Нямам никаква сила :(

13.02.12
19:18

Значи проблема ми е че на училище имам много сила след тренировка също..след като се прибера ям 2 пъти и като отида на фитнес започвам да се прозявам... нямам абсолютно никакво желание да тренирам и изобщо нямам сила преди тренировка ям по 150гр. протеин на ден иначе за целия към 250гр. мускулите ми растат но просто нямам никаква сила някой може ли да помогне ?

От кога си така ?! Може и времето да играе роля знае ли човек и аз съм се чувствал така... иначе основния източник на енергия са въглехидратите или мазнините така, че може да пробваш да ги увеличиш :)

Ами попринцип когато аз тренирам след училище (следобед) нямам никаква сила.Може би се дължи на факта, че мозъкът използва голямо количество енергия.

13.02.12
20:15

По последни данни мозъка не използва почти нищо.
А и като знам как се хранят повечето програмисти и тн не се учудвам.

Мнението беше редактирано от Madboy на 13.02.12 20:15.

13.02.12
20:17

Спри да ядеш толкоз.
Мисля,че @Велев беше направил преди тема за калорийния шок и дефицит.
От това вероятно ще идва..От многото ядене.

13.02.12
20:23

И съм имал такива периоди , много е гадно , през деня си имаш сила енергия , тренира ти се , като дойде време за тренировка ми се доспива , прозявам се и въобще не ми се тренира , за щастие сега не съм така , не знам каква е била причината :D

13.02.12
20:36

Какви въглехидрати ядеш през деня и колко грама? Някакви енергийни напитки льокаш ли??

13.02.12
20:38

казано от Riko на 13.02.12, 20:36:

Какви въглехидрати ядеш през деня и колко грама? Някакви енергийни напитки льокаш ли??

Въглехидратите не ги следя но не мисля че са по малко от 300 енергийни напитки не взимам

Кога за последно си почивал?
Кога за последно си правил разтоварващи периоди?

13.02.12
20:51

от преди към 3-4 месеца но аз съм с 3 дневен сплит и някои път пропускам петъка (рамо и крака)

13.02.12
23:32

Може би приемаш въглехидрати с висок ГИ и от там да е проблема.. не сподели с какви въглехидрати се храниш.

казано от Georgi Dimitrov на 13.02.12, 20:51:

от преди към 3-4 месеца но аз съм с 3 дневен сплит и някои път пропускам петъка (рамо и крака)

Моето скромно мнение е, че трябва да помислиш в посока почивка. Спортът не е само непрекъснато натоварване на едно и също ниво или непрекъснато увеличаване на натоварването. Нужно е степенуване и разпределяне на усилието, за да се постигне и контрол върху умората. С други думи - напредва се в периодите на добра или отлична спортна форма, а те неизбежно се редуват с периоди на по-лоша кондиция, независимо дали ни се иска или не. Нека не забравяме и значението на нервната система като фактор, определящ кондицията и постиженията. А иначе можете да продължите дискусията в посока на храненето... ;)

14.02.12
10:50

Хора... само на мен ли ми се струва че “преди тренировка 150гр протеин” са адски много? 150грамова пържола или чисти 150гр протеин?
Ако са чисти 150гр протеин сигурно от това ти идва умората, преяждане. Пред тренировъчното хранене е добре да не е обилно, 30гр протеин  с около 30гр бавни въглегидрати около 1 час преди тренировка.

Споделям мнението на Илиян -  няма сила, защото яде много преди тренировка! 150 грама протеин го вкарват в як парасимпатикус и тогава много ясно, че ще се прозява, ще го мързи и няма да има сила.

14.02.12
11:55

Мисля, че имаше предвид 150 грама протеин през целия ден до преди тренировка? И пак ми се вижда бая, може би 120 е по-добре.

14.02.12
13:12

120гр е като за бог да прости.
Колко време преди тренировка ядеш защото ако е веднага преди тренировка е ясен проблема. В какъв времеви диапазон ги приемаш тия 150 грама протеин.

14.02.12
13:46

Колко часа спиш?Сънят е важен фактор.

TA

14.02.12
13:58

http://www.bb-team.org/articles/1579_uchilishte-i-trenirovki-vreme-i-fitnes

Аз ще го посъветвам друго: не яж преди тренировка!
Тренирай и после се намуай като герой и пак ми се обади да кажеш благодаря ;)

16.02.12
14:50

150 грама ги ям между 6 и 4 часа преди тренировката иначе 15 мин преди тренировка ям около 40г. протеин . Спя по 7-8 часа в учебните дни

Мнението беше редактирано от Georgi Dimitrov на 16.02.12 14:52.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1