Kикбокс вместо кардио тренировка

Темата е заключена.

22.06.05
18:06

Здравейте,
занимавам се с фитнес от около половин година, вече съм на 23 години и мисля ми е малко късно да започвам да тренирам бойни изкуства сериозно. Искам един - два пъти седмично да посещавам тренировки по кикбокс, така че да замествам кардио тренировката, а и да науча някое друго движение. Въпроса ми е има ли смисъл от такива плаващи тренировки и дали знаете къде мога да тренирам така неангажиращо, пък било и с персонален инструктор.

Благодаря!
Поздрави!

FR

02.07.05
18:59

Аз съм муадо пиуе във фитнеса и бодибилдинга, и сега чета ли чета из форума, да се образовам, а и да питам после, но за кик бокса мога да ти помогна, Славия Спортес, новия фитнес от страни на стадион Славия, има доста бойни изкуства и супер зала, за бокс и кокбокс мога да ти кажа че е отлично, необременяващо, за аматьори, просто за подържане на форма, и някое движение както каза. Пък може и да се засечем някой ден.  :wink:  Поздрави.

02.07.05
22:20

би било добре въпреки че ако се запишеш при свестни инстуруктури ще ядеш бая бой а ако не то няма смисъл да почваш така че си помисли преди да действаш :wink:

02.07.05
23:30

[quote author=“Franklin”]Аз съм муадо пиуе във фитнеса и бодибилдинга, и сега чета ли чета из форума, да се образовам, а и да питам после, но за кик бокса мога да ти помогна, Славия Спортес, новия фитнес от страни на стадион Славия, има доста бойни изкуства и супер зала, за бокс и кокбокс мога да ти кажа че е отлично, необременяващо, за аматьори, просто за подържане на форма, и някое движение както каза. Пък може и да се засечем някой ден.  :wink:  Поздрави.

Чудесно, точно така ми се тренира и на мене. Вече съм дърт и много зает да почвам се занимавам сериозно с някой спорт, но това ми звучи интересно, още повече, че не живея много далече от Славия. Можеш ли да споделиш какви пари са тренировките по кикбокс и каква е продължителността на една тренировка?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1