Моят хранителен режим - съвети?

16.02.12
18:37

Здравейте, на 19 години съм, студент по медицина в София, висок съм 190, тежа 78кг и може да предположите, че искам да кача килограми, съответно да увелича мускулната си маса.

1во ядене между 8:30 и 9:00 - овес с мляко, мед, плод и 2-3 варени яйца
2ро ядене между 11:00 и 11:30 - варен ориз или печени картофи около 300 грама(или пържола около 250гр.)  + кисело мляко
3то ядене между 14:00 и 14:30 - пиле с ориз/свинско с ориз/макарони/картофи  взависимост от това какво предлагат в стола + 1-2 плода
тренировка от 16:00 до 17:00, веднага след нея 1-2 банана, за мед не мога да се сетя как да нося в залата, освен с буркана
4то ядене - 1 час след тренировката - 250гр. месо + 2,3 варени яйца + картофи или ориз около 150гр.
5то ядене - дайте някакво предложение :)

От няколко дена работя върху промяната на режима ми на спане, мъча се да лягам преди 12 и да спя по 8-9 часа. Мисля да включа и 1 път седмично плуване. Храната си я приготвям сам ( с изключение, когато ям на стола ), много рядко си позволявам да ям по закусвални, пици, закуски и подобни. Избягвам да пържа, само варене и печене, а скоро може и задушаване. Започнал съм с кръгови тренировки, програмата е взета от сайта :) Протеин не смятам да вземам още отначалото, а след време, както и други добавки.

Ще съм благодарен ако ми дадете някакъв съвет относно хранителния ми режим :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 16.02.12 22:02.

16.02.12
19:21

Пресметни си дневния прием на калории.Виж колко протеин въглехидрати и мазнини ще ти трябват в зависимост от калорииния ти прием.И не бързай да купуваш протеин като те гледам спокоино може да си го набавяш само от храна.

Мнението беше редактирано от врабеца на 16.02.12 19:25.

16.02.12
22:04

За последно ядене си вкарай извара преди лягане и си готов.Лично на мен режима ти допада :)

16.02.12
22:16

Бях сигурен, че ще предложите изварата, но няма ли друг вариант, защото не ми е особено вкусна, а опитах да я ям по различни начини и ефект нямаше

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1