Въпрос за протеин?

14.02.12
19:31

Какъв протеин или нещо друго да взимам главната цел ми е да правя релеф. ръст - 170см. тегло - 82кг. от близо 2 години тренирам ето една снимка да се види на какво ниво съм сега... !

14.02.12
19:35

тоя въпрос ми звучи като “трябва да отида до ... някъде - каква кола да си купя” ;)
вида протеин зависи от дневния ти режим и кога имаш нужда от запълване на “дупка”. най-общия отговор е - купи си протеинов бленд - става за всякакви случаи ;)

15.02.12
12:14

Значи говорих с човек който разбира и ми предложи да взема тези 4 продукта...
HansaXsport-Creatin-Monohydrat
Ultra-Glutamin
Hansa-American-Weight-Gain
HansaXsport-AminoPur-2100
Какво ще кажете?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.02.12 12:49.

15.02.12
13:20

Кви са тия HansaXsport .. За първи път чувак такава фирма.Дано не се опитва да ти пробутва някви боклуци....

16.02.12
16:54

Някой друг да каже какво мисли?

Мнението беше редактирано от Hacked на 16.02.12 16:54.

HE

16.02.12
17:21

Те дори не са и евтини.
Хвани се преориентирай, към по-популярни марки.
Чудя се тоя за къв чеп ти ги е препоръчал, като нито цената е ОК, нито съдържанието в доза на амино и гейнъра стават.
Пишат Американ не знам къв си боклук - Германска е фирмата и тая глупост на етикета е смешна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1