Всекидневни тренировки

12.02.12
20:40

Здравейте искам да помоля за съвет от една седмица започнах да тренирам в вкъщи правя серии 5х10 лицеви 5х25 коремни 5х20 клека 5х10 с дъмбел на всяка ръка правя това всеки ден но ми казаха че трябва да оставям мускулите да почиват потърсих в нета но не намерих нищо и затова моля някой който има опит ако може да ми помогне :)

Темата беше редактирана от petkooo на 12.02.12 20:54.

12.02.12
20:45

Ами определено трябва да отделиш време за почивка в противен случай ще претренираш и резултатите вместо положителни ще са отрицателни  :)

Поздрави !!!

12.02.12
20:50

ами на всеки 7 дни по 1 почивен достатъчно ли е ?

12.02.12
20:52

За да почиват мускУлите им трябва тренировка, сподели с нас от колко време тренираш в домашни условия и преди тренирал ли си нещо ? Колко си висок, на колко си години, колко тежиш :). Това което правиш не може да стимулира мускулите ти към растеж.

12.02.12
20:54

Ами тренирам от седмица преди съм тренирал футбол висок съм около 180 тежа кам 78 кг на 20 години съм :)

12.02.12
20:59

Не ти ли се занимава с фитнес ? Поне добави лостове към тренировката си :). Трудно се разделя тялото на мускулни групи с тренировка в домашни условия без никакви гири, дъмбели и приспособления. Можеш да тренираш Цялото тяло в един ден като разделиш седмицата на :
Тренировка
Почивка
Тренировка
Почивка
Тренировка
Почивка
Тренировка

Обаче да знаеш, че тялото свиква с тренировките след известно време, тогава трябва да добавиш тежести при изпълнението на упражненията, да промениш дните за тренировка и почивка, да намалиш/увеличиш повторенията/сериите.

12.02.12
21:05

Благодаря за отговорите не че нямам желание за фитнес по-скоро нямам финансова възможност :)

12.02.12
21:13

Като цяло целта ми е стягане на корема както и стягане и оформяне на гърдите но си имам работа докато постигна нещо :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1