07.02.12
18:57
Някой в форума, има ли от въпросните фурни?
Навсякъде ревютата са доста добри, по-бързи, удобни, запазващи витамините на храните, с куп екстри и т.н.
Потърсих в форума, няма и следа от тези фурнички:))
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 07.02.12 19:42.
07.02.12
21:21
#1
аз имам такава и я ползвам доста за печене на месо. какво те интересува за нея.
07.02.12
22:09
#2
Имам такава и доста ми харесва, може да сготвиш всичко в нея, иначе, това за запазването на витамините и др. не знам доколко е вярно, но има нещо такова. Пече се на ролтани и има вентилатор, като това, което печеш е на нещо като скара и всичките гадости се оттичат отдолу.
Грабвай, една няма да съжаляваш, особено месо и риба се пекат страхотно, запича отвън, а от вътре остават много сочни. Но трябва да знаеш, че не става за готвене на манджи, става само за печене.
казано от Кристиян Дончев на 07.02.12, 22:09:
Имам такава и доста ми харесва, може да сготвиш всичко в нея, иначе, това за запазването на витамините и др. не знам доколко е вярно, но има нещо такова. Пече се на ролтани и има вентилатор, като това, което печеш е на нещо като скара и всичките гадости се оттичат отдолу.
Е па точно нищо общо няма със скара! Работи на принципа на конвекцията на горещия въздух и печене чрез инфрачервена светлина.
08.02.12
00:32
#4
Еми.. не, има общо, точно защото може да сложиш яденето на скара докато се пече.
Моята е на Рохънсон.
Ясно, просто криво съм разбрал какво искаш да кажеш и щях да ти метна една майна за малко :D Всичките подобни печки са китайски, независимо от марката написана на тях и имат скаричка за подложка.
08.02.12
02:30
#6
Мерси за отговорите:))
Точно за месо ме интересуваше, дали става хубаво.Омръзна ми с тигана, много се омирисва и си е разправия.
За манджите, си имам раиз кукър;)
09.02.12
14:03
#7
Някой който е много доволен ще препоръча ли марка? :) Може направо с линк? :P
казано от Crazy_With_Razor на 09.02.12, 14:03:
Някой който е много доволен ще препоръча ли марка? :) Може направо с линк? :P
Казах по-горе, няма значение как е брандирана фурната, производителите са китайци и слагат каквото лого им поръчаш, така че грабваш най-евтината и се радваш на живота. Моята я взех на промоция от Метро за 50лв. и вече година и половина никакви ядове.
09.02.12
14:23
#9
казано от Valdis на 09.02.12, 14:21:
казано от Crazy_With_Razor на 09.02.12, 14:03:
Някой който е много доволен ще препоръча ли марка? :) Може направо с линк? :P
Казах по-горе, няма значение как е брандирана фурната, производителите са китайци и слагат каквото лого им поръчаш, така че грабваш най-евтината и се радваш на живота. Моята я взех на промоция от Метро за 50лв. и вече година и половина никакви ядове.
Имал си късмет със серията. Тук по Коледа всички бяха дефектни... (puke)
20.02.12
15:57
#10
След серия от първоначални тестове, резултата е доста добър:)Месото наистина става доста крехко отвътре и препечено отвън.
Фурната си заслужава, особенно ако нямаш много време/или желание/ за приготвяне на тази деликатна част от менюто на по-голямата част от занимаващите се със спорт.
Меткаш мръвките, нагласяш таймера, същото упражнение и с раиз кукъра.Прибираш се след 1 час от залата и всичко е готово;)))