Моето мнение е,че тялото ще чисти мазнини докато няма въглехидрати защото няма да има друг енергиен източник,и после когато поискаш да хапнеш повечко въглехидрати тялото ще си ги прибере някъде на топло :D .Аз не съм привърженик на НВД,по-скоро съм за РБД.Според мен недей да ограничаваш прекомерно въглехидратите,те не са страшни,просто зависи от какъв източник идват и в какво количество и време.Така мисля аз разбира се,просто мнение :)
Трайно ще е ако това ти стане начин на живот. Имам познати които така си караха с години и наистина бяха сравнително изчистени. Иначе аз съм на мнение че организма се нуждае от всичко, дори и отрови. Това всичко обаче трябва да е в разумни граници и подходящо балансирано според организма. Общо взето всичко става с проба-грешка. Екстремни диети обаче като НВД, ДГД и други :D не са подходящи за траен успех. Може краткотрайно да имат някакъв ефект, но общо взето трае докато си на диетата. Идеята е да свикнеш да се храниш “правилно” и това да ти стане начин на живот, не за 1-2 седмици дори и месеци и след това back to the nature :D.
казано от desislava Aleksieva на 31.01.12, 11:59:
Моето мнение е,че тялото ще чисти мазнини докато няма въглехидрати защото няма да има друг енергиен източник,и после когато поискаш да хапнеш повечко въглехидрати тялото ще си ги прибере някъде на топло :D .Аз не съм привърженик на НВД,по-скоро съм за РБД.Според мен недей да ограничаваш прекомерно въглехидратите,те не са страшни,просто зависи от какъв източник идват и в какво количество и време.Така мисля аз разбира се,просто мнение :)
Деси, гледайки твоите хранения не виждам къде ти е баланса.. сходно си хапваме, не ядеш оризища, картофи и т.н. въглехидратни храни, освен някое баначе от време на време :)))
а не е така :) често си хапвам и повечко хляб,има даже медец,бонбони,сусамки често,а и доста плодове.Днес вечерта съм си приготвила кафяв ориз,просто напоследък не ми се готвеше,а и като съм на работа една бърза салата е за препочитане.Тези дни мисля и спагетки да хапна :) Въглехидратите ми никога не падат под 100гр.на ден което не е НВД :)
Мнението беше редактирано от DS* на 31.01.12 16:02.
казано от desislava Aleksieva на 31.01.12, 16:01:
а не е така :) често си хапвам и повечко хляб,има даже медец,бонбони,сусамки често,а и доста плодове.Днес вечерта съм си приготвила кафяв ориз,просто напоследък не ми се готвеше,а и като съм на работа една бърза салата е за препочитане.Тези дни мисля и спагетки да хапна :) Въглехидратите ми никога не падат под 100гр.на ден което не е НВД :)
Ами то и аз си хапвам мед, някой друг плод и овсени трици или хлябче :) не съм ги ограничила съвсем
Днешия ден ми е адски смотан...
Първо си намерих колата с откъртено парче от предната броня, сега и някви шитс на работа ;( какво ли още предстои до довечера грррррр
7:00 - събуждане
7:30 - чаша чай с мед
8:50 - 9:20 - тренировка
9:30 - доза протеин
10:40 - чаша чай с мед
11:50 - сандвич от 1 филия мастермахер, резен шунка, сирене филаделфия, 1 листо от тост сирене камембер и резен домат
13:40 - чаша мляко с нес кафе и мед
14:40 - 1 кебапче; салата от 1 печена чушка, 1 домат, 30 гр. сирене тертер, няколко маслини; резен авокадо
17:30 - около 20 гр авокадо и 1 портокал
19:30 - салата от зеле и свинско филенце на тефлон
21:30 - миди с пармезан и спанак + малко картофено пюре - тия в ресторанта ми бяха сложили 2 вкусни топки пюре до мидите и просто не можах да му устоя :(
Мнението беше редактирано от radi badi на 02.02.12 10:23.
