Питане отноно бионабол

Темата е заключена.

29.06.05
22:46

Здравейте,интересува ме къде в София може да се намери бионабол,защото аз доста аптеки обиколих и не успях да открия.
Другия върпос ми е бионабол добра комбинация ли е с ретаболил?

29.06.05
22:58

Не препоръчвайте места за закупуване на АС!!
К

01.07.05
01:39

Почти навсякъде го има но не и от 5мг има само от 2мг и требе да изкупиш 1000 опаковки!!!

01.07.05
12:11

Не препоръчвайте места за закупуване на АС!!
К

01.07.05
13:39

Купи си метан и дека дураболин.

Това е много по-добра комбинация пред бионабол и ретаболил
Метана задържа по-малко вода от бионабола
ретаболил - съдържа 50 нандролон
деката - съдържа 200 нандролон
направи си сметката при положение че схемите за прием на дека са 2 седмично това ти прави 8 ретаболила 1 ретаболил ориентировъчно струва 7 лв 8х7 = 56
деката струва ориентировъчно 12 лв
2 х 12 = 24
56 - 24 = 32
печелиш 32 лв печелиш качество печелиш и по малко обождания. ретаболила е хубав препарат но за съжаление е малко нивото на нандролона вътре.

01.07.05
14:18

в такъв случо може да си земе декабол - 250 мг/1мл. 10 мл струват 60 лева. по тънкана от това здраве му кажи  :)

01.07.05
15:44

И аз мисля да си взема Deca-Durabolin от 10 мл за 60 лв!  Моята схема е:
1 седмица 4 хапа Метан, 1 ампула Дека
2 седмица 5 хапа Метан, 1 ампула Дека
3 седмица 6 хапа Метан, 2 ампули Дека
4 седмица 5 хапа Метан, 2 ампула Дека
Мисля да продължа и 5 седмица в която ще взимам по 4 хапа метан и 1 ампула! След това шестата седмица само с метан по 2! Струва ли ви се добре така! Малко промених схемата зашото увеличих седмиците от 4 на 6! За сега не съм качил почти нищо освен сила а съм започнал от понеделник миналата седмица(общо 12 дни досега) Кога трябва да зпочна да качвам повечко! не съм взимал и никакви протектори досега!

01.07.05
17:56

абе трябва да си качил поне 1 кило. метандионена към втората седмица удря  :D . аз тогава почвам да се помпам яко и усещам, че зоба.

01.07.05
18:40

Еми сега е края на втората седмица! Надявам се вече третата като зема 2 деки (4 кубика) да се усети вече разлика!и метана е още на 5 хапа! Доколко може да се стигне най много! Чувал съм че повече от 6 хапа не е хубаво да се взимат!

01.07.05
19:17

за първи цикъл 15-20 мг. незнам в какви милиграми ги зимаш. ти говориш в хапове и ампули. ако мног ги дигнеш ше треа тамоксифен.

02.07.05
11:17

Еми метана е 0.005мг а  ампулите са по 2 кубика!

02.07.05
12:51

[quote author=“Skretch”]Купи си метан и дека дураболин.

Това е много по-добра комбинация пред бионабол и ретаболил
Метана задържа по-малко вода от бионабола
ретаболил - съдържа 50 нандролон
деката - съдържа 200 нандролон
направи си сметката при положение че схемите за прием на дека са 2 седмично това ти прави 8 ретаболила 1 ретаболил ориентировъчно струва 7 лв 8х7 = 56
деката струва ориентировъчно 12 лв
2 х 12 = 24
56 - 24 = 32
печелиш 32 лв печелиш качество печелиш и по малко обождания. ретаболила е хубав препарат но за съжаление е малко нивото на нандролона вътре.

Бионабола е метан .Така че не хвърляй в заблуда хората.Деката която се продава из сайтовете за поръчки е съмнително ефтина ! Така че всеки си поема риска ! И като си толкова наясно,ми обясни как унгарците са толкова тъпи че да правят 50 мг. нандролон за 8 лв а из сайтовете за “истинска” химия да се търгува 200 мг .нандролон (холандско производство) за 13 лв. ???

ВН

02.07.05
16:03

Има миша отрова от 5 мг. Оня ден питам в аптеката до нас за ензими, с които да си ускоря храносмилането, оная вика -”Нямам, ма мога да ти дам това, мноо го взимат...” - вади и показва шишенцето с белите хапченца. “Вземи вика, щи помага в тренировките...” После защо всички аптекари отиват в Ада :) ...

03.07.05
00:21

[quote author=“Image”]Има миша отрова от 5 мг. Оня ден питам в аптеката до нас за ензими, с които да си ускоря храносмилането, оная вика -”Нямам, ма мога да ти дам това, мноо го взимат...” - вади и показва шишенцето с белите хапченца. “Вземи вика, щи помага в тренировките...” После защо всички аптекари отиват в Ада :) ...

