01.07.05
10:34
Искам да попитам Mass Gain na Нуртим дали трябва да се пие в дните без тренировка(и колко) или това не е нужно.
01.07.05
10:56
ами този геинер си го пии в тренировъчните дни по 50 гр в 200 мл мляко натурален сок или вода след тренировка и по 50 гр преди тренировка...А в нетренировъчните дни не го пии...защото ако го пиеш и в нетренировъчните дни ще качиш освен мускулна маса и мазна маса /ще се омазниш а после трудно ще я изчистиш/затва пии само когато тренираш
8)
01.07.05
11:07
Аз по принцип съм слаб и ми трябва маса.А в такъв случай , след като ще пия гейнъра само в тренировъчен ден дали е добре в нетренировъчен да пия някакъв протеин-примерно Pro Gold?
01.07.05
11:28
пий гейнъра и в нетренировъчен ден само че по 50 грама а не по 100 както в тренировъчните няма опасност да се омазниш от един гейнер...
01.07.05
15:42
[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]ами този геинер си го пии в тренировъчните дни по 50 гр в 200 мл мляко натурален сок или вода след тренировка и по 50 гр преди тренировка...А в нетренировъчните дни не го пии...защото ако го пиеш и в нетренировъчните дни ще качиш освен мускулна маса и мазна маса /ще се омазниш а после трудно ще я изчистиш/затва пии само когато тренираш
8)
грешиш .... не се пие геинер преди трен ! пие се рано сутрин ! и после след трен преди трен никога не се пие :D
01.07.05
15:51
[quote author=“hollowlife”][quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]ами този геинер си го пии в тренировъчните дни по 50 гр в 200 мл мляко натурален сок или вода след тренировка и по 50 гр преди тренировка...А в нетренировъчните дни не го пии...защото ако го пиеш и в нетренировъчните дни ще качиш освен мускулна маса и мазна маса /ще се омазниш а после трудно ще я изчистиш/затва пии само когато тренираш
8)
грешиш .... не се пие геинер преди трен ! пие се рано сутрин ! и после след трен преди трен никога не се пие :D
Аз също занам, че гейнъра се пие преди и след тренировка
01.07.05
15:55
[quote author=“Cutting_edge”][quote author=“hollowlife”][quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]ами този геинер си го пии в тренировъчните дни по 50 гр в 200 мл мляко натурален сок или вода след тренировка и по 50 гр преди тренировка...А в нетренировъчните дни не го пии...защото ако го пиеш и в нетренировъчните дни ще качиш освен мускулна маса и мазна маса /ще се омазниш а после трудно ще я изчистиш/затва пии само когато тренираш
8)
толкос знаеш и ти.... преди трен се пие само и единствено бавно освоим протеин !или нормален си протеин във мляко от 60 до 90 мин преди трен нека и други го потвъдят :D
аз знам че гейнър се пие преди и след тренировка.ако става въпрос за след ставане рано сутрин се пие суроватъчен протеин.
01.07.05
19:28
гейнър се пие пие сутрин и след тренировка а вие всички дето знаете че се пиело преди трен. отидете малко в някой магазин или при някой който разбира даже човека в магазина ще ви каже че се пие след тренировка :lol:
02.07.05
08:39
[quote author=“snEjk0”]гейнър се пие пие сутрин и след тренировка а вие всички дето знаете че се пиело преди трен. отидете малко в някой магазин или при някой който разбира даже човека в магазина ще ви каже че се пие след тренировка :lol:
Зависи какво има в гейнъра като добавки ! Преди време пих един на МЛО.Имаше раклонено верижни амино,креатин и трибулус ,и се пиеше половин час преди и веднага след тренировка.Така че не е правило кога да се пият гейнърите по принцип !
02.07.05
10:00
Едно нещо винаги ми е било много странно - гейнъра по принцип нали трябва да съдържа голямо количество въглехидрати (да речем над 70%), е гейнърите на Нутрим съдържат 53% суроватъчен протеин, що за гейнър е тогава?
Пих този гейнер миналия месец и не сьм много доволен, понеже очаквах повече. Спазвах написаното на опаковката на кутията. Комбинирах го с амино на МУСАШИ. Качва се маса, но не много чиста. Все пак не забравяй, че всеки продукт влияе на всеки различно.
[quote author=“hollowlife”][quote author=“Cutting_edge”][quote author=“hollowlife”][quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]ами този геинер си го пии в тренировъчните дни по 50 гр в 200 мл мляко натурален сок или вода след тренировка и по 50 гр преди тренировка...А в нетренировъчните дни не го пии...защото ако го пиеш и в нетренировъчните дни ще качиш освен мускулна маса и мазна маса /ще се омазниш а после трудно ще я изчистиш/затва пии само когато тренираш
8)
толкос знаеш и ти.... преди трен се пие само и единствено бавно освоим протеин !или нормален си протеин във мляко от 60 до 90 мин преди трен нека и други го потвъдят :D
еми аз пак ще цитирам пък те хората да си преценяват...
[quote author=“Nutrim’s official site”]
Максимален ефект за натрупване на мускулна маса се получава при приемане на формулата поне 3 пъти седмично, на фона на умерена до интензивна тренировъчна програма. Дневната доза (по около 0.9-1.0 г Super MASS GAIN на килограм тегло) може да се разпредели на два приема - преди и след тренировка.
ето го и урл-то :
http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=144&gid=67
09.07.05
09:36
аз си го поя рано сутрин и след трен и ефекта е налице вече още не съм се мерил щот още не ми е свършила кофата а пък ти ако щеш го пии и по време на тренировка :lol:
ако за разгледаш в другите теми пак за суплимети за маса ... има една тема дет не само аз казвам че се пие само след тренировка ами и още няколко човека го потвърждават 8)
спрете с глупоста че гейнера се пие само след тренировка
погледнете какво пише на опаковката
@hollowlife
@snEjk0
Спрете с тия глупости че гейнера не се пие преди тренировка - вие като не искате не пиите, но не обърквайте другите с глупостите си. Вземете и се разтърсете малко по нета и разберете каква е идеята на един гейнер и че може да се пие по всяко време на деня (може би само вечер не).
09.07.05
18:28
.......
Фирмата не е дала точно как да се пие на саита пише едно на кутиите друго а именно . на кутията преди и след тренировка а на саита сутрин и след тренировка
нещо се объркахме май :roll: ?
цитирам от кутията ” Дозировка: за човек с теслесна маса 75-80кг се препоръчва дневна доза от около 6 супени лажици(90г) Super MASS GAIN , разпределени в два приема - преди и след тренировка.”
цитирам от Сайта “Тя може да бъде разпределена така: 2 супени лъжици се разтварят в 200 мл прясно мляко (или вода) и се изпиват сутрин, на закуска. Останалите 2 супени лъжици от формулата се разтварят в други 250 мл мляко или вода и се изпиват след тренировка.”
това е пример който не изключва горния , така като го цитираш извадено от контекста изглежда объркано ,а всъщност не е.
Спора става безсмислен , но важното е че истината остава - гейнерите могат да се пият и преди и след трен и сутрин и вечер
23.04.09
19:21
Аз днес си купих Super Mass Gain от офиса на Nutrim в Пловдив и мацката която беше там ми каза да го пия преди тренировка и преди лягане така че вариянтите стават 3 :D
Мнението беше редактирано от Васил Попов на 27.04.09 07:37.