14.02.12
11:58
Здравейте съфорумци! Един приятел ми даде диуретиците на NOW Water out и Uva ursi. След около 2 3 седмици започвам да чистя. Та въроса ми е ако започна да пия единия диуретик към края на пролетта ще има ли ефект до началото на лятото и възможно ли е след като свърши първия, до края на лятото да пия другия за да потдържам формата или след първи диуретик ефекта ще остане траен поне до края на лятото?
Темата беше редактирана от Николай Иванов на 14.02.12 12:01.
14.02.12
12:04
Сигурен ли си, че имаш нужда от диуретици?
Знаеш ли в какви ситуации се употребяват?
На коя дата ти е състезанието по културизъм?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.02.12 12:11.
14.02.12
12:30
Не съм сигурен, но съм сигурен че ще помогне да урелефя.
Мой приятели са използвали миналата пролет и са много доволни.
Та можеше да отговориш директно, не с въпроси.
14.02.12
12:42
Отговорих ти така, защото искам да се замислиш над решението да ползваш диуретици, при това за толкова дълъг период от време. Какъв е смисълът в това да държиш тялото толкова време обезводнено? Пустата плажна гледка ли? А бъбреците? А мускулатурата и ставите, принудени да работят “на сухо”? Диуретиците се ползват когато имаш ясна и конкретна цел - състезание, за което трябва да достигнеш максимално дефиниран вид или категория. Обърни внимание - това са събития, а не периоди. Друга причина да използваш диуретици е... лекарско предписание. Дори не си наясно как стимулираната по този начин силна диуреза ще се отрази на организма ти, гледаш само към банските и тъмните очила... Изпипай храненето си, тренирай разумно - това са два далеч по-здравословни съвета, които мога да ти дам.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.02.12 13:01.
14.02.12
12:51
Към коментара на Кольо добавям, че диуретиците не влияят на липолизата т.е. не ти помагат да урелефиш. Ако не смъкнеш излишните мазнини, изкарването на излишната вода ще има нулев ефект.
Отделно, както Кольо спомена, състояние на организма близко до пълната дехидратация е възможно само за много кратък период от време. Това, което ти искаш е крайно.
За мен диуретиците се използват или при спортна цел, или по лекарско предписание и наблюдение.
Помисли си отново преди да направиш замисленото.
Поздрави!
14.02.12
15:26
http://www.bb-team.org/articles/3321_dehidratatsiya
Интересна статия по въпроса. Както момчетата се опитаха да ти кажат и по-горе, не се занимавай с неща, които не разбираш и които няма да ти донесат позитиви, а само негативи!
май единствения смъртен случай на културист, злоупотребил със забранени медикаменти, е заради дехидратация в следствие на злоупотреба с диуретици
помисли малко преди да се помъчиш да си преебеш бъбреците
14.02.12
19:47
казано от FRANKO1 на 14.02.12, 19:40:
май единствения смъртен случай на културист, злоупотребил със забранени медикаменти, е заради дехидратация в следствие на злоупотреба с диуретици
Единствения официално признат.
Диуретици взимат състезателите преди състезание за да извадят водата под кожата. Ти за състезание ли се готвиш ?