27.05.05
20:16
Искам да повдигна тази тема и се надявам модераторите да я направят важна, тъй като засяга доста хора. Първо да си призная видях я другаде и последното което прочетох там беше доста интересно. Ставаше въпрос за сайтове които продавт стероиди. Аз знаех три сайта, но прочетох и за четвърти и го намерих и него, този четвърти сайт се оказа поддомеин на единия от тези три. Няма да им споменавам имената за да не ви навлека неприятности, но ако искате в някой друг пост ще ги назова. Та напоследък много нашумяха продуктите на British Dragon. Във всички сайтове те се продават. Във два бяха на една цена. Във другите два те бяха чувствително по-евтини. Но познайте изненадата ми когато сверих продуктите с тези в оригиналния сайт на British Dragon www.britishdragon.com. Нямах време да сверявам всички продукти, но някои от разфасовките които продават въпросните евтини сайтове, въобще не се произвеждаха от тази компания. Затова много внимавайте какво си поръчвате. Не стига че приема на стероиди не е особено полезен, ами и ментета да си купите. Пазете здравето си, за да не ви излезне евтиното - по-скъпо.
П.С.- Добре си помислете преди да посегнете към стероидите
Да важна тема наистина ! Бях писал за мой приятел, който си беше патил от Хексаболан(или поне за токова му продадоха някаква субстанция) . Наскоро друг мой познат прави цикъл със Станозолол и Болденон и вместо очакваната малко, но качествена маса, той качи много (около10) килограми. Силата му порасна сериозно, задържа адски много вода и му се появиха тук там пъпчици - ефекти , които са по - характерни за стероиди като Бионабол и Омнадрен. Така че , ако наистина не сте сигурни какво купувате , по добре не зобете, ще е по-безопасно за здравето и джоба ви ! :wink:
02.06.05
17:51
Казвал съм и го преди ама да повторя пак.Почти всички стероиди в България са си менте със известни на определен кръг хора “производители”/говорим за 95-100% от всичко предлагано на пазара/.За тези които са решили да се “зобят” нека да побързат докато все още свободно се намират без проблем по всички аптеки двата основни стероида-ТЕСТОСТЕРОН и ДИАНАБОЛ.Най-евтино и най ефикасно.Спор няма.А за почитателите на по-екзотичните наименования на стероиди един съвет-четете повече за да не ставате жертва на жалките измамници които трупат парички на ваш гръб.
02.06.05
18:06
http://steroid.ru/fake.htm ето и още http://www.geocities.com/rastamozhka/price.htm
Честито на печелившите !
06.06.05
12:07
оригинални стероиди в БГ? има ли такова чудо?...рядко срещано
08.06.05
11:47
Да бе много ми е интересно качествена ли е химията от саитовете. Ако някои си е купувал от саит нека да каже какво са му доставили..........?????
[quote author=“Palen_Ribar”]Да бе много ми е интересно качествена ли е химията от саитовете. Ако някои си е купувал от саит нека да каже какво са му доставили..........?????
Не са оригинални! За качество трябва да се правят тестове в лаборатория
[quote author=“Palen_Ribar”]Да бе много ми е интересно качествена ли е химията от саитовете. Ако някои си е купувал от саит нека да каже какво са му доставили..........?????
Химията по българските сайтове е с “неизвестен” източник! Може да е домашно производство :wink: ! Но това не я прави некачествена!
08.06.05
14:57
Абе то за оргинална то си е ясно. Кое в България е оригинално??? Аз така или иначе съм решил да зобя и се опитвам поне да си намеря по-качествена химия. Познавам хора които могат да ми доставят но и при тях нищо не е сигурно. Уж приятели но като ми вемат парите много ги боли какво са ми дали нали аз ще се тровя. Та затова ми е интересно дали от саитовете е по качествена. Да пазарувам от там............
И някои ако е купувал химиот саитове моля да кайе резултатите и от кои саит...........
Аиииииииииииии с миррррррррррр 8) :twisted:
30.06.05
16:16
Много е важно да се направи разликата между ментета на истински, съществуващи преперати на български или световно известни компании и приготвянето на така наречените дизайнерски препарати.