Сори за колата, случват се такива неща. Ако има каско няма кво да се вайкаш. В работата е нормално да се понасират нещата от време на време :D
До обят като гледам ще караш само на протеин. Вкарай поне малко ракия да се развеселиш :D
казано от Nikolay Paskov на 01.02.12, 11:04:
Сори за колата, случват се такива неща. Ако има каско няма кво да се вайкаш. В работата е нормално да се понасират нещата от време на време :D
До обят като гледам ще караш само на протеин. Вкарай поне малко ракия да се развеселиш :D
Хаха алкохола ме избива на буйство, мисля да се въздържа поне за сега.. иначе каското ми изтече преди няколк омесеца - най-големия шит ;(
02.02.2012
———————
Много специален ден за всички “истински” мъже :D
Като поздрав ви представям един от най-скандалните транссексуални мъже на века - Caroline Cossey, която е успяла да заблуди половин свят и даже се е снимала като момиче в една от частите на агент 007 (giggle)подробности за нея тук
7:15 - събуждане
7:30 - зелен чай с мед
8:50 - 9:20 - тренировка и след това 10 мин стерчинг
9:40 - доза протеин
11:00 - 200 гр кис мляко + 1 портокал, 3 суп лъжици овесени трици, 1 суп лъжица счукани орехи
12:40 - чаша кафе с мед и сметана
14:30 - 1 пилешко шишче (макс 100 гр месо) + салата от 1/2 краставица, 1 домат, 1 зелена прясна чушка, 20 гр сирене тертер
16:30 - сурови ядки около 20 гр - кашу и бадеми
19:30 - салата от 1.5 варени яйца, 1 краставица, маруля и стрък пресен лук + зехтин и лимонна вкус, половин ябълка
21:30 - чаша мляко с мед
вода: 1.5 л.
Мнението беше редактирано от radi badi на 02.02.12 22:36.
михихих (giggle) да прибавим и класацията на 10-те Най по случай празника?... 10-те най-красиви жени...родени като мъже
казано от Мария А. на 02.02.12, 10:38:
михихих (giggle) да прибавим и класацията на 10-те Най по случай празника?... 10-те най-красиви жени...родени като мъже
което е доказателство, че всичко е в главата и в душата...
03.02.2012
———————-
Писна ми това време, къде е глобалното затопляне.. докато го дочакаме то дойде ледена епоха ;(
7:30 - чаша чай с мед
8:50 - 9:30 - тренировка + 10 мин стречинг
9:40 - доза протеин
11:30 - 200 гр кис мляко 2% + 3 суп лъжици овесени трици и 1 орехи + един портокал
13:50 - салата от 1 домат, 1/2 краставица, 125 гр моцарела и зехтин на вкус
16:20 - 1/2 авокадо и чаша чай с мед
20:00 - около 200 гр. котлет от сьомга на скара; салата от марули, айсберг, червена чушка, кълнове, краставица и репички + зехтин на вкус
вода: 1.5 л.
Мнението беше редактирано от radi badi на 03.02.12 23:59.
Ради, точно глобалното затопляне не значи че ще стане по-топло :D. Разликата в температурите е почти пренебрежима за човешкия организъм, но не е така за разликата в температурите на морската вода и въздуха, което от своя страна променя поведението на въздушните маси (течения и т.н.), които са една от главните причини за обусловения климат в различните контитенти :) Нали се сещаш какво се случва, когато теченията от север например сменят посоката и се насочат към нас :D Стууууд мори добитъка :) Същото е положението и с топлите течения, които идват от юг.
Мерси за вниманието, искам си пържолата :D
казано от МинЧУ на 03.02.12, 10:44:
Ради, точно глобалното затопляне не значи че ще стане по-топло :D. Разликата в температурите е почти пренебрежима за човешкия организъм, но не е така за разликата в температурите на морската вода и въздуха, което от своя страна променя поведението на въздушните маси (течения и т.н.), които са една от главните причини за обусловения климат в различните контитенти :) Нали се сещаш какво се случва, когато теченията от север например сменят посоката и се насочат към нас :D Стууууд мори добитъка :) Същото е положението и с топлите течения, които идват от юг.
