Защо едното ми зърно е по-надолу от другото ?

09.02.12
22:00

Здр, имам следния въпрос - имам добре развити гърди, но на едната (дясната) зърното е по-нагоре, а на лявата е по-надолу (пада се в по-извитата част на гърдата). Какво да напраправя евентуално, че да станат еднакви

09.02.12
22:03

Чернобил ,бате ;)
Хайде шегата настрана . Според мен това няма как да се оправи. Голяма ли е разликата ?

09.02.12
22:39

Не трябва да се вгледаш и то фронтално, че да забележиш..все пак се забелязва

Мнението беше редактирано от asdasdasdasdz на 09.02.12 22:42.

Гледам ли, гледам фронтално, но нищо не забелязвам! Елементарно Уотсън, няма нищо за гледане!

Ако позволиш да зърнем някоя друга снимка на големия проблем, може би ще се намери някой, който да ти каже нещо смислено.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 09.02.12 22:47.

09.02.12
23:07

ето, макар и тук да не си личи чак толкова много, на живо е по-ясно...

Мнението беше редактирано от asdasdasdasdz на 09.02.12 23:08.

Значи...дясното нали? Твое дясно?

Виж, нищо ти няма. Просто едната ти гърда е нищожно малко по-голяма от другата. Може да имаш повече мускул, повече мастна тъкан...знае ли човек. Но нищо ти няма и няма какво да оправяш. Няма и как да го оправиш.

Не си трови тялото с кортизол заради глупости. Live long! :)

Поздрави!

10.02.12
05:55

И аз като взех лупата виждам нещо.По принцип при всички хора има диспропорций в гърди крака ръце гръб но не всеки му обръща внимание.Така че не потъвай в черни мисли.Като се изтъпанчиш така и кажеш : Е вижте тука!!!!!!! ще го видят .Ако не го правиш никой няма да забележи.Когато човек е по бански примерно ходи жестикулира лежи на една страна да речем или нещо такова а не седи като паметник че да се прецени примерно кое зърно му е по-ниско.Та тренирай си и не си втълпявай несъществуващи проблеми :)

Мнението беше редактирано от Gladiator на 10.02.12 08:21.

На мен ми се струва, че имаш повече мазнини около зърното на дясната гърда. Стисни с прсти и виж дали наистина е така. Може да е някаква форма на едностранна гинекомастия или псевдогинекомастия.

10.02.12
09:37

Я не вкарвайте човека в разни филми! Това няма нищо общо с гинекомастия, единствения дисбаланс е в обема на гръдните мускули, десния е просто по-развит от левия. Решението е изцяло преминаване на свободни тежести и тренировка с дъмбели (с еднаква тежест!!!) с времето визуалната симетрия ще се подобри. А ако при изпълнение на лежанка с дъмбели, има разлика в силата между лява и дясна страна, това ще е явен признак, че съм прав.

Мнението беше редактирано от Valdis на 10.02.12 09:38.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1