Fyre и сутрешно кардио

Здравейте съфорумци! Та минавам директно към въпроса ми. Купил съм си Файъра и нали пише да се взема преди храненията обаче аз ще бягам сутрин на гладно и ще ям час, час и нещо след бягането. Мога ли да променя приема му или и така има ефект върху кардиото? Малко инфо за мен: 16г 182см 83кг 1г стаж в фитнеса и в момента съм на НВД. Имам още един въпрос който не по раздела но е сходен с първия. Когато правя кардиото сутрин кога е по-добре да ми е силовата тренировка слетобед или да разделя един ден кардио, един ден тренировка?

12.02.12
12:29

Здравей,
за приемът на бърнъра - започни с 1 капсула 30мин. преди сутрешната тренировка. След няколко дни или ако почувстваш, че ти е слабо може да взимаш по 2 капсули преди сутрешната тренировка, или 1 капсула сутрин + 1 следобед.
Когато усетиш, че си привикнал към стимулантите може да качиш на 2 капсули сутрин + 1 следобед.
На вторият въпрос не мога да ти отговоря, това си зависи изцяло от теб. Дали ще имаш достатъчно свободно време, дали ще имаш сили за двуразови тренировки и т.н. Ако решиш да имаш по две тренировки дневно може да приемаш по 1 капсула преди всяка тренировка.

Само внимавай с по-късния прием на Fyre, защото може да имаш проблеми със съня.
Също е добре да не приемаш повече от 3-4 капсули дневно.

Когато приемаш бърнера за първи път задължително пробвай само с една капсула, за да видиш как ти се отразява.
Както по-горе казах, след няколко дни (или когато усетиш, че вече не е толкова ефективен - организмът ти е свикнал със стимулантите) увеличаваш броя на капсулките. :)

Успех и може да напишеш своите впечатления от продукта. :)

Мнението беше редактирано от Jewelz на 12.02.12 12:32.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1