05.02.12
16:33
Здравейте,
на някои може да се стори странно, но за мен перките, погледнати в анфас са страшно не-естетичен мускул и в никакъв случай не искам да продължавам да ги развивам. Разбирам, че до голяма степен е въпрос на генетика, но все пак...кои упражнения за гръб да правим, които да напрягат достатъчно гърба, без да развиват перките??
Моля, да пишат само тези, които имат какво да кажат...
Може би мъртва тяга.... Едва ли има някое упражнения за гръб, което да не товари и поне малко перките :)
Аз също съм писал преди по този въпрос. Изобщо не ме кефи като се напомпат перките да ходя като талпа и да не мога да си сгъна ръцете. Повечето упражнения ги товарят и няма как да се избегне това....
Що не се заемете с нещо, от което няма да ви растат перките? Например пиене на бира, вдигане на вилица и чатене у фейсбук? От това ще ви расте само шкембето и задника и няма да имате проблеми с перките.
Явно фитнеса и други спортове не са за вас, ще вземете да станете много яки и ще се чудите какво да правите после.
08.02.12
10:22
казано от Петко К на 08.02.12, 09:12:
Що не се заемете с нещо, от което няма да ви растат перките? Например пиене на бира, вдигане на вилица и чатене у фейсбук? От това ще ви расте само шкембето и задника и няма да имате проблеми с перките.
Явно фитнеса и други спортове не са за вас, ще вземете да станете много яки и ще се чудите какво да правите после.
Който го е страх от мечки, не ходи в гората! (giggle)
Мнението беше редактирано от Марин Маринов на 08.02.12 10:22.
08.02.12
20:44
Може ли да използвам темата, за да ми кажете кое точно е “перка” щото не съм сигурен дали е това, което си мисля :D :D :D
08.02.12
21:20
е как... перка е това с което плуваш :)