намаляване на целулита

28.06.05
10:45

предполагам че този въпрос е често задаван-на 17 години сам 169см 57кг .в последната една година качих близо 10кг,лесно отслабвам и качвам. имам  стрии които не ги бях забелязала-но в солариума ги видях-решила сам да ги махна с лазер.но преди това искам да се справя с целулита-или поне да го намаля-нямам време за фитнес-издръжлива сам на натоварвания-някои ако може да ми предложи програма за домашен фитнес и евентуално хранителен режим

28.06.05
11:10

Здравей и добре дошла във форума. Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук. Относно тренировката можеш да прочетеш тук. Изпълнението на упражненията можеш да пригодиш за вкъщи. Ако имаш проблеми ще помагаме. За храненето можеш да прочетеш тук. Състави хранителен режим и ако желаеш го постни за коментар.
Успех!

01.07.05
22:14

които може да ми предложи козмети4ни продукти.от скоро ползвам рок и дали помага о6те незнам.

01.07.05
22:48

тези козметични продукти(то си им личи и от името) само заглаждат кожата и видимо премахват целулита а него отдолу пак си го има
прегледай брошурите на водещите марки и ще откриеш нещо

01.07.05
23:46

ами да аз горе долу сам наясно с тези продукти
и 6те си изкарам пари4ки лятото и не ми пре4и да ги поизхарча в борекс-4е маи това е наидобрия вариант

02.07.05
19:12

можеш да пробваш и с масажи

една приятелка ходи заради проблеми с кръста (масажират и цялото тяло) каза, че целулита й се е махнал почти наполовина и видимо се е стегнала (без да спортува)

намери си добра масажистка, която да прави и анти-целулитни процедури, това доста ще ти помогне за постигане на по-добри резултати за по-малко време

03.07.05
09:44

да знам за масажите но нямам време.затова питам за не6то ,
което мога и сама да го направя и то в домашни условия

03.07.05
12:09

тренировки, диета, много вода
антицелулитни кремове и хапчета помагащи за разграждането на мазнините (има хапчета против целулит на билкова основа в аптеките) и можеш да си купиш някакъв уред с който сама да се масажираш

всъщност масажите са доста важни в борбата с целулита
все пак чрез тях се раздвижват залепналите за д-то ти мазнини

03.07.05
12:11

благодаря ти за което.това исках да полу4а като отговор

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1