За първия вариант няма какво да говорим. Но втория определено ни представя доста интересни комбинации.
Първо, “ъндърграунд” лабораториите, каквато е и Бритиш драгън, ни позволяват да ползваме 2 естера на тренболон, който се произвеждаше от френската фирма Негма, но е спрян вече от доста време официално. Мастерон е друг препарат с подобна съдба. Списъка с екзотични наименования не спира до тук.
И второ, често пъти от такива лаборатории могат да се намерят комбинации от 2 препарата, които имат близки по период на полуразпад естери, и които е удобно да бъдат инжектирани заедно, за да се избегне допълнителното боцкане и свързаните с него неудобства.
Приканвам всеки решил да премине към тъмната страна да направи колкото се може повече проучвания от хора, специализирани форуми и литература относно наличието на даден препарат на даден пазар. Не е важно дали препарата е приготвен в огромен завод или в домашна лаборатория. Важни са целите, с които е приготвен - дали това е задоволяване търсенето на пазара или бързо печалбарство.
краш
01.07.05
16:10
Да добавя мое лично мнение ,че предлагат декадураболин от 2 мл с концентрация 100мг/мл и вътре има само общо 50 мг дека или ретаболил.Всеки може да попита в аптеките колко струва Декадураболин 50мг.Отговора е от порядъка на 18 лв.
И ако ви доставят Метан(руски) на Акрихин с латински надписи а не руски,значи са ви взели за малоумник.Преди да поръчвате каквото и да било,се разтършувайте из нета има предостатъчно инфо със снимки за ментетата.
Trenirashtia Декадураболин в аптека не сам чувал и сам питал даже в няколко и са ми казвали или че няма или че не са чували.Продава се само Ретаболил 50мг 1мл за ~8лв. http://www.freeanabolicsteroidsinfo.com/ - това е един саит с полезн неща.А интересното ми е че деката нали уж не се продава в бг и трябва да я зимат изван страната.Ама изван страната варви едната ампула по 14-16$,а в бг я дават 6$...много ми е интересно как става това ... За метана си прав :D
02.07.05
08:42
Аз питах преди месец в една аптека до нас където на 20 метра има фитнес.Тат оттам си купуват хората след тренировка и аптекарите знаят за всички анаболни стероиди ,които се предлагат от фирмитев представители.И това беше отговора.1 ампула 50 мг дека струва към 18 лв ! Не съм я питал дали е гръцка,холандска или каквато и там е !
Много скапо излиза маи :D ама сигурно ще си е оригинална сравнение с тези които ги предлагат по саитовете :D
Относно въпросните сайтове. Един приятел си купи метан. Нямаше проблеми всичко точно и коректно. С куриер пристига и се плаща и там някой лев. Всичко си беше наред обаждаха му се по телефона да се доразберат за пратката. Стероидът небеше менте, а напротив. На самата опаковка си има сериен номер, който съвпада с този вътре на опаковките. Въобще всичко е коректно. След употребата му всичко беше така както се очакваше.
Наскоро ходих с един приятел да си купува разни работи от една зала. Пича дето продаваше изкара списък с над 50 препарата и първоначално твърдеше , че всичко е оригинално и по ориганално да се съдереш няма да намериш. След като се поразприказвахме се оказа, че имаме общи приятели и тоя се разпусна и си каза всичко . Та от дългия списък се оказа, че може да даде гаранция само за 5 от стероидите , които продава . Това бяха - Анабол таблетс, Напосим, Сустанон, Винстрол на Zambon и Анавар(Oxandrtolone Spa).
03.07.05
11:42
Малко са хората, които се занимават с продажбата на стероиди с цел ПЪРВО - предлагане на качествен продукт и ВТОРО - с печалба.
При повечето “доставчици” ВТОРОТО е станало ПЪРВО, дори не е сигурно, че при такива мерзавци има някакъв друг интерес освен печалба, независимо от това дали са определени хора или специализирани сайтове, занимаващи се с това.
