Качване на мазно

08.02.12
19:29

Здравейте 61 килограма съм на 172 см на 17 години. Имам доста нисък процент подкожни мазнини, даже по-добре бих изглеждал ако съм малко по-мазен, това ме навежда на мисълта да започна такава диета за качване на килограми без значение дали е мазно или ММ докато стана 66-67. Тренирам основно за външен вид, последните няколко месеца се храних здравословно, много често и голямо количество. Всякакви диети съм пробвал за различни цели и все не се задържам.
Навсякъде се говори за отслабване, моята идея е да направя точно обратното. Да ям по веднъж на ден по много до леко преяждане, наблягайки на храни като захар, шоколад, меса.
целите ми са да съм в добро здраве, високи нива на тестостерон и да кача малко мазнини защото с мускулна маса бързо няма да кача килограми максимум 2 на месец(по 2 да качвах на месец досега щях да съм 85кг чиста мускулна маса :Д) а мазнини смятам че мога и 10 на месец да кача ако почна подобна диета, но не ми се припокрива с другите 2 цели. Какво мислите за такава диета.

Темата беше редактирана от Петър Петров на 08.02.12 19:33.

08.02.12
20:15

Модерация: Спам!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 08.02.12 20:57.

Пич, зарежи тия глупости и просто увеличи количеството храна, което ядеш. Това не означава непременно, че ще почнеш да качваш мазно, но ако прекаляваш с калориите ще стане. Не виждам смисъл обаче в цялата работа. Хората се стараят да качват максимално чисто, ти искаш да се освиниш. Дано знаеш, че качената мазнина се маха два пъти по-трудно отколкото се качва.

Напълно прав е Тихомир, хората се мъчат да свалят мазнини ти искаш да качваш... И смяташ, че да ядеш по веднъж на ден и то до леко преяждане е полезно ?

Мнението беше редактирано от Петър Попинов на 08.02.12 21:43.

09.02.12
00:15

И аз досега гледах да поддържам нисък процент мазнини, даже днес сутринта пих едни протеини с такова предназначение, с друга цел ги пих. Няма на кого да ги продам. Явно имам някав комплекс, че съм нисък и слаб въпреки че съм с почти нормално телосложение описъл съм го по горе. Искам да съм Едър, 182-3 поне 80 кг. Това не съм го изпробвал досега, няма да ям боклуци но ще намаля храненията усещам как преяждам постоянно ям и когато не съм гладен и това ми понижава настроението и работоспособността че и много пари отиват за храна. Искам да си подобря финансовото положение нищо че съм на 17. Смятам че килограми(за мазнини говоря, мускулната маса си продължавам с тренировките) се качват най-лесно с гладуване, пък и съм чувал че е полезно да се гладува. 6 хранения много време и пари ми отнемат. Ще взема предвид съветите ви, но ще намаля храненията на 2 максимум 3. Така по добре се чувствам, не съм ял от 5 часа, което ми се струва много и ми е супер сега.

09.02.12
00:17

Кога съм казал че преяждането е полезно.

Грешка! С гладуването и намалянето на храната няма да качваш мазнини. Дори ще поотслабнеш още ако има накъде. Ако няма, ще си загубиш и малкото мускули, които имаш, тренировките ти ще започнат да страдат поради затруднено възстановяване, шансът да претренираш се увеличава, а всичко това ще те вкара в още по-тежко депресивно състояние.

Моят съвет е да увеличиш храната. С ядене се качват мускули, а чрез преяждане и мазнини. Хапвай повечко и ще натрупаш тегло.

ПС: За порастването с 10см. до 180см. обаче няма как да ти помогна. Това си е божа работа. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1