Късно ли е да почвам на тази възраст ?

02.07.05
10:28

Здравейте!
На 20 години съм, никога не съм се занимавал със сериозен фитнес, въпреки че доста често “хващам” успоредка и лост (повече съм запознат с тренировки със собствено тегло).
От прекалената употреба на компютър обаче живота ми съвсем застоя и реших да направя нещо за себе си защото усещам, че не съм особено здрав. Мисълта ми е, късно ли е вече, след като разтежа ми е спрял окончателно, да се захващам с фитнес  ?

Поздрави!

02.07.05
10:31

:) на 20 години можеш да постигнеш чудеса. След 5 години вече може да си на едно перфектно ниво в културизма или трибоя. Нали натурален без химия говоря. Има много примери на хора постигнали много и то започнали на 30 даже 40 години.
Тук във форума има много започнали да тренирът на твоята възраст нека те да кажат.
по-здрави

02.07.05
10:50

може и да не станеш състезател но със сигурност ще се чувстваш мн по добре и самочувствието ще е по голямо :)

MI

02.07.05
10:51

кратко и ясно , не е късно , хващай железата в залата и ще те чакаме след 1 година да споделиш за резултатите си:)
по-здрави

02.07.05
13:31

Момчето не иска да гони състезателните върхове а просто да влезе във форма. 20 години е много добра възраст да се започнат тренировки.

02.07.05
13:57

Как ще е късно, това е перфектната възраст, точно защото растежа ти е завършил! Докъде стигнахме, на 20 години да се смятаме за стари за спорт ;) :)

PI

02.07.05
17:25

е как бе!екстра си на тая възраст!даже ако питаш мене за 3-4 месеца ще дръпнеш доста!майтап няма!ае успех! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

А и няма да се страхуваш “да не останеш нисък” Кеф ти клек, кеф ти мъртва тяга .. Успех!

08.07.05
01:20

Никога не е късно даже и на 50 да си

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1