Малко са сорсовете, които държат на качеството и разбират смисъла да имаш малка, но редовна печалба от доволни клиенти.
Затова са малко и качествените сорсове.
03.07.05
13:28
[quote author=“Skretch”]Относно въпросните сайтове. Един приятел си купи метан. Нямаше проблеми всичко точно и коректно. С куриер пристига и се плаща и там някой лев. Всичко си беше наред обаждаха му се по телефона да се доразберат за пратката. Стероидът небеше менте, а напротив. На самата опаковка си има сериен номер, който съвпада с този вътре на опаковките. Въобще всичко е коректно. След употребата му всичко беше така както се очакваше.
И аз си взех метан от сайт за АС.Не съм го пробвал още,но на външен вид отговаря на оригинал.Става въпрос за руски на “Акрихин”.Ментето на този метан е с латински надписи,а не руски,и по всяка вероятност в него вместо 5 мг метандиенон има 2-3 мг.Хубаво е примерно за да се увери човек за качеството на покупката ,да има “мостра” български бионабол и руски ,за да ги сравни на вкус и консистениця :)
03.07.05
16:51
[quote author=“vanwilder”]Trenirashtia Декадураболин в аптека не сам чувал и сам питал даже в няколко и са ми казвали или че няма или че не са чували.Продава се само Ретаболил 50мг 1мл за ~8лв. http://www.freeanabolicsteroidsinfo.com/ - това е един саит с полезн неща.А интересното ми е че деката нали уж не се продава в бг и трябва да я зимат изван страната.Ама изван страната варви едната ампула по 14-16$,а в бг я дават 6$...много ми е интересно как става това ... За метана си прав :D
Не зная какво имаш пред вид, като казваш извън страната? Ако имаш инфо за конкретни държави - казвай, че да поръчваме. Конкретно за Дека-та от Гърция, мога да кажа, че е на далеч по-ниска от гореспомената цена, но също така имам достоверна информация за това, че дори в тамошните аптеки се продават, често, подпровени шишета. Затова съветвам всички желаещи да употребяват въпросния препарат да стоят далеч от 200 мг версия на Органон, незевисимо от къде са я намерили. Ретаболил е единият вариантр но уви много нисък, като концентрация и твърде скъп. Вариантът на Бритиш драгън - Декабол е много добър, ако успеете да засечете произхода от няколко места и се снабдите с оригинала, излиза и двойно поевтино от Ретаболил-а. А удобството от 5 пъти по-високата концентрация на кубик е просто очевадна.
03.07.05
16:53
извинявам се че така нахално ви влизам в дискусията ама ми е итересно вашето мнение за този продукт—-> http://anaboli-bg.com/images/38.jpg
и понеже видях какво е името на темата за това ви питам..според вас това менте ли е?
А и още нещо .. в описанието на горе посочения продукт пише: “Водната задръжка е страничен ефект при него.”
А до колкото поне аз знам станазолола се взима когато се търси релеф а се пак тва означава че водната задръжка е нежелана..?
Нещо съм объркан :oops:
03.07.05
16:58
[quote author=“Bossalini”]Наскоро ходих с един приятел да си купува разни работи от една зала. Пича дето продаваше изкара списък с над 50 препарата и първоначално твърдеше , че всичко е оригинално и по ориганално да се съдереш няма да намериш. След като се поразприказвахме се оказа, че имаме общи приятели и тоя се разпусна и си каза всичко . Та от дългия списък се оказа, че може да даде гаранция само за 5 от стероидите , които продава . Това бяха - Анабол таблетс, Напосим, Сустанон, Винстрол на Zambon и Анавар(Oxandrtolone Spa).
Пазаруването на препарати в зала е може би най-неудачния вариант. Хора, които показват ценови списъци са, обикновено, прекупвачи доста далеко по веригата от източника и поради тази причина цените им са с големи надценки.
А поради същата причина те, дори и да имат много доброто желание, не са в състояние да ви дадат гаранции относно произхода, качеството и количеството на препаратите, защото нямат и най-малка идея от къде са се пръкнали.
