T 100 male testo booster малко инфо ако може :)

10.02.12
16:02

Здравйете машинки :) нов съм във вашите среди, но се надявам с малко помощ, съвети и солидна доза упорство от моя страна да станат нещата, тренирам около година като досега съм взимал само разни протеинчета.Реших да направя една добавка към хранителния ми режим като сега почнах зареждаща доза креатин + гултамин, взел съм си гейнерче и към това мисля да прибавя Т 100 тесто боостер, искам да питам за последното нещо,  идеята е да вдигна нивото на тестостерона без ползване на анаболи интерсува ме дали ще ми помогне като цяло за качване на теглото, някакви отзиви ако някой досега го е ползвал, както и да питам казаха ми в магазина, че е хубаво да се комбинира с деа, не съм наясно какъв е последния продукт : )Ще съм ви много благодарен ако ме насочите и дадете съвети отностно куцащите елементи в моя план:) Малко инфо за мен 1,77 съм висок 78 кг, тренирам от около година и малко, общо взето сега съм на ввд за качване на тегло, като няма да си кривя душата на моменти не спазвам съсвем този режим, що се отнася до храната:) благодаря предварително на отзовалите се ;)

10.02.12
19:49

Сравнително нов продукт. Полски е. Има доста сериозна рекламна кампания но не мисля , че е нещо особено. Не можах да видя на колко години си. Ако си под 30 год. няма смисъл от такива тест бустери освен ако нямаш хормонални проблеми. Пари на вятъра.

10.02.12
23:04

Благодаря за инфото, вече го взех така или иначе, ще тествам и ще кажа на аудиторията дали е имало някакъв ефект поне ако няма файда да знаят колегите :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1