващаш здраво железата и след още 5-6 месеца сам няма да се познаеш като сравняваш преди и след.

08.02.12
18:38

Ами на 20 години съм но нямам възможност да си купувам мазила или да ходя на фитнес всичко правя в домашна обстановка като се пооправи времето ще почна набирания,кофички и така понеже пак казвам нямам възможност за дръго иначе благодаря много за отговорите :)

08.02.12
19:30

Всичко е мотивация.
Нямаш възможност да спортуваш, ама да се тъпчеш за да станеш 105 кила намери начин....

08.02.12
21:06

Така е но вече осъзнах грешките си и си промених коренно навиците :)

23.04.12
14:10

Браво на теб и аз съм в същата ситуация. Само, че ми остана да отслабна още до сега за 60 дни съм отслабнал с 23кг. Остават ми още не знам колко, по простата причина, че ще отслабвам докато не достигна добър резултат.
Би ли споделил по-точно какво правиш за стягането на кожата освен физическите упражнения и има ли видим резултат до момента?

Поздрави,
Цецо

23.04.12
14:14

23кг за 60 дни..... Освен ако не си бил с изключително наднормено тегло, никак не е добре да сваляш толкова много килограми за толкова кратко време.

23.04.12
14:26

Еми бях 117кг.

11.05.12
21:17

Че ще се оправи с времето - да, но не се изискват кой знае колко финанси за 1 крем, с кой то да мажеш тези места 2-3 пъти седмично. Вземи комбиниран - и срещу стрии и за стягане. иди на “Екзарх Йосиф” до пожарната, има магазин, в който козметиката е качествена и не е скъпа изобщо - българска е, при това и професионална - можеш да си купиш и масажен крем. Няма да съжаляваш изобщо.

Deportedirecto.es
http://www.stealtech.org/ - качествени и бързи компютри
http://laptop-bg.net/ - лаптопи на ниски цени
http://www.jmt.bg/ - компютри

Мнението беше редактирано от Ron PB на 13.07.12 18:08.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1