03.07.05
17:11
[quote author=“Pitt_Bull”]извинявам се че така нахално ви влизам в дискусията ама ми е итересно вашето мнение за този продукт—-> http://anaboli-bg.com/images/38.jpg
и понеже видях какво е името на темата за това ви питам..според вас това менте ли е?
А и още нещо .. в описанието на горе посочения продукт пише: “Водната задръжка е страничен ефект при него.”
А до колкото поне аз знам станазолола се взима когато се търси релеф а се пак тва означава че водната задръжка е нежелана..?
Нещо съм объркан :oops:
Пит, колко пари искат за него, какво друго пише по шишето, производител, държава, нещо?
ЩЕ опитам да разбера нещо за него.
03.07.05
17:44
crash братле... ето на кой е продукта—-> Marchpharm -Thailand
STANOL
(stanozolol)
200 t/5 mg - 120лв.
8) 8) 8)
А ето и какво пише за него:
Този много популярен анаболен стероид е получен от DHT. Той проявява слаба андрогенност и не ароматизира. Той може да бъде токсичен за черния дроб, когато се употребява в големи дози. Водната задръжка е страничен ефект при него. Това е много популярен стероид, който често се съчетава с Primobolan & Paraboian за релеф, други го съчетават с тестостерон за маса и сила. Жените често го използват, но може да се получи вирилизация, понякога дори и при малки дози. Използвалите го споделят, че мускулното наддаване получено от този медикамент е сериозно. Те са запазили почти всичко след прекратяване на препарата. Атлетите също са открили, че инжекционната е по-добра от оралната. Съществува и ветеринарна форма, която е американско или австралийско производство. Европейското производство на този препарат е предназначено само да хора. Дози в порядъка на 3-5мл на седмица за мъже, 1-2 мл на седмица за жени са най-често употребяваните. Оралното приемане на медикамента е 15 - З0 мг на ден за мъже и 5-10мг на ден за жени.
:roll: :roll: :roll:
06.07.05
23:11
Пит, за сега няма новини за Станол-а, но и факта, че никъде по света нито един зобач не го е чувал означава само едно- такава опаковка най-вероятно е сътворена и такава фирма няма, но това не означава, априори, че вътре не сложен станозолол.
Цената определено е доста висока.
Ако се появи нещо ще пиша.
07.07.05
00:24
crash мерси много!Задължен съм ти!Тва беше много важно за мен! :lol:
07.07.05
08:28
ЕХЕХЕХЕ
Има и то само два:
http://www.biovet.com/human2.html
07.07.05
08:48
[quote author=“bbfan”]Казвал съм и го преди........
.... всички аптеки двата основни стероида-ТЕСТОСТЕРОН и ДИАНАБОЛ.Най-евтино и най ефикасно.Спор няма.
По аптеките се продават официално 5 стероидни препарата с анаболно действие:
1. Бионабол с активна съставка метандиенон
Регистриран от Изпълнителната Агенция по лекарства:
http://www.bda.bg/drugs/ti2033.htm
2. Ретаболил с активна съставка нандролон деканоат (други фирми го правят под името дека дураболин(л) - но това не се внася официално)
http://www.bda.bg/drugs/ti1491.htm
и 3 лекарства съдържащи различни естери на тестостерона:
3. Омнандрен - това са 4 естера на тестостерона:
Има ОФИЦИАЛНО ДВА ПРОДУКТА С ЕДНАКВО ИМЕ НО С РАЗЛИЧНИ СЪСТАВКИ:
единия е на Ciech Polfa а другия на Pharmaceutical Works Jelfa S.A.,
Въпреки всичко действието им е еднакво!
3а. Тестостерон пропионат на Софарма
3б. Ундестор - Тестостерон деканоат 40 мг на NV Organon
http://www.bda.bg/drugs/details/lf5318.htm
Официално в България от всички стероидни препарати със анаболно действие се произвежда само Андростендиона и Андростадиендиона от Биовет
http://www.biovet.com/human2.html
Но Биовет все още не го е регистрирал на българския пазар, като ГЛФ (готова лекарствена фирма) а и няма намерение да го регистрира,
така че ако искате да си купите можете да го направите официално и само на едро в чувалчета.
