04.02.12
10:35
За тези,които са ползвали голд стандард на ОН,значи вчера го закупих от един магазин healthstore,прибирам се отварям капака и предпазния етикет беше наполовина отлепен...това нормално ли е,защото се притеснявам,че се ми пробутали менте..досега не съм срещал подобен проблем.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.02.12 11:36.
04.02.12
10:38
Случва се. Аз от хелтстоур купувам от 2 години сигурно и съм безобразно доволен... Деско, обичам те! :*
Става така с повечето продукти на ОН, но не се притеснявай не са те излъгали.
12.02.12
01:46
Здравейте! Аз също си купих Стандарта, обаче защитната лепенка беше заседнала в капака на тубата. Случвало ли се е това и на други потребители? Въпрос към постналия темата: Пиеш ли протеина, има ли ефект? Хора, кажете дали и на някой друг му се е случвало това и дали е пил от него, дали е нормално, дали не е опасно?
Случва се. Аз също пазарувам много често от Хеалтстор-а и съм много доволен от всичко- като се започне от качеството на продуктите,цената и обслужването.
04.03.12
17:47
взимал съм и аз и ми е направило впечатление веднъж , че капачката се отвори много бързо , дори не вложих усилие ,а лепенката не беше на отвора където трябва да е,а в дъното на капака !