Мерси за вниманието, искам си пържолата :D
До кога да ти я пазя.. заради теб ядох само салатата на обяд, а пържолата си стои хахаах
Хахаха ми аз я подарявам на кучетата ти айде от мен да мине. Ама да им кажеш, че е от мен да ме споменават с добро. Аз днеска съм на БОООБПРРРР :D :D :D
казано от МинЧУ на 03.02.12, 15:20:
Хахаха ми аз я подарявам на кучетата ти айде от мен да мине. Ама да им кажеш, че е от мен да ме споменават с добро. Аз днеска съм на БОООБПРРРР :D :D :D
Аа не, те мръвка ядат само ако си я хванат сами хахаха, да мърда още :Р
04.02.2012
————————-
Нетренировъчен ден:
8:00- ставане
9:30 - палачинка с мед и орехи; мляко с кафе
13:00 - филия рейнски хляб + 50 гр. пушена сьомга
17:00 - фреш от 2 грейпфрута
18:30 - салата от 1 краставица, 1 домат, стрък пресен лук + 200 гр. котидж сирене
Мнението беше редактирано от radi badi на 04.02.12 18:58.
казано от МинЧУ на 04.02.12, 18:54:
На тази диета и викат сомалийската диета :D
Има време, ще наваксам :Р
06.02.2012
————————-
Здравейте с днешна дата :)
Днес тренировката беше много добра :) Успях да задържа пулса до макс 33 за 10 сек, което за мен си е постижение имайкипреджид, че съм качвала до 40 удара за същото време!
Взех решение от април месец да сменям залата и да ходя във фитнеса на Спорт депо, който е с/у Метро в Аркадия...
7:20 - чаша зелен чай
8:40 - 9:20 - тренировка + стречинг
9:30 - доза протеин
11:00 - филия мастермахер + 20 гр. пушена сьомга; билков чай с мед
14:20 - 135 гр.печено на скара пилешко бяло филе, салата от 1 зелена чушка, 1 домат, 1/2 краставица + 50 гр. рикота и зехтин на вкус
17:00 - 50 гр. суров шам фъстък
20:00 - печени на тефлонова скара тиквички с кисело мляко
Мнението беше редактирано от radi badi на 06.02.12 20:08.
Този фитнес е зле. В някво подземие все едно си в Бункер. Нещо не ми се нрави изобще. Ако ще ходиш в Тракия, ходи в Авангард.
казано от МинЧУ на 06.02.12, 11:01:
Този фитнес е зле. В някво подземие все едно си в Бункер. Нещо не ми се нрави изобще. Ако ще ходиш в Тракия, ходи в Авангард.
Разгледах я, не е зле...
Офиса ми е на малката главна, т.е. съвсем в центъра и ще ми е най-удобно нещо в този район, дали можеш да ми препоръчаш някоя с изключение на бизар (не ме кефи)?
Ами единствения който ми идва на акъла в момента в този район е Тотал Спорт. Другите са много невзрачни.
07.02.2012
——————————-
Тва време вече ми лази по нервичките! Не успях да стигна до офиса и сега си бачкам от вкъщи :) Направих си и home тренировка...
8:00 - чай мента
8:20 - 9:00 - тренировка: 3 х 2 км на вело-то на 3та степен със скорост 25 км/ч; 3 х 20 коремни преси, 3 х 6 лицеви опори
9:05 - доза протеин
11:30 - фреш от 2 грейпфрута
13:00 - омлет от 2 айца, сирене, печени червени чушки, лук и зехтин
15:00 - шепа печено кашу, 2 мандарини и чаша мляко с нес
21:30 - гръцка салата
Мнението беше редактирано от radi badi на 07.02.12 23:33.