От андростендиона (АД)Биовет разработва направата на тестостерон, а от там и естерифицирането му до различни естери.
АДто е прохормон. Той има анаболно действие дозата му е 100 мг днвно
от другия посочен стероид който биовет произвежда: Андростадиендиона (АДД) биовет разработва направата на Болденон.
Болденона има голям анаболен ефект, а АДД то малък.
АДД практически няма смисъл да се взима, освен като комбинация с други стероиди за отпушване на рецепторите - ама това е друга тема...
:!: Та това са официалните стероиди с анаболно действие в България
А има и още един но той не е забранен - трибестан:
http://www.bda.bg/drugs/details/lf3022.htm
07.07.05
20:05
Както обещах пиша веднага щом се появи нещо.
Член на друг, не български, форум ми е написал, че имало такава фирма в ТАйланд и препарата си бил истински.
Това на означава, че предлаганото тук не е подправена форма. Когато се прави менте, обикновено се подбира името на съществуваща компания!!!
успех
09.07.05
10:29
Радвам се, че темата ми е харесала на доста хора. Искам да кажа още няколко неща:
в София почти всичко е менте над 90% - тук са основните “играчи” :) и те са известни на всички занимаващи се по-сериозно с този спорт - някои сме гледали до скоро по телевизията а други са известни културисти от близкото минало. Един приятел искаше да изнася към Англия и му дадоха невероятни цени - пример 3 лева за дека жълтата на органон :), също толкова ниски цени имаше и за другите продукти. ДАЛИ Е ВЪЗМОЖНО ДА СА ИСТИНСКИ :)
Има и други хора които се занимават с това но те около морето - за тяхните продукти се говори, че са по-добри.
И моя съвет към всички които вече сте решили да прибегнете към крайната стъпка (стероидите) - по-добре си я поръчайте от сайт има много по-голяма вероятност да е истинска от тази в София, а и сте прави по-горе че в залите минава през доста повече хора и крайната цена е по-висока.
Както съм споменал и по-горе, в БГ пространството има 5-6 саита за продажба, на два се вижда че са на един собственик (единия е субдомеин на основния). За тях съм скептично настроен тъй като можеше да добави продуктитенаправо в стария, а се опитва да ни заблуди, че е нещо ново. Както и други причини, тъй като се говори на кои са тези сайтове и няма добро впечатление от човека.
За другите сайтове за продажба - имам приятели които са си поръчвали и мнението им е че всичко е наред. Виждал съм продукти от тези сайтове и да си призная не видях нищо подозрително, което не значи че не може да са менте. Но доста бързо реагираха (единия от сайтовете) на някои промени в разфасовката на един от доста използваните стероиди и има вероятност да разполагат и с истински продукти.
Относно снимката в посочения сайт, всички сте наясно че това е винстрол на таблетки - активна съставка станозолол.
Относно дали е оригинален - :) :)
амм ... 1 вапрос към модераторите : може ли да казваме саитовете и да ги обсаждаме :lol: защото от тези 5-6 саита които и ас знам само 1 ми е направил впечетление,качили там продуктите са на ниво пак и момчето ми писа много неща които изглежтад добре,а другите саитове ми отвращаха с отговори като “100%-та продуктите са оригинални” :D
11.07.05
11:25
[quote author=“bonnano”]Радвам се, че темата ми е харесала на доста хора. Искам да кажа още няколко неща:
в София почти всичко е менте над 90% - тук са основните “играчи” :) и те са известни на всички занимаващи се по-сериозно с този спорт - някои сме гледали до скоро по телевизията а други са известни културисти от близкото минало. Един приятел искаше да изнася към Англия и му дадоха невероятни цени - пример 3 лева за дека жълтата на органон :), също толкова ниски цени имаше и за другите продукти. ДАЛИ Е ВЪЗМОЖНО ДА СА ИСТИНСКИ :)
Има и други хора които се занимават с това но те около морето - за тяхните продукти се говори, че са по-добри.
