дневникът на една мама

Темата е заключена.

08.02.12
09:48

Здравейте казвам се Кристина на 23 години от град Варна .Миналата година юли месец родих момиченце :) .През бременноста качих 13 килограма.Още след 1 месец започнах да правя йога вкащи по половин час на ден ,а и през цчлата бременност ходих на йога за бременни .След още един месец започнах да карам велоаргуметър по малко сащо.Сега вече сам възвърнала старите си килограми дори сам малко по стегната от преди защото две години преди да забременея не съм тренирала нищо.Имам само да намаля обиколката на корема си.Целта ми е да оформя ръцете си ,да стегна изключително дупето и краката и корема си .Ида запазя килограмите които са 47.Тренирам вкъщи заради бебето при всяка възможност когато е будна и си играе или докато спи :D
ПОНЕДЕЛНИК
1.бицепс- редуване ръце от изправено положение - 4/12;и от седнало когато едната ръка е подпряна на бедрото 4/12
2.трицепс- с гиричка над глава 4/12 и преси за трицепс на легло 4/12
-гиричките ми са по 4 кг
3.клекове и напади около20 мин
ВТОРНИК
1.гърди - 6/12 лицеви опори на колене
2.корем 25 мин различни упражнения за корем
3.30 мин вело 40км в час
хранене:
1ч кафе с мляко
банан
свинско със зеле и 2 филийки финес  хляб
1 ябълка
свинско с картофено пюре ориз и агнешко
СРЯДА ДНЕС е пълнолуние и сам решила да сам на плодове за пречистване и ще почивам от тренировки :)

Честит дневник! Обърни малко внимание на правописа...

11.02.12
10:26

СРЯДА
не успях да спазя напално лунната диета
плодове
една купичка супа топчета
1 кюфте
плодове
кисело мляко
Почивах от тренировки вечерта само 30 мин един самоучител по танци колкото за леко раздвижване и отпускане
ЧЕТВЪРТЪК
Зкуска - шейк - овесени ядки , пр.мляко , 1л. мед , 1 ябълкаа
Тренировка - 2 часа йога
Обяд - агнешко печено с ориз
други хранения - 1 кюфте , 4 домашни кошнички - сладки
Вечеря - 2 кюфтета ,1 шепа ориз , 1/2 кофичка кисело мляко
Тренировка - 40 мин клякания , напъди и други упражнения за крака , 6/12 лицеви опори , 15 мин упражнения за корем
1 кюфте ,1 филийка хляб вита ,1/2 кофичка кисело мляко
ПЕТЪК
Закуска - една ябълка , 2 кошнички и кафе с мляко
Тренировка - Рамо - Раменни преси - 6/12 , повдигане на гири до брада 3/12 , повдигане в страни 3бр. - гири-3кг
Гръб - едностранно гребане с дъмбел 6/12 Въпрос : Какво друго упражнение мога да правя в домашни условия?
Обяд - 2ф.черен хляб , 2 кюфтета ,масло
Макарони със сирене
3 кошнички сладки
свинско пеюено със зеленчуци  и сос

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1