Абе Ради ти да не си ми комшийка в Марково хахаха, че и при нас положението е бедствено :D
След малко слагам ските на джипката и се засилвам от баира надолу хахахаха
казано от Мин-ЧУ на 07.02.12, 11:08:
Абе Ради ти да не си ми комшийка в Марково хахаха, че и при нас положението е бедствено :D
След малко слагам ските на джипката и се засилвам от баира надолу хахахаха
Близо сме :) Аз тази сутрин успях да пропътувам само 4 метра извън гаража и си окапах в средата на пътя хаха
Ахахаха абе Ради тази количка от шоколадовите яйца киндер сюрприз ли ти се падна :D :D :D
казано от Мин-ЧУ на 07.02.12, 13:33:
Ахахаха абе Ради тази количка от шоколадовите яйца киндер сюрприз ли ти се падна :D :D :D
Не ядосвай нервния микрон... хахах
Закачай му едно гребло отпред и гааз към фитнеса, тъкмо ще поизчистиш малко улиците :D
Даже ако минеш и покрай нас да изчистиш, имаш една софийска баница от мен :D Аз днес изплющях една преди тренировка и ми дойде егати пауъра :D
08.02.2012
———————
Тренировката и днес беше вкъщи.
7:30 - 8:10 - тренировка (3 х 2 км на вело-то на 3та степен със скорост 25 км/ч; 3 х 20 коремни преси, 3 х 6 лицеви опори)
8:15 - доза протеин
9:30 - фреш от 2 грейпфрута
11:00 - нес кафе с мед и суха сметана
13:20 - салата от 2 варени яйца, 1 домат, 1/2 краставица, зехтин на вкус + 50 гр рикота
16:00 - суров шам фъстък около 20 гр.
19:30 - печено пилешко бутче + салата от печени патладжани, домати, чушка, краставица, сирене и кашкавал
21:00 - мляко с нес кафе
Мнението беше редактирано от radi badi на 09.02.12 10:32.
09.02.2012
—————————
7:30 - 8:10 - тренировка (3 х 2 км на вело-то на 3та степен със скорост 25 км/ч; 3 х 20 коремни преси, 3 х 6)
8:15 - доза протеин
9:00 - сок от 3 грейпфрута
13:00 - 150 гр печено пилешко филе + салата от 2 моркова и 1/2 краставица с оцет и зехтин на вкус
15:40 - 300 гр кис мляко 2%, 3 лъжици овесени трици, шепа счукани орехи и малко мед за разкош :)
21:30 - задушени пилешки воденички в масло и подправки, зелена салата, зехтин на вкус
Мнението беше редактирано от radi badi на 10.02.12 16:49.
Трябва и да мен да ми направиш “сок от 3 фрейпфрута” не съм пил досега и излизай да ринеш сняг навън стига хаби енергия напразно :D
казано от Мин-ЧУ на 09.02.12, 13:47:
Трябва и да мен да ми направиш “сок от 3 фрейпфрута” не съм пил досега и излизай да ринеш сняг навън стига хаби енергия напразно :D
Не хабя, кисна на стола в офиса цял ден хахахах, Кво му има на сока?!
казано от Мин-ЧУ на 09.02.12, 20:58:
Оooo ама много си руса :D написала си вместо грейпфрут - фрейпфрут :D
Ти не го ли знаеш този плод (giggle) ама че си зле :Р
10.02.2012
—————————-
Тази сутрин ме домързя да стана толкова рано и си поспах до 8, съответно нямаше тренировкаа :)
8:30 - мляко с кафе и лъжица мед
11:00 - 200 гр. кис мляко 2% + 3 лъжици овесени трици и лъжица мед
14:00 - салата от пилешко месо, маруля, домат, краставица, маслини и млечен сос с копър + зехтин на вкус
16:20 - шепа сурови бадеми