12.02.12
17:21
Някой може ли да ми изготви 5 дневна тренировъчна програма? Старата ми беше: Понеделник: Гърди, Вторник: Гръб, Сряда: Крака, Четвъртък: Рамо и трапец, Петък: Ръце. Проблемът ми е, че нито покачвам мускулна маса, нито има растеж на мускулите. 180см съм висок, а съм едва 60 килограма. Стремя се да се разширя малко и да се пооголемят ръцете. Ако някой може да помогне, да споделя в темата. :)
12.02.12
17:45
Като тренираш без почивка е напълно нормално да нямаш прогрес!
От колко време тренираш? Мисля че в сайта има достатъчно програми за напреднали и начинаещи. Просто се разрови, прочети ако имаш нещо неясно питай .
Тренирам от 8 месеца. В началото естесвено имаше прогрес, но е нищо особенно. Наясно съм, че има теми с програми. Темата я направих, защото наблягам на себе си, а програмите, които са дадени тук не действат на всеки еднакво. Нарочно съм дал килограмите и височината ми за максимална помощ от ваша страна.
Габриел Янов - Какво искаше да кажеш с коментара си? Имам събота и неделя (2 дена) почивка.
Мнението беше редактирано от Outsider на 12.02.12 18:15.
12.02.12
18:40
За 8 месеца стаж, 5 дневен сплит смятам, че е много, а и това, че не качваш маса не се дължи на тренировката, а на хранителния режим. Би ли описал какво ядеш и по колко?
12.02.12
19:22
не тренирам грам но 5 дни поредни не се ходи на фитнес трябва да се ходи три дни през ден
казано от stefan georgiev на 12.02.12, 19:22:
не тренирам грам но 5 дни поредни не се ходи на фитнес трябва да се ходи три дни през ден
Колкото Тренираш - Толкова и знаеш :D
казано от Outsider на 12.02.12, 17:21:
180см съм висок, а съм едва 60 килограма. Стремя се да се разширя малко и да се пооголемят ръцете. Ако някой може да помогне, да споделя в темата. :)
На тези ръст и килограми трябва да тренираш два,най-много 3 пъти седмично. Иначе ще си останеш Оутсидер :D