Съмнения за фалшив Gold Standard?

За тези,които са ползвали голд стандард на ОН,значи вчера го закупих от един магазин healthstore,прибирам се отварям капака и предпазния етикет беше наполовина отлепен...това нормално ли е,защото се притеснявам,че се ми пробутали менте..досега не съм срещал подобен проблем.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.02.12 11:36.

Случва се. Аз от хелтстоур купувам от 2 години сигурно и съм безобразно доволен... Деско, обичам те! :*

04.02.12
11:36

Става така с повечето продукти на ОН, но не се притеснявай не са те излъгали.

12.02.12
01:46

Здравейте! Аз също си купих Стандарта, обаче защитната лепенка беше заседнала в капака на тубата. Случвало ли се е това и на други потребители?  Въпрос към постналия темата: Пиеш ли протеина, има ли ефект? Хора, кажете дали и на някой друг му се е случвало това и дали е пил от него, дали е нормално, дали не е опасно?

12.02.12
02:33

Опасно е, прати ми го за изследване!

12.02.12
10:51

Случва се. А и това не е американския ОН.

12.02.12
14:06

Случва се. Аз също пазарувам много често от Хеалтстор-а и съм много доволен от всичко- като се започне от качеството на продуктите,цената и обслужването.

04.03.12
17:47

взимал съм и аз и ми е направило впечатление веднъж , че капачката се отвори много бързо , дори не вложих усилие ,а лепенката не беше на отвора където трябва да е,а  в дъното на капака !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1