12.02.12
20:40
Здравейте искам да помоля за съвет от една седмица започнах да тренирам в вкъщи правя серии 5х10 лицеви 5х25 коремни 5х20 клека 5х10 с дъмбел на всяка ръка правя това всеки ден но ми казаха че трябва да оставям мускулите да почиват потърсих в нета но не намерих нищо и затова моля някой който има опит ако може да ми помогне :)
Темата беше редактирана от petkooo на 12.02.12 20:54.
12.02.12
20:45
Ами определено трябва да отделиш време за почивка в противен случай ще претренираш и резултатите вместо положителни ще са отрицателни :)
Поздрави !!!
За да почиват мускУлите им трябва тренировка, сподели с нас от колко време тренираш в домашни условия и преди тренирал ли си нещо ? Колко си висок, на колко си години, колко тежиш :). Това което правиш не може да стимулира мускулите ти към растеж.
Ами тренирам от седмица преди съм тренирал футбол висок съм около 180 тежа кам 78 кг на 20 години съм :)
Не ти ли се занимава с фитнес ? Поне добави лостове към тренировката си :). Трудно се разделя тялото на мускулни групи с тренировка в домашни условия без никакви гири, дъмбели и приспособления. Можеш да тренираш Цялото тяло в един ден като разделиш седмицата на :
Тренировка
Почивка
Тренировка
Почивка
Тренировка
Почивка
Тренировка
Обаче да знаеш, че тялото свиква с тренировките след известно време, тогава трябва да добавиш тежести при изпълнението на упражненията, да промениш дните за тренировка и почивка, да намалиш/увеличиш повторенията/сериите.
Благодаря за отговорите не че нямам желание за фитнес по-скоро нямам финансова възможност :)