Anapolon

Темата е заключена.

01.07.05
20:30

с какво се конбинира анаполона наи добре за маса и сила по има ли някжа систама за пиене или просто по 1 таблетка на ден 1 месец?

ST

02.07.05
12:04

аз не бих го комбинирал с нищо все пак анадрола си е наи силния стероид ам щом си решил да го вземаш по4ни от 4етеварт таблета и всяка седмица ка4ваи с по една 4етварт докато стигнеш до цяла таблета и също така вземаи много протектори за 4ерния дроб

02.07.05
13:46

Ти ли мислиш да приемаш анаполон?

02.07.05
19:29

еми то момчето явно е решило яко да са прецаква...незнам дали си джудист,самбист или борец ама ако се занимаваш със стероиди отпреди 50години на неандерталец ши ми заприличаш!Има толкова по класн,чисти и надеждни стероиди а ти ми скачаш на ТИТАНИК!Голям,силен ама ше потънеш бързо! :wink:

PI

02.07.05
20:45

[quote author=“Stoqn14/88”]еми то момчето явно е решило яко да са прецаква...незнам дали си джудист,самбист или борец ама ако се занимаваш със стероиди отпреди 50години на неандерталец ши ми заприличаш!Има толкова по класн,чисти и надеждни стероиди а ти ми скачаш на ТИТАНИК!Голям,силен ама ше потънеш бързо! :wink:

абсолютно съм съгласен!пич внимавай кво зимаш!Не се ебавай с организма си!
Някой тука във форума беше казал - “мисли преди да дъвчеш”
:P

CR

03.07.05
19:09

Много искам да разбера, колко от писалите мнения по темата са пили анадрол, в какви дози и какви ужасни или не толкова ужасни странични ефекти са изпитали?

PI

03.07.05
19:19

аз лично си давам мнението въз основа на това което съм чел в нета..за другите незнам..аз опит със стероиди за сега нямам :wink:

03.07.05
19:23

Най-лошият страничен ефект на анадрола е това, че той е канцерогенен за черния дроб и почти не се пречиства от тялото.

Това наред с обичайните странични ефекти  :lol:  :lol:  Как ти се струва на теб? Нищо не е нали? :wink: Един черен дроб ли ще ни попречи да сме яки  :lol:

ST

03.07.05
20:53

аз ли4но не сам пил анадрол но познавам достатъ4но хора които са го ползвали и освен 4е ка4иха по 10тина кила и много ама много сила друго нищо им нямаше ам вземаха доста протектори

04.07.05
13:18

еми аз пък познавам човек който като го пи качи много сила..ОБАЧЕ му избиха гнойни пъпки на гърба колкото око,не можеше да спи добре,трудно се изказваше и  накрая хвана ХепатитА!Като ще си говорим  за какво виждал....явно вие сте много ЗА анадрола щото ефекта е моментален и не се изисква особено много време за да трошиш железата по залите и да те питат  разни деца:”Батко батко,а как буташ толкова много??”
Според това е една от главните причини да ми го хвалиш тоя анаполон канцерогенен!Ама вий си знаете...Все пак и Арнолд и Коломбо са ги злобили яко с такива праисторически препарати!Обаче всеки знае колко операции имаше Арнолд...ташаци,сърце,бъбреци!!!!
Мисли преди да дъвчеш!
Мисли преди да пиеш!
Мисли ......

ST

04.07.05
21:53

да имаш право наистина анадрола си е е**л маиката ам се пак става дума за цикал от 4 седмици наи много щот после става опасно
а за арнолд и компания не може да става дума все пак за тях сам чел чв са стигали до 1000-2000мг  метандиеноне
и какво ли още не

05.07.05
12:43

[quote author=“Stoqn14/88”]еми аз пък познавам човек който като го пи качи много сила..ОБАЧЕ му избиха гнойни пъпки на гърба колкото око,не можеше да спи добре,трудно се изказваше и  накрая хвана ХепатитА!Като ще си говорим  за какво виждал....явно вие сте много ЗА анадрола щото ефекта е моментален и не се изисква особено много време за да трошиш железата по залите и да те питат  разни деца:”Батко батко,а как буташ толкова много??”
Според това е една от главните причини да ми го хвалиш тоя анаполон канцерогенен!Ама вий си знаете...Все пак и Арнолд и Коломбо са ги злобили яко с такива праисторически препарати!Обаче всеки знае колко операции имаше Арнолд...ташаци,сърце,бъбреци!!!!
Мисли преди да дъвчеш!
Мисли преди да пиеш!
Мисли ......

За непросветените като мен, би ли ни светнал колко операций има Арнолд ... ташаци, сърце, бъбреци.

05.07.05
15:23

не мога да се сетя точно коя година беше приет в болницата по спешност сърдечна недостатъчност..
преди 2000 година го оперираха от рак на тестисите
след това в Австрия -Виена влезе за операция ..уж нищо сериозно!
...по непотвърдени слухове му е била правена чернодробна операция
Освен това какво значение има точно кога е ставало това???
ако ми кажеш,че не знаеш за операциите му...незнам аз уж не съм увлечен по културизма,а тва си го знам :roll:

CR

05.07.05
20:01

[quote author=“kaloian.georgiev”]

Най-лошият страничен ефект на анадрола е това, че той е канцерогенен за черния дроб и почти не се пречиства от тялото.

Това наред с обичайните странични ефекти  :lol:  :lol:  Как ти се струва на теб? Нищо не е нали? :wink: Един черен дроб ли ще ни попречи да сме яки  :lol:

А ти самият ползвал ли си го и на какви дози? НЕ знам дали знаеш, че оксиметолонът се предписва на хора с анемия и засилва количеството на червените кръвни тела, тоест подпомага функция, присъща на черния дроб? И не ми цитирай някакви неясни изказвания писани, като че от 10 годишно детер наплашено, че да се “пият анаболи” е вредно.

05.07.05
20:10

Ти май се извъди разбирач. Не съм го пил, хора които съм тренирал са го пили - не по моя препоръка разбира се и не когато аз съм ги тренирал. Вземи прочети малко литература преди да ми обясняваш че увеличава червените кръвни телца. Стероидите са измислени именно за лечението на някой болести - въпроса е че наред с това имат и маса странични ефекти.  Като искаш зоби се с анадрол само че ако видя още 1-2 твой поста в които разправяш колко полезни са стероидите особено пък такива като анадрола  ти трия постовете веднага.

05.07.05
20:26

хахахаххахахаха
полезни стероиди, за въображението ти сигурно са полезни, но за организма ти надали!
Това беше наистина смешно.
Всъщност немога да разбера закакво зобите на хората медикаментите.Има болни които се нуждаят от тях, а вие така изчервате количествата по аптеките.
Бтв земете прочетете някое упътване варху самите лекарства си пише в какви случеи се използват!

05.07.05
22:48

Ами те и те са болни,ама от една друга болест... :wink:

CR

06.07.05
19:49

Точно ти няма да правиш анализ на характера и на способностите ми.
Нито ме познаваш или си ме виждал - и е по-добре да се въздържаш от такива коментари.
К

07.07.05
14:08

секи си ре6ава за себеси  пи4ове каккво сте пие и какво не.ако некои може да ми намери анаполон или несто друго да ми пи6е на sandi01@abv.bg

CR

07.07.05
19:57

[quote author=“crash”]***********
Точно ти няма да правиш анализ на характера и на способностите ми.
Нито ме познаваш или си ме виждал - и е по-добре да се въздържаш от такива коментари.
К

прозвуча ми доста заплашително. трябва ли да се страхувам?
Правилно на български трябва да се каже: Нито ме познаваш, НИТО си ме виждал!!!!!
Доста неучтиво е да се налага такава цензура, когато не успяваш да защитиш позицията си с думи, та дори и зле подредени.

08.07.05
02:26

Ако се налага да си защитавам позицията пред всеки един като теб, чиито постове са основно в раздел “забранени медикаменти” или които стоят в нета просто да търсят спор или да си чешат езиците - то тогава няма да ми остава време за друго. Пак казвам не ме познаваш за да даваш такива оценки.

Дали те е страх или не - мен не ме интересува. Понеже виждам че си упорит ще ти припомня някой от правилата на форума

1.4 Не се разрешават лични дискусии в темите, това става чрез личните съобщения.
1.6 Потребителските постове да не съдържат съдържание, което да иронизира предходни мнения.
3.2 Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо. (може да доведе до бан)

В лични спорове тук няма да изпадам. Ако имаш въпроси или не си съгласен с мен може да ми пишеш ЛС.

Следващи постове които не са по темата ще се трият директно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1