А, не! Тва не е истина братле :) :) Но каква ли е разликата между биобонбона и отровата :)
по-здрави

03.07.05
10:26

Бионабола е метан .Така че не хвърляй в заблуда хората.Деката която се продава из сайтовете за поръчки е съмнително ефтина ! Така че всеки си поема риска ! И като си толкова наясно,ми обясни как унгарците са толкова тъпи че да правят 50 мг. нандролон за 8 лв а из сайтовете за “истинска” химия да се търгува 200 мг .нандролон (холандско производство) за 13 лв. ???

Нашият ретаболил е на 7 лв за 50 мг нандролон. А защо е толкова евтино в нашите сайтове немога да ти кажа понеже не ги използвам и си нямам и на идея откъде се закупуват внасят и така нататък. Бионабола и метана са еднакви по състав. Несъм казал че са различни. Но метана ( руския бионабол ) е по-добър от нашия с това си качество че задържа по-малко вода и като цяло действа по-добре от нашия бионабол. От друга страна вече го няма нашия бионабол по аптеките затова препоръчах метан. А иначе за деката аз я намирам по 12 лв от локален дистрибутор. Качествена е деката. Непродавам не ми пишете лични съобщения. Та това е за твоя пост. Просто обсъждаме темата и аз дадох съвет на момчето което ме пита. По-добре да не се заяждаме с постовете един на друг, а да посъветваме хората. Един има едно мнение друг друго. Но необичам да ми се коментират думите. Можеше да кажеш и твоето мнение без да споменаваш моето изложение на въпроса.

03.07.05
10:28

[quote author=“Image”]Има миша отрова от 5 мг. Оня ден питам в аптеката до нас за ензими, с които да си ускоря храносмилането, оная вика -”Нямам, ма мога да ти дам това, мноо го взимат...” - вади и показва шишенцето с белите хапченца. “Вземи вика, щи помага в тренировките...” После защо всички аптекари отиват в Ада :) ...

Спирам един приятел до аптеката да си купи витамин Ц влиза в аптеката опашка от 4 човека. Аптекарката го вижда на опашката и му казва няма смисъл да чакаш бионабол няма.

03.07.05
10:49

е ти ме разцепи от смех ! :P още не те е чула какво искаш и направо ти казва че зоб няма :lol: хахаха

03.07.05
13:38

2 Skretch : Не съм тръгнал да се заяждам.Поста ти с калулациите си е направо подкана за пазаруване от онлайн магазините за съмнителни стоки.А качествена дека за 12 лв колко мг нандролон има вътре?И знаеш ли изобщо какви са цените на истинския нандролон по света ? А за метана дето задържал по-малко вода не съм съгласен.Пил съм ги и двата.Според мен руския метан си отговаряше на 5-те мг за разлика от нашия.Може да е било въпрос на партида.За водозадръжка си бяха на едно ниво.

CR

03.07.05
17:25

[quote author=“grafa”]в такъв случо може да си земе декабол - 250 мг/1мл. 10 мл струват 60 лева. по тънкана от това здраве му кажи  :)

Това твърдение е невярно,  Декабол на Бритиш драгън не струва 60 лева!!! Това е смешно ниска цена, за нея НЕ МОЖЕТЕ  да си купите истинския Декабол.
успех

KP

07.07.05
08:13

[quote author=“Skretch”]Несъм казал че са различни. Но метана ( руския бионабол ) е по-добър от нашия с това си качество че задържа по-малко вода и като цяло действа по-добре от нашия бионабол. От друга страна вече го няма нашия бионабол по аптеките затова препоръчах метан. А иначе за деката аз я намирам по 12 лв от локален дистрибутор.

Олеле! Българския аспирин по бързо премахвал простудата от колкото този в Леверкузен!
Абе изобщо защо си го писал това?
Не се ли сещаш че тея в ДУПНИЦА само таблетират и пакетират чужда (най вече китайска) субстанция Метандиенон? В момента Актавис, Продаде разградксите си мощности на Биовет и тея в дупница изнемогват и не пакетират разградските продукти! Ето за това Бионабола го няма по аптеките. Ама не е само той И други таблетирани и правени в Разград лекарства ги НЯМА!

А за локалния дистрибутор на Нандролона
Според Изпълнителната агенция по лекарствата, само един продукт е
регистриран за продажба в България, и това е ретаболила:
http://www.bda.bg/drugs/ti1491.htm
как има в България локален дистрибутор на нандролон не знам, но такива са аптеките и те продават ретаболил. Отделно стои въпроса защо го дават без рецепта!
Ето ти и още един пример:
http://www.bda.bg/drugs/details/lf11505.htm
Виж колко фирми правят и продават тамоксифен!Така че този дето ти се е представил за локален дистрибутор на нандролон деканоата (дека дураболин(л)а) или официално регистрираното лекарство в България ретаболил) те е метнал!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1