16.02.12
18:43
Здравейте, висок съм 184 и тежа само 68 кг, по отдолу ще сложа снимка, и искам да кача килограми , та да ви питам каква добавка да си купя, нямам време да ходя на фитнес, защото работното време не ми го позволява и ще тренирам в къщи до колкото е възможно, като за начало ще си купя няколко дъмбела. Относно храненето когато съм на работа не ми остава мн време за ядене, но ще се намери. Та какъв продукт ще ме посъветвате да си взема защото искам да кача кг по - бързичко, е не за една 2 седмицо, но колкото се може до скоро. По тялото ми нямам мазнини и имам релеф горе долу. Нямах време да се епилирам
snimka1
snimka2
snimka2
Остави гейнерите ами си оправи храната ... всичко опира до нея.Гейнерчето няма да ти помогне по-този начин.
Готвиш си (готвят ти) - слагаш в кутии и си носиш храна на работа.
Остави епилацията...какъв релеф имаш ? кога си покачил маса, че след това си си се орелефил ? и значи да разбирам, няма да ходиш на фитнес, нямаш хранителен режим, и ще разчиташ на един гейнер ?! е ОК, за тренирането вкъщи, може и да стане... но зарежи гейнера по-добре, вземи си един качествен протеин, много по-добър избор, въпреки, че от него ще се възтановяваш по-бързо и т.н, но масата се прави на масата...
16.02.12
19:24
Абе за какво са ви тия гейнери..Няма смисъл можеш да си набавиш въглехидрати и от храната..Както ти казаха по горе по добре си вземи един протеин и си стегни храната..
16.02.12
19:34
добре, значи да не взимам гейнера, препоръчайте ми тогава някой добър протеин :)
незнам за какво ще ти е тоя протеин ако нямаш време за ядене.и от къде ще ти идват нужните калории.а гейнара има повечко калории което в твоя случай го прави по подходящ.сметни си калорииния прием на ден.трябват ти повечко калории за да покачиш килцата.разгледаи сайта в раздел хранене има доста информация
16.02.12
19:52
Head_hunter най-добре обяснява на нетърпеливите , как стоят нещата.
Остави епилацията и добавките , а си оправи хранителния и тренировъчния режим.
16.02.12
21:58
Имам чувство че всички които ти казват да не си взимаш гейнер , а протеин , си пишат за себе си , а не за теб.При тях гейнера може да ги омазнява , но при тебе тази опасност я няма.Този протеин едва ли ще ти помогне , ако не си набавяш дневния калориен прием , който трябва да е доста висок за твоя тип тяло - ектоморф.Наистина този гейнер , едва ли ще ти помогне кой знай колко много , но ще е по добре от нищо.Ако имаш средства да си закупуваш постоянно гейнер , тоест да не го спираш , ще качиш постепенно с времето , а с една Високо Въглехидратна Диета - ВВД , резултатите ще дойдат много бързо.Успех :)
16.02.12
22:39
казано от Живко Желев на 16.02.12, 21:58:
Имам чувство че всички които ти казват да не си взимаш гейнер , а протеин , си пишат за себе си , а не за теб.При тях гейнера може да ги омазнява , но при тебе тази опасност я няма.Този протеин едва ли ще ти помогне , ако не си набавяш дневния калориен прием , който трябва да е доста висок за твоя тип тяло - ектоморф.Наистина този гейнер , едва ли ще ти помогне кой знай колко много , но ще е по добре от нищо.Ако имаш средства да си закупуваш постоянно гейнер , тоест да не го спираш , ще качиш постепенно с времето , а с една Високо Въглехидратна Диета - ВВД , резултатите ще дойдат много бързо.Успех :)
Как можа да изпишеш толкова глупости в един пост?
Първо и най-важно - ти от къде знаеш, че гейнъра няма да го омазни? Да е споменал, какъв гейнър, ще взима, защото на пазара има толкова видове и съотношението на съставките е много различно? Я ми кажи какво ще стане с излишните калории, които ще приеме? Защо да хвърля една кофа пари за гейнър, като въглехидрати лесно се набавят?
Мога и още въпроси да ти задавам но първо ми отговори на тези.