01.07.05
12:21
здравеите аз съм на 15 години
висок съм 190 и тежа 70 кг
никога несъм ходил на фитнес а бицепса ми е 31 това нормално ли е
мерси
знам че е тъп въпроса :)
Имам един приятел, който е спортуал доста и е на около 30 години. Ръката му към 27см някъде. Иначе много жилав и здрав така. Всичко е до индивидуалност, съвсем нормално е 31см, а и си на 15. То и 21 да беше, пак бих казал, че е нормално. А ако имаш предвид да не е много голяма, то също мога да ти кажа, че не е.
Поздрави
[quote author=“Martin”]Имам един приятел, който е спортуал доста и е на около 30 години. Ръката му към 27см някъде. Иначе много жилав и здрав така. Всичко е до индивидуалност, съвсем нормално е 31см, а и си на 15. То и 21 да беше, пак бих казал, че е нормално. А ако имаш предвид да не е много голяма, то също мога да ти кажа, че не е.
Поздрави
мерси стана ми ясно :)
ами ако не се е занимавал със спорт и няма много мазнини и е в масовия случай(ген) е около 31-32
Не може да се каже колко е нормалната, понеже зависи от ръст, структура, тегло, ген и т.н.
Аха,има някои “изроди” които на 15 години имат по 40 санта ръка,но най-често със зоб или страдат от някакво заболяване (наднормено тегло) :?
1 генетик от класа ми дето е влизал 2 пъти в фитнеса е с 42 ръка при това много релефна нищо не зоби нито тренира ... и ... сичко му е голямо ... ако тренираше 100% щеше да стане топ състезател !
Да е и в моя клас има такъв дето сичко му е “голямо” и наистина имаше релефна ръка и твърдеше че е 40 см докато не му я измерихме и се оказа 34.7 :wink:
01.07.05
23:05
Ми аз съм на 15,моята ръка е 38 при положение че съм 1,63.Не че е за хвалба,но да кажа.Пак казвам не съм искал да се хваля