Коя хранителна добавка би ми помогнала в случая?

АГ

13.02.12
00:27

Смятам от утре до 13ти (30дни) да ям само плодове и зеленчуци и да пия много вода.Коя хранителна добавка би ми помогнала да не загубя мускулна маса и какъв вид тренировка да правя през тези 30 дни ?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.02.12 00:51.

Не съществува такава добавка.

Докато ти смяташ нещо, тялото ти вероятно смята нещо друго.

АГ

13.02.12
12:53

и според вас какво ще постигна с тези 30 дена на плодове и зеленчуци,на почти 18 съм 178 87кг

13.02.12
12:57

Освен загуба на разни неща, който ще ти напишат по-запознатите от мен, най-вероятно ще си спечелиш камъни в жлъчката поради задържане на жлъчен сок.

АГ

13.02.12
13:11

Това с камъните ,което го каза е абсолютна глупост.

13.02.12
13:34

Никъде не видях да присъства думата протеин или да видя написана някаква храна богата на белтъци.Като изкажем факта,че актиновите и миозиновите нушки изграждащи мускулите са изградени от белтъци липсата на източник на протеин в хранителния ти режим не ми се струва никак удачен. Колкото до добавката- избери си някой добър фет бърнър и съм сигурен че ще останеш доволен от резултата дори и без чак толкова строга диета като твоята.

казано от Александър Генчев на 13.02.12, 12:53:

и според вас какво ще постигна с тези 30 дена на плодове и зеленчуци,на почти 18 съм 178 87кг

При този режим - загуба на мускулна маса и цялостна загуба на тегло, и двете неща - безсмислени.

13.02.12
13:50

Той пък един режим..15 дневен..Принципно с какъвто и да е режим не можеш да очакваш видими резултати за 2 седмици.

13.02.12
18:24

Ами протеина може би ще ти помогне в частност но като цяло ще се съсухриш. :)

Поздрави !!!

Ами какво ... ще свалиш килограми, сланините ще си останат. Общо взето ще изглеждаш по същия начин, даже с видимо по-малко мускули, ще ти падне имунитета, ще се чувстваш отпаднал и вероятно нервен (от глада). :D Аз лично не си представям как ще издържа 3 дена на плодове и зеленчуци, за 30 просто не искам и да си помислям :D

п.с. а ако все пак мислиш да се подложиш на това безсмислено мъчение е препоръчително въобще да не тренираш

Мнението беше редактирано от Георги Владимиров на 13.02.12 19:16.

казано от Георги Андреев на 13.02.12, 19:15:

Аз лично не си представям как ще издържа 3 дена на плодове и зеленчуци, за 30 просто не искам и да си помислям :D

Аз един ден не си го представям това, ти три :D
Към автора, няма никакъв смисъл да правиш това, което си решил.

13.02.12
20:58

казано от Александър Генчев на 13.02.12, 00:27:

Смятам от утре до 13ти (30дни) да ям само плодове и зеленчуци и да пия много вода.Коя хранителна добавка би ми помогнала да не загубя мускулна маса и какъв вид тренировка да правя през тези 30 дни ?

1.Пробвай се и ще разбереш, май вече си взел решението за себе си. Ако смяташ,че така ударно ше извадиш пресата , не мисля
2.От друда страна на лостовете в !0-о в “Младост” имаше едно момче лостаджия,който казваха ,че яде само плодове и беше много добре , незнам ?
3.И на кви плодове ще караш,то сега само цитруси има ......Абе недей бе човек койте подучи на това,не ги слушай женките :)

13.02.12
21:03

Нямат отговори такива въпроси.

13.02.12
21:05

Както ти казаха всички - няма смисъл ;)

13.02.12
21:09

Вземи някаква добавка за стимулиране на мозъчната дейност! Много ще ти помогне гарантирам!

АГ

13.02.12
21:34

на 13ти март ще кача снимка ‘’преди’’ - ‘’след’’ и ще коментирате отново :)

13.02.12
21:39

Здравето не е за един ден , но щом си решил - успех.

АГ

13.02.12
21:49

сам съм си го решил,никой не ме е подучвал, тренирам вече 3та година имам доста мускулна маса,но и мазнини които пречат,за това съм решил 30 дена само това с вода и изолат по 3пъти на ден ,пък ще видим резултата.:)

Искаш да кажеш, че ще караш 30 дена на има няма 500 калории?

13.02.12
22:42

глупаво решение,по-добре всяка седмица карай един ден или само на плодове или само на зеленчуци с разни чайове

АГ

13.02.12
22:58

един ден не е достатъчен,мисля в събота и неделя да ям и месо ,а веднъж на 10 дена да правя заряд с въглехидрати

Човек, ти си мазохист !

АГ

14.02.12
01:16

Искам преса за лятото хаха

казано от Александър Генчев на 14.02.12, 01:16:

Искам преса за лятото хаха

С това, което си решил да правиш, ще загубиш основно мускули...

Александър Генчев, направи това, което си замислил, май няма смисъл от повече дискутиране. Ако издържиш да си стриктен в това начинание и имаш достойнство - след 30 дни публикувай тук снимки. Тогава ще се види кой е крив и кой - прав.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1