02.07.05
13:24
Здравейте ами креатина който ми даде някакав тласак беше на марката powergym oба4е това което ми направи впе4атление беше зареждаштата фаза която ми баркаше яко в джоб4ето :? но си струваше да се опита та мисълта ми е да ви питам дали има креатин на някоя американска фирма и да има от който вие сте доволни този който го ползвах е на цена 86евро за 1.800гр и просто тази кутиа за един месец се изпариава с тези зареждашти дози и докато стигнеш до нормалното приемане ве4е си на третата кутия така го взимах аз според предписанието на на фирмата и ве4е сам решил никакви испански добавки и протеини които споряд над USA ка4ество
а ето и адресът на www.powergym.net
02.07.05
13:50
мммдааа ... подвел си се ... :roll: тва е било креатин с глюкоза смесено ! за тва ти се е струвала голяма дозата .. аз преди известно време така видях ... креатин на оптимум ама ... с глюкоза вътре и беше 1 кило май за няква смешна сума ...и накрая се каза че креатина е има няма и 5-10 % от сичките тея 1000 грама ....
за тва...аз пия този на biotech и съм много доволен и не само аз де :D струва ти 34.50 за 500 грама и ще ти стигне за много много време :D
хайде успех ако имаш повече пари за харчене .. този на оптимум е ненадминат наистина ... ама е 33 лева за 300 грама ...
[quote author=“hollowlife”]мммдааа ... подвел си се ... :roll: тва е било креатин с глюкоза смесено ! за тва ти се е струвала голяма дозата .. аз преди известно време така видях ... креатин на оптимум ама ... с глюкоза вътре и беше 1 кило май за няква смешна сума ...и накрая се каза че креатина е има няма и 5-10 % от сичките тея 1000 грама ....
за тва...аз пия този на biotech и съм много доволен и не само аз де :D струва ти 34.50 за 500 грама и ще ти стигне за много много време :D
хайде успех ако имаш повече пари за харчене .. този на оптимум е ненадминат наистина ... ама е 33 лева за 300 грама ...
Дай линк към този сайт на Оптиум и на Biotech.
02.07.05
16:40
Optimum - www.power-beauty.com // Препоръчително да браузваш с Internet Explorer
BioTech - www.sncway.com // http://www.sncway.com/trademarks.php?TradeGroupID=4