И моя съвет към всички които вече сте решили да прибегнете към крайната стъпка (стероидите) - по-добре си я поръчайте от сайт има много по-голяма вероятност да е истинска от тази в София, а и сте прави по-горе че в залите минава през доста повече хора и крайната цена е по-висока.
Както съм споменал и по-горе, в БГ пространството има 5-6 саита за продажба, на два се вижда че са на един собственик (единия е субдомеин на основния). За тях съм скептично настроен тъй като можеше да добави продуктитенаправо в стария, а се опитва да ни заблуди, че е нещо ново. Както и други причини, тъй като се говори на кои са тези сайтове и няма добро впечатление от човека.
За другите сайтове за продажба - имам приятели които са си поръчвали и мнението им е че всичко е наред. Виждал съм продукти от тези сайтове и да си призная не видях нищо подозрително, което не значи че не може да са менте. Но доста бързо реагираха (единия от сайтовете) на някои промени в разфасовката на един от доста използваните стероиди и има вероятност да разполагат и с истински продукти.
Относно снимката в посочения сайт, всички сте наясно че това е винстрол на таблетки - активна съставка станозолол.
Относно дали е оригинален - :) :)
Да истинки са, но какво разбираме под истински?
По-горе опитах да обясня, но ще повторя. Много неща се забъркват в България и се бутилират. Правят се и хапове.
Има два модела на работа - подправяне на съществуващи препарати на големи фирми и създаване на имена, компании и държави на произход.
Относно играчите, те са още по-малко от колкото ти мислиш, просто се разклоняват доста на често.
А какво и колко има в шишетата, това често пъти е неизвестно дори на производителите.
12.07.05
16:58
Аз позлвах Дека дураболин от един сайт,и твърдя че си беше чист тестостерон пропионат ! Така че който иска ,да си взима от “гаражното прозиводство” ! По добре омнадрен от аптеката,отколкото вещество “Х” в олио “Y” ! Това е моя съвет и препоръка към всички решили да пазаруват от “качествените” стероиди !
13.07.05
23:11
“трениращия” е прав, че е най-добре да се пазарува от източник със 100% гаранция, като аптеките на пример.
същото се отнася и за сайтовете и за хората, които продават лично.
Гаранцията и сигурността идват с информираността, с познаването на хората и с връзките.
НЕ трябва да се заблуждаваме. Въпреки, че много хора питат на слуки “от къде е сигурно”, никой не би се доверил на отговор от човек, когото не познават и за когото не са чували добри отзиви.
Това за пропионата вместо дека е често срещано явление и то не трябва да ни изненадва, но интересното е, че в същност пропионата е най-надеждния препарат излизащ от гаражните манифактури. “Трениращия” просто е трябвало да знае този факт и да си купи само него от там, а деката да си набави от друго място.
Трябва да се познават хората и да се знае кое е добро и кой го предлага.
16.07.05
17:08
[quote author=“Trenirashtia”]Аз позлвах Дека дураболин от един сайт,и твърдя че си беше чист тестостерон пропионат !
я кажи как го разбра че е ТС-Пропионат?
16.07.05
18:16
Има много лесен начин.Купуваш от аптека ретаболил и тест пропионат,опитжасх на вкус декаата от сайта и сравняваш :) Никак не е трудно.Деката на вкус горчи и щипе ! Пък и съм ползвал ретаболил преди 2 години и знам много добре как действа,какви са му страничните ефекти. ! Че и от тази “дека” от добавъчния сайт ;) ,качих доста вода и като я спрях,я изчуруликах за една седмица.Сега все едно не съм правил 6 седмици цикъл.Може и пропионат даже да не е.Но е близко по вкус. Така че бъди сигурен че да пазаруваш от сайтове е 99% набутване и прецакване.
16.07.05
21:11
ти не си пазарувал от всички сайтове, нали? така, че недей да хвърляш кал на посоки. Ако аз си направя труда да направя сайт за препарати, определено ще разчитам на редовни клиенти, така че нямам никаква полза от това да продавам неща, за които не съм сигурен. Или за които, мога да твърдя, съм сигурен, че са ментос. РЕдовният клиент е доволния клиент!!!!!!!!
17.07.05
12:25
Гласувам с две ръце всички клиенти да са все доволни ! Но за съжаление...аз отнесох ментетооо...Така че се постави на мое място ! Аз не съм от доволните ! Късмет трябва за тая работа,аз го нямах ! Грешният сайт в грешният момент !
17.07.05
16:51
[quote author=“Trenirashtia”]Има много лесен начин.Купуваш от аптека ретаболил и тест пропионат,опитжасх на вкус декаата от сайта и сравняваш :) Никак не е трудно.Деката на вкус горчи и щипе ! Пък и съм ползвал ретаболил преди 2 години и знам много добре как действа,какви са му страничните ефекти. ! Че и от тази “дека” от добавъчния сайт ;) ,качих доста вода и като я спрях,я изчуруликах за една седмица.Сега все едно не съм правил 6 седмици цикъл.Може и пропионат даже да не е.Но е близко по вкус. Така че бъди сигурен че да пазаруваш от сайтове е 99% набутване и прецакване.
Не знам ама да си чувал че в инжекционния разтвор, разтворителя е бензилов алкохол, изопропанол, слънчогледово, синапено, кедрово и какви ли още не масла.
Много интересен начин за доказване на пропионати.
А между другото, Аз лично съм опитвал ТС-пропионат на вкус! това е бял прах, ама то всички стероиди са бели - няма никакъв вкус!
18.07.05
10:14
Ти си използвал дека, а тя е може би най фалшифицирания препарат. Въпреки че crash каза че не съм много наясно с пазара, ще си позволя да вметна че един приятел ще вкарва дека от Гърция имено заради многото фалшификати, но цената няма да е 10 лева както съм срещал а сигурно от 13 нагоре за крайния клиент.
Аз лично карам само на добавки от две години, ама като си ударя аритметика накрая на месеца 90% от трениращите няма да издържат финансово да са на суплементи
19.07.05
08:00
[quote author=“kpo”][quote author=“Trenirashtia”]Има много лесен начин.Купуваш от аптека ретаболил и тест пропионат,опитжасх на вкус декаата от сайта и сравняваш :) Никак не е трудно.Деката на вкус горчи и щипе ! Пък и съм ползвал ретаболил преди 2 години и знам много добре как действа,какви са му страничните ефекти. ! Че и от тази “дека” от добавъчния сайт ;) ,качих доста вода и като я спрях,я изчуруликах за една седмица.Сега все едно не съм правил 6 седмици цикъл.Може и пропионат даже да не е.Но е близко по вкус. Така че бъди сигурен че да пазаруваш от сайтове е 99% набутване и прецакване.
Не знам ама да си чувал че в инжекционния разтвор, разтворителя е бензилов алкохол, изопропанол, слънчогледово, синапено, кедрово и какви ли още не масла.
Много интересен начин за доказване на пропионати.
А между другото, Аз лично съм опитвал ТС-пропионат на вкус! това е бял прах, ама то всички стероиди са бели - няма никакъв вкус!
Кажи от къде си ги намираш на прах и ние да си купим :) Аз за вкусовия тест не се съмнявай.Направих го след появяване на страничи ефекти абсолютно нехарактерни на тези на нандролона ! Спора е излишен,резултата е налице !
19.07.05
09:04
[quote author=“Trenirashtia”]
Кажи от къде си ги намираш на прах и ние да си купим :) Аз за вкусовия тест не се съмнявай.Направих го след появяване на страничи ефекти абсолютно нехарактерни на тези на нандролона ! Спора е излишен,резултата е налице !
да наистина спора е излишен, след като на вкус си опитал инжекционен разтвор, който е съдържал основно бензилов алкохол.
А къде съм опитвал тестостерон- в Биовет преди 5-6 месеца.
ако искаш да си купиш помоли им се да ти дадат малко от тестовото производство.
Страничните ефекти са също показател по който мога пак само да се усмихвам: често приемът на анаболи които не са производни на тестостерона води до повишаването му в следсвие на собствено производство, кото може да доведе до описаните странични ефекти.