13.02.12
23:23
Здравейте.
Днес поръчах Phd Pharma whey ht+ 10lb и San Performance creatine 600g.Въпреки всичко изчетено по форума ме мъчат няколко въпроса:
1.Приема на креатина продължава ли в нетренировъчни дни и дозата същата ли е (например приемам по 5гр. след тренировка, остава ли така дозата за нетренировъчен ден).
2.Какъв грамаж декстроза да приемам на доза креатин?И кое е по-препоръчително- декстроза+креатин или 1с.л. мед,разтворен във вода+креатин?
3.При препоръчителен дневен прием на протеин 2,2гр на 1кг тегло (в моя случай 75кг-165гр протеин), колко от тях да са от суроватка?
4.Приема на протеин в нетренировъчни дни, като този в тренировъчните ли е? (пример- приемам 30гр след тренировка и 30 преди лягане)
П.П.Всичко това съчетано с хранителен режим, подобен на този (казвам подобен, защото поради финансови причини не всеки ден мога да си позволявам тези продукти : ) )
5:30 4 яйца с ядки и трици + кисело мляко.
9:40 сандвич с пилешко
12:00 сандвич с пилешко
14:00 картофи или ориз със някаква пържола
16:00 - 17:30 (тренировка) ...
18:30 - (след трен.) пил.филе и ориз + банан.
18:30 - боб с месо (за предпочитане пилешко.)
21:00 - преди лягане - извара с ядки.
14.02.12
00:05
1.Взимаш дозата след закуската
2.грамажа на декстрозата не се определя толкова от креатина , колкото от личните ти нужди за твоите кг 60-70гр декстроза + 5 гр креатин след тренировка е добре , не е проблем да замениш декстрозата с мед
3.колкото не успееш да си набавиш от храната , ги попълваш с пудрата
4. Добре е да е в приблизителни граници разпределяш си го така че във всяко хранене да си набавяш белтъчини , пудрата можеш да я приемаш по всяко време добре е да взимаш една доза 10-15 мин преди закуската
Хранителният ти режим е добър , в самия процес ще разбереш дали е нужно да прибавиш или да отстраниш нещо
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.02.12 06:17.
14.02.12
13:44
Благодаря за отговора! :)
казано от Славиян Славчев на 13.02.12, 23:23:
Здравейте.
Днес поръчах Phd Pharma whey ht+ 10lb и San Performance creatine 600g.Въпреки всичко изчетено по форума ме мъчат няколко въпроса:
1.Приема на креатина продължава ли в нетренировъчни дни и дозата същата ли е (например приемам по 5гр. след тренировка, остава ли така дозата за нетренировъчен ден).
2.Какъв грамаж декстроза да приемам на доза креатин?И кое е по-препоръчително- декстроза+креатин или 1с.л. мед,разтворен във вода+креатин?
3.При препоръчителен дневен прием на протеин 2,2гр на 1кг тегло (в моя случай 75кг-165гр протеин), колко от тях да са от суроватка?
4.Приема на протеин в нетренировъчни дни, като този в тренировъчните ли е? (пример- приемам 30гр след тренировка и 30 преди лягане)П.П.Всичко това съчетано с хранителен режим, подобен на този (казвам подобен, защото поради финансови причини не всеки ден мога да си позволявам тези продукти : ) )
5:30 4 яйца с ядки и трици + кисело мляко.
9:40 сандвич с пилешко
12:00 сандвич с пилешко
14:00 картофи или ориз със някаква пържола
16:00 - 17:30 (тренировка) ...
18:30 - (след трен.) пил.филе и ориз + банан.
18:30 - боб с месо (за предпочитане пилешко.)
21:00 - преди лягане - извара с ядки.
1. Креатина се пие както пише всеки ден
2. Декстроза + Креатин. ти си прецени 0.7-1гр на кг декстроза
3. Смяташ колко протеин приемаш от храната и тогава допълваш с този от пудрата.
4. Може да пиеш протеина в трен. дни сутрин след ставане и след тренировка, а в не тренировъчните само сутрин или сутрин и по някое време на деня с ядки..
16.02.12
14:53
2.грамажа на декстрозата не се определя толкова от креатина , колкото от личните ти нужди за твоите кг 60-70гр декстроза + 5 гр креатин след тренировка е добре , не е проблем да замениш декстрозата с мед
Имам 2 буркана с домашен мед и мисля да заменя декстрозата с него.Но при това положение тези 60-70гр декстроза долу горе на колко супени лъжици мед се равняват?
казано от Славиян Славчев на 16.02.12, 14:53:
Имам 2 буркана с домашен мед и мисля да заменя декстрозата с него.Но при това положение тези 60-70гр декстроза долу горе на колко супени лъжици мед се равняват?
Пак толкова някъде..