Как да си върна добрата форма?

12.02.12
18:17

.. Привет на всички фитнес ентусиасти,искам да ви споделя за проблема си и да потърсим компетентен отговор.. преди няколко години започнах с фитнеса тренирах по 1,2 месеца и спирах,не бях направил кой знае какво но от 2011 година началото на февруари започнах сериозно тренирах,отдадох се на тренировки и постигнах добра фигура,станах як .. но поради проблеми не съм тренирал от октомври месец.. грам фитнес от тогава и сега като се погледна в огледалото виждам човек който не мога да понасям... много отслабнах всичко го имам оформено но загубих мускулната си маса .. сега започнах отново лека полека бихте ли ми казали за какъв период от време ще си възвърна старата добра форма .. благодаря предварително имам стаж около 7,8 месеца грубо

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 13.02.12 06:47.

И аз съм същия случаи.Почнах фитнеса от 2 седмици преди това не съм тренирал от юни месец 2011.За да си върнеш формата няма да е много трудно стига да спазваш добър хранителен режим и упорити тренировки.Бих ти препоръчал да си вземеш едно протеинче,аз сега съм си взел Креатин монохидрат и аминокиселини на ON.Успех !

12.02.12
20:54

.. Как е има ли напредък ? Чувал съм че често след завръщането във залата след дълго отсъствие си достигащ формата,че даже я и подминаваш.. ясно ми е че зависи от храненето и режима,храна се добре надям се всичко да си дойде на мястото интересно ми беше за какъв период от време ставаш добрата стара история .. мерси !

За колко време не мога да ти кажа,но за 2 седмици тренировка до сега усещам значително подобрение.Винаги е трудно когато се завърнеш в залата,особено първите 2-3 тренировки.

12.02.12
22:05

.. Не питай брат,лято идва решил съм до лятото да си се въведа в прилежен вид има 6 месеца до тогаа смятам да успея .. ти как мислиш ?

Смятам че ще успеш.Аз трябва да се приведа в пличен вид до 4 месеца,защото имам бал :D Здраво блъскане му е майката !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1