01.07.05
19:17
Въпроса ми е,кога е подходящо да се приема,преди,след тренировка или в дните без тренировка,и млякото в което го разреждам с по ниска температура ли трябва да е,или може и при по висока (знам че някои витамини се разграждат при високи темп.)
01.07.05
19:22
на опаковката си пише, прочети там:)
по-здрави
бтв виж какво пише на сайта:
През общоподготвителния период на спортистите FORTE+ Impact може да се приема самостоятелно, в дозировка 1.0 г на 1 кг телесна маса на ден. За човек с тегло 70-75 кг дневната доза е приблизително 4.5 супени лъжици с връх от продукта. Те се разтварят в 300-350 мл вода и се изпиват непосредствено след тренировка. :wink:
А имаш ли представа до колко време след тренировката се изпиват,защото от фитнеса до вкъщи са 45мин път
01.07.05
23:59
разреждай си го във вас и си го носи във шишенце от минерална вода(има и от 0.33мл и от 0.5 - каквото решиш), а ако държиш да остане съвсем студено 1ви варянт - сложи му три четири кубчета лед в шишето, 2ри просто го сложи в термус...
Успех!
02.07.05
11:00
не прави такива глупости , просто си носи в една кутийка протеина , купи си шейкър , 5 лева струва този на оптимум , носи си вода и след тренинг веднага.
по-здрави
пс.шейка се пие най-късно 15 минути след като е направен, така че го имайте предвид!
:!: :!: :!:
02.07.05
20:03
[quote author=“art_of_pain”]
пс.шейка се пие най-късно 15 минути след като е направен, така че го имайте предвид!
:!: :!: :!:
Верно?!?!? Явно бая пари сам профукал досега!art_of_pain обясни pls защо така.Знам че при креатина е така ,но за шейка за